0 oy
620 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (664 puan) tarafından

Canımlar kusura bakmayin cevap yazamadım ama hep okudum çok sagolun<3

Kaynana kayınpedr vardi konuştk , eşim verir demistim ama beni şasirtti . 1 tane bilezik var zar zor yaptk zor gunler icin simdh teyzemi seviyorum hadi verdik pandemi var zorda kalsam istesem hemen veremese napicaz altin bu bugun 3 yarin 5 olur iyiyken kötu olmak istemem ddi kaynanamlarda hak verdi ve konu kapandi bana bulaşmadan konunun kapanmasina cok sevindim kaynanam bi de 1 dgl 2 seneye anca verirler dugunde yapilcak dedi nedn kendimizi dara sokalim ki gerçekten zor yapttik versekte aklim kalcakti oylede olmazdi zaten.

Cagnım kocam şasirtti ya en cok o mutlu etti beni <3

6 Cevaplar

+1 oy
(1,243 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Canım şuan senin kadar bende sevindim iyi olmuş eşinin senin gibi düşünmesi <3Rabbim sizi de zorda bırakmasın inşallah 

(664 puan) tarafından
Amin cnm kimse zorda kalmasin inslh :)
-Reklam-
+2 oy
(7,617 puan) tarafından
Burda senin rızan önemliydi eşinin degil
(7,617 puan) tarafından
Aklim kalacaktı yazmışsın
Bi abla tavsiyesi kendi kararlarını esine veya herhangi birine göre sekillendirme basın agrir sonra
(664 puan) tarafından
Haklisn da ah keske ya baznen kendime cok kızıyorum saflıgım tutuyo cevap veremeyiyorum pasif kalıyorum esimde alıştı artik benim yerime bazen konuşur karar verir çunku ben susarim
(7,617 puan) tarafından
Yapma canım inan ileri de cok üzülürsün evet yeri geldiginde kocan konuşsun ama sende pasif kalma
(664 puan) tarafından
Yerine göre uzuluyorum zaten esimde kızar bana kendin konus hakkini savun diye mesela bu konu da bana yine kızdı bilezigi teyzem isterken sen vermek istemedin ama sustun bana biraktin o an konuşmaliydın hayir demeliydin her zaman ben yanında olmaybilirim der
(7,617 puan) tarafından
Doğru söylemiş canım
+1 oy
(918 puan) tarafından
iyi canım gözün aydın:)
(664 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Aklın yolu bir canım. Geçmiş olsun❤
(664 puan) tarafından
Cok sukur cnm saolsn:)
0 oy
tarafından
Bilezik vermek pismanliktir biz geçen sene verdik eşimin dayısına kaynanam dedi verir filan arabası kaza yapmış 23 grm bileziğimi bozdurdum 5 bin etmişti bize dedi ki 6 günde vericem tam 1 sene sonra verdi oldumu bilezik 9 bin alamadı geri eşim de akıllandı şimdi kimseye altın borç vermem dedi
(664 puan) tarafından
Aynen oyle cnm bende 4 e almiştm geçen sene bu sene 7 oldu 2 seneye 15 olursa nasil vercekler esimide biliyorum 1 yada 2 kere borcu ıster snra olan bıze olucakti
0 oy
tarafından
Kocam arkanda olmuş ne güzel 
(664 puan) tarafından
Aynen cnm hç beklemiyodum hem şasirrdim hem mutlu oldum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 205 göst.
0 oy
19 cevap 1,103 göst.
0 oy
13 cevap 607 göst.