0 oy
511 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından

Yaşadığımız şehirde ailelerimizden kmse yok tek basimizayiz.oyle çok bı çevremizde yok merhaba merhaba evimize gelen giden sayılı kişilerdi diyebilirim.esim calisiyo ben üni okudum ama iş bulamadm.gorimcem ve eşi sana iş alarlayalm yanımıza gelin diyor.en azından görümcem bize yakın olun çocuk felan insan yakınını ariyo etrafında diyo.cok kararsızım aynı ev değil aynı şehirde yaşamak sizce zorlukları neler. Görümcemde calisiyo buarada başka memleketten biriyle evli eşinin ailesiyle aynı sehirdeler.

Karışık olmadı inşallah:D

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anlasiyosan gorumcemle neden olmasain gidin
-Reklam-
0 oy
(8,279 puan) tarafından
Görümce kötü olursa uzaktan da yuva bozar merak etme ben olsam tutunacak bir dal ararım kendime çocuklarım da halasını kuzenlerini görmüş olur bu sayede akrabalık bağı da kopmaz. 
(469 puan) tarafından
Bnde o şekilde dusunuyrm .üç senedir evliyim öyle çok aramadım ailelerimizi allh var ama artık insan bı yeri görmek istiyo hastalıkta sağlıkta felan.grumcem iyi ama sıkıntı yaşar mıyım pişman olmak istemiyorum.
(720 puan) tarafından
Ben gorumcekle uzaktaym ve aramız çok kötü de merak ettim nasıl yuvamı bozacakmış??
0 oy
tarafından

Ben yaptım o hatayı :)

(469 puan) tarafından
En gzel fikirleri senden alırım ama görümcem kötü değil  buarada:)
tarafından
Bnm görümce yok kayınvalidemlerin oldugu yere taşındık ama çook pişman oldum canım. Bi sürü istemediğim seyler yaşattılar ana oğul bana. Caydırmak gibi olmasın görümcenle aran iyiyse taşının tabi. Bide gideceğin şehir ve gelişmişlik durumu da cok önemli bence
tarafından
Nerdn nereye tasıncan bu arada
0 oy
(54,014 puan) tarafından
biz iki tarafında sulalesiyle degil sehir ayni ilcede yasiyoruz bir sıkıntı olmuyor ☺️☺️☺️
0 oy
(30,135 puan) tarafından

Ben gitmezdim.. gorumcenin olduğu yere. Net..

Yarında Görümcem öyle böyle diye post açarsın 

Iyi düşün derim cano :)

(469 puan) tarafından
Endişe ettiğim de bu.ama grumcem çalışıyor.esim burda kimimiz var hem senin hem bizim için iyi olur dye bilemedim
(720 puan) tarafından
Görümce görmeyim omrumce demişler:)))
(469 puan) tarafından
Ahaha:D üç senelik evliyim biseylerini grmedm allh var canm.kaynanama karşı da hiç ezdirmediler sagolsun eşimle görümcem.ama yakın olursak zorlanır miyim bilemedm
0 oy
(2,445 puan) tarafından
İş sebebiyle merkezden ilçeye taşındık. Burda kimsem yok. Iyi yanları da var kötü yanları da. Anlasabiliyorsaniz neden olmasın canım 
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Ablamlarda ic icin istanbula gitti kimseleri yok orda burda is imkani yok istanbul gibi gorumcenle anlasiyorsan cokta iyi olur bence yakin olmak
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bu konu göreceli bşy görümcesiyle iyi olan git der kötü olan gitme der sen kendin tanıyıp biliyorsun ben görümcemle iyi oldugum için giderdim gitmeyi de düşünüyoruz zaten 
(469 puan) tarafından
Bnmde aram iyi ama birlikte olunca sıkıntı yaşayıp pişman olur muyuz korkuyorum
(25,181 puan) tarafından
Eviniz ayrı olacak neden sıkıntı olsun insan iyi olduktan sonra
0 oy
(285 puan) tarafından
İşe göre karar verirdim sanırım yani uzun vadeli iyi bir isse her anlamda, o durumda gitmeyi göze alırdım. Bir de orada eşimin işi nasıl olacak diye düşünürüm o da iş konusunda sorun yasamayacksa güzel olur gerçekten insan bir süre sonra sıkılıyor yalnızlıktan
(469 puan) tarafından
Eşimin işi orda var bebeğim küçük bırakmak istemeyorum ama hayat maddi yönden çalışmayınca tek maaşla zor hersey
(285 puan) tarafından
Tabi o durumda çok önemli canım cocugunu ne yapacaksın bir de yeni yer olacak
(469 puan) tarafından
Gorumcemin bebeğini de akrabasinda bakicida.hemen üst dairede onu da veririz diyolar
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Biz is cin yurtdisina geldik valla burda kimse yok dil bile bilmiyorum. Rahat edeceksen git
0 oy
tarafından
Keşke şu telefon da arayan bizden biri olsa biz hep tayinciyiz 32yasindayim evlenelden beri il il geziyoz yoruldum ev taşımaktan sabit düzen olmamasından birşey beğeniyoruz çok güzel sonra düşünüyoruz tayin çıkar gideriz ne olcak amannn kalsın:(((
(469 puan) tarafından
Bizden biri derken. Canm onu anlamadım ne demek istedin
tarafından
Yani aileden cnm seni görümcen aramış ya bizden biri de arasa hep gurbet herkes dağınık
0 oy
(2,342 puan) tarafından

Ben şahsen taşınırdım anlaşsam da anlaşamasam da. Çünkü eşimin ailesine yakın oturuyoruz pek gidip gelmem, içli dışlı olmayı sevmem, mesafemi korurum. Yani gideceğim bi şehirde bi görümcem olsa da fark etmez benim için :)  

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Canım brn buna inanıyorum, ben kendi ailem olsun, eşim tarafı olsun, hiç denk gelmedim, biz örf adetlerimize düşkünüz, büyüğümüze saygıda kusur asla etmeyiz, ben yabancıyım gelin olarak, ailede çok sevilirim, kaynanama kayınbabama saygsız davransam inan görümce kayınlarım yüzüme bakmaz, aynısı annem babam gelin ilişkilerinde geçerli, bir gelinimiz akraba, çok dengesiz, biri yabancı babama anneme okadar saygılı ki, çok seviyorum, annem onun hakkında birşey dese demiyorda, gelinin tarafını tutuyorum, ee diğeri çok saygsız davranıyor anne babama, şahsen mecburiyetten konuşuyorum, demem o ki aile ilişkileriniz de saygıyıı yitirmeyin, kırıldınız mı? Darıldınız mı? Anlatın haberdar edin, inan hiç sorun olmuyor 
(2,075 puan) tarafından
Ayy nerden geldim buraya :)) canım  Allah kimseyi kimsesiz etmesin, gidin gurbet elden iyidir
(469 puan) tarafından
Yaaa en gzel yorum buydu sanirim.cok teşekkür ederim ne gzel anlattın bayramda felan zor oluyo bu sene baya yalnızlık çektik evde hapis hayatı yaşadık kmseyi kimsesiz etmesin gerçekten çok zor
0 oy
tarafından
Alimde olsa Türkiye'nin bı ucuna giderdim

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 368 göst.
22 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,602 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 320 göst.