0 oy
1,012 göst.
Diğer kategorisinde (664 puan) tarafından
Yaptirmasak ne olur fiyatlar çok pahallı ya tamam cocuklarimiz önemlı ama şu dönemde bir doza 300  400 tl vermek ? Yaptirmayanlar bi sorun yasadınız mi pişmanligınız var mı

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu rota asisini yaptırmayan bie arkadasim vardi, gerek tok falan dedi. Durumu da iyiydi. Cocuk kapti rota virusunu 2 hafta hastanede yatti 1.5 kg verdi. Ne olur ne olmaz ben yaptiricam. Onemli olsaydi deblet yaptirirdi demeyin, ebeyle konustum sonu ölümcül olmayan hastaliklari yaptirmiyormus devlet. Hasta olsa da hastanede yatar iyilesir diyormus. Asilar pahali evet ama yinede o riski goze almamak lazim bence
(664 puan) tarafından
Durumu olmaynlar nasil yaptırsin ki evet herseye para buluyoruz belki ama ayni sey degil su dönemde bi de zor geçinirken çok onemliyse devlet yaptirirdı diyoruz
tarafından
Benim lafim durumu olup yaptırmak istemeyenlere zaten. Bizde köşeye ayirdik birkaç ay buyuk paralar cunku biranda ödenmiyor
-Reklam-
0 oy
(72 puan) tarafından
Ben menenjit aşısını yaptırdım hemde 5doz maddi olarak pahalı ama o hastalığın götürdüğü engel çok büyük 

Rotayı yaptırmamıştim ama çok pişmanım oğlum ishal oldu kaç gün sürdü ateş hiç inmedi şimdi kızıma hamileyim Rabbim nasip ederse onada yaptırmak istiyorum aşıları 

Menenjit aşısını 1yasindan sonrada yaptırabilirsin daha uygun olabiliyor hemde 3 doz oluyor haberin olsun
(664 puan) tarafından
Teskkur ederim cnm arastircm
0 oy
(5,372 puan) tarafından
15 aylık rotayı yaptrdım bn canm önemli dediler sonradan pişman olmak istemedim ya bi doz 260 dı galiba biz aldğmzda
(664 puan) tarafından
Rotayi yaptirmadik gecti zaten simdi menenjit yapilmasi lazim ama 400 tl 1 doz
(5,372 puan) tarafından
Onu demediler bana yaptrmadm yani geçti mi ki bizim
0 oy
tarafından
Bunlar ölümcül hastalıkların aşıları. Yaptırmadık bişey olmadı diyenlere ne bakıyorsun? Ya bundan sonra olursa?  İhtimali bile yeter borç harç bulur yine yaptırırım şansa bırakanlara da ben şaşırıyorum.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 416 göst.
4 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miglena (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
0 oy
10 cevap 522 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hersey-nasip (369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,756 soru

24,115,562 cevap

333,216 kullanıcı

...