Ya kızlar bu camasırlar bi bende mi bitmek bilmiyor beyazlar renkliler acık renkliler cocukların bitmiyor anasını satayım carsamba 1 parca kalmamıstı simdi banyoda camasır yıgını var o degilde beyazlar renkliler acık renkliler elde yıkanacaklar deerken banyo doluyor valla hepsi bi kerede olsa ne basit olacak Allah bu camasırı icat edenden de razı olsun o olmasa halimiz nice olacak
Ay sorma yaaa, yıka yıka bitmiyor. Tuttukça da birikiyor, ben de yavaştan başladım bakayım ne zaman boş bulacam sepeti :D
Sen çok ayırıyorsun yahu bende bir renkliler var bir beyazlar var
Yıka as kurut katla yerleştir bitmiyor. Daha renkliler kurumadi. Beyazlar asılacak bekliyor. Nankörlük gibi oluyor makina hazır yıkayıp veriyor asması katlamasi zor geliyor
Ayy sorma siyahıydi beyaziydi renklisiydi kızımınkilerdi yıka dur tam bitti diyorsun ama bitmiyoorrrr
Bende koyu renkler, açık renkler ve beyazlar yapıyorum. Artı çocuğunkiler. Şimdi ikinci çocuğum doğdu. Onlarınki de çok birikiyor. Bir de onları koyu renk açık renk yapıyorum artık. Oh değmeyin keyfime Ama evde en sevdiğim iş çamaşırlarla ilgilenmektir. Başka işler benden uzak olsun ben bu döngüde seve seve yer alırım
1,489,255 soru
24,341,582 cevap
346,072 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın