0 oy
467 göst.
Diğer kategorisinde (463 puan) tarafından
68 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum böyle giderse 100 kilo olucam. Kendimden nefret ediyorum çok çirkin buluyorum. Yediklerime elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum ama kilo alınıyor. Bebeğim sağlıklı olsun önemli olan o evet ama doğumdan sonra kilo hemen verebiliyormuyu,

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
4 kilo için mi üzülüyorsun haksızlık yapıyorsunuz bence senin kendine saygın degerin olmasa hiç kimse saygı göstermez sana 27 haftada ne kadar alacaktın bak Allın gücüne gider bebeğin olur küvezde pişman olursun senin tek düşünmen gereken bebeğin sağlığı olsun gerisi hallolur 
-Reklam-
+1 oy
(3,239 puan) tarafından
Dikkatli ve düzenli beslenirsen çok fazla almazsın zaten doğumdan sonra vereceksin hamileler için sporlar var onlardan yap böyle yaparak kendini depresyona itersin ve lohusalıkta çok büyük sıkıntılar yaşarsın zaten evdeyiz hep günlük makyaj yap kendini iyi hissedeceğin şeyler yap hamileleğin tadını çıkar canım 66yla hamile kaldım 90la doğuma girdim 1 ay içinde 16 kilo verdim yani sende verirsin 68in altınada düşersin 
(463 puan) tarafından
İnşallahh ya
+1 oy
(66 puan) tarafından
Öyle canım malesef ki illaki alınıyor o kilolar 77.5la doğum yaptım bende 3 aya yakın oldu tekrar doğum kiloma döndüm tek tesellim ek gıdadan sonra diyetisyen eşliğinde vermeyi düşünüyorum ama hamileyken bebeğe vitamin sakin eksik etme yediklerini:)
0 oy
(1,860 puan) tarafından
27haftada 4kilo çok mu sence? Neden bu kadar endişelisin 
(463 puan) tarafından
Kendimi beğenmiyorum özgüvenım sıfır
(1,860 puan) tarafından
Böyle düşünme bence, yani hamilesin ve 27haftada 4kilo az bile maşallah bişey almamışsın ki sen, önceki kilon fazla olduğu için sıkıntılısın ama yapacak bişey yok gebesin mecbur alıcaksın, böyle düşünüp bebeğini mahrum etme sakın, doğumdan sonra diyetle falan verirsin, ben hayatımda 50kiloyu görmemiştim evlendikten sonra 50oldum şimdi hamileyim 60 oldum, benim için bu kilolar anormal herkesin dikkatini çekiyor ama kendimi seviyorum özgüvenimi düşürmüyorum
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Kg düşünme şimdi sen dengeli besken doğum sonrası gider gitmez ise de bebek büyüdüğü zaman diyet yaparsın bu günler geri gelmez hamileliğin tadını çıkart kg düşünerek canını sikma
0 oy
tarafından
26. Haftamdayim 111kg oldum. É ben öleyim :)))
0 oy
(918 puan) tarafından
Sen 4 kilo için özgüven eksikliği yasiyosan ben napsam acaba 25. Haftadayim  48 ile hamile haldim 55 kiloyum şuan bebeğim sağlıklı olsun ben böylede mutluyum
0 oy
(814 puan) tarafından
Bende öyleydim hamileyken ne kadar dikkat etsemde aliyodum pskoloji kalmamişti seni anliyorum canm 
0 oy
tarafından
Kız bak doğumdan çıkalı 2 ay oldu 2 ayda  baya kilo verdim 87 ile girdim şuan 62 kaldım ödem şiş onla rkokrma kız hamile kaldığımda 59 dum ben düşün 59 dan 87 ye
(463 puan) tarafından
İnşallah benndr veririm hemen
0 oy
(259 puan) tarafından
Bende korkuyorum ya boyum kısa 56 ydim bir ay önce almisimdir şimdi :(
0 oy
(963 puan) tarafından
Kiz ben 65le kaldım suan 72yim bizde 33+1iz boşver bebek sağlıklı olsun da kilo verilir 
(463 puan) tarafından
İnşallah kuzum
0 oy
tarafından
Cok komik gerçekten ya araştırıp bakmiyomusun kaç haftada kaç kilo almak normal simariklikmi yapıyorsun kendini tatmin etmek için gelmişim kaç haftaya en fazla kaç kilo alirsinki laf olsun diye yazıyorsunuz sadece bazen
tarafından
Haklısın şuan tek derdin kiloysa vah haline goguruncada vücudun değişecek eskisi gibi olamicaksin iyce psikoleji çöktü artık annelik heyecanı değil kilo vücut daha önemli senden kilolular senden kötüler napsin hamile olmadan arastirsaydin kilo alcagini vücudun bozulcagini hiç böle seler dusunmezdin şuan
(463 puan) tarafından
Bacım iyi misin sen. Braya derdimi yazmam sana niye dokundu. Kilo çoğu kadının derdi  umarım bir gün benim olduğum durumda olmazsın. Beynin bir yerde unutmuş olabilirsin ara bak bi
tarafından
Aynen unutmuşum kusura bakma senin saçma konuşmama bı an boşluğuna denk geldim saol beynim yerine geldi sen takıl öle kendini tatmin et bb
(463 puan) tarafından
Git sütünü iç yat bebeğim yaş 13 belli
tarafından
Aynen sende yazık o çocuğun sağlığını dusun kilodan önce psikolejim böle saçma şeylere bozup bozduğunu inanmiyorumda onun sağlığını dusun görende 30 kilo aldı sanacak aklına yandığım embes.......l
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Valla bende 27 haftalığım 12 kilo aldım o zaman ben ölim
0 oy
(815 puan) tarafından
Boyun kaç acaba ki böyle düşünüyorsun? Hamilelikte 12 ile 15 arası hamile kaldığın kilo baz alınıp normal sayılıyor ben 35. Hafta dayım 12 kilo almışım çok dert etmiyorum artık 58 le hamile kaldım 70 kilo olmuşum ama şuan sadece göbeğim var belim falan hala ince doğum sonrası verilir kilo dediğin şey ki ben hemen zayıflarım bünyem öyle şuan tek derdim çocuğum sağlıklı doğsun rabbim beni onunla sınamasın tek dileğim bu kilom değil
(463 puan) tarafından
1.66 boyum
(815 puan) tarafından
Bende 1.64 ama sen zaten biraz kilolu hamile kalmışsın canım ama şuan aldığın kilo olması gereken zaten doğumda kilonun çoğu gidiyor araştırdıığıma göre vucud da kendini bir kaç ayda toparlıyor doğum sonrası birsüre çorba ile besleneceğimiz için bence birazda orda kilo gider ve ben doğum sonrası korse de alcam hiç canını sıkma kilo verilir şu virüs illetinden kurtulalım bebişlerimiz le bol bol yürüyüş de yaparız
(463 puan) tarafından
İnşallah ya
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Kismaa yemeni icmeni sadecee ekmek yeme gir bak hepai gidiyo ben 4 kilo aldim bebegim suan iki aylik hamile kaldigim kilonnda baya altindayim.gidiyoo zatn bebegini mahrum etmee ye herseyden

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 72 göst.
7 Nisan 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 329 göst.
21 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pisupisu (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
12 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 302 göst.
21 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Duygu5634 (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,047 soru

24,163,613 cevap

335,489 kullanıcı

...