Evliligimizin 6. Yilindayiz hemen hemen 2.5 yasinda bir kizimiz var ve ikinci bebegime hamileyim esimle evlendimten sonra ilk bi kac ay haric hep sorunlar yasadik. Esim cok kinci asla gecmisi unutmuyo ve herseyi cok abartiyo. Simdi hamile oldugum icin daha bi duygusalim ilgi sevgi bekliyorum ama yok. Ve son zamanlar eve geliyo surat bes karis konusmak istiyorum biseyler soyluyorum cevap vermiyo. Gecen de bunlardan sebep iyice bunaldim kizima bagirdim bana kizdi ne bagiriyosun diye. Kolay mi bu halde cocukla ilgilenmek dedim. Iyi ki bu halin var diye bagirdi. Herseye kiziyo sinirleniyo bagiriyo. Hamile kaldigimdan beri dogru duzgun bana da yanasmiyo cok kafaya takiyorum acaba benden mi sogudu diye dusunuyorum. Gecen dedim ki bi sorun mu var bana soguk davraniyosun isteksiz davraniyosun. Yok bisey ne olacak cok yorgun oluyorum dedi. Ama inanasim gelmedi önceden yorgun olmuyomuydu sanki. Offf cok bunaldim sizce nasil davranmaliyim ne yapmaliyim ?
Yorgunluk olamaz bnce . Alakası yok yani. Belki başka sorunları vardır sana diyemedigi
Sorgulama eşini bnce biraz derdimi dinle destek olmaya çalış. Blki altından bisy çıkar
Cnm alaksı yok yorgunlukla benimki şu sıralar çok yoğun olmasına rağmen geceye doğru geliyo buna rağmen yakınlaşmak istiyo başka bişey var senin eşinde kiniylede alakalı olabilir bilemedim
Aglasan hani erkeklerin zayıf noktasi ya oyle kandirsan ben uzak durunca yorgun bile olsa agliyorum yada agliyomus gibi yapiyorum vicdani izin vermiyo yumusuyo tamam diyo bisey yokken ozur diliyo :) seninki 6yıllık nasıl cözecegini sen bizden daha iyi bilirsin diye dusunuyorum sen elinden geldigince iyi davran askim bitanem de sevdigi yemekleri yap o gelmiyosa sen git op yanaş bide boyle dene
Onun huyu artik belli degistiremezsin bazi insanlari degistirmek cok zor
Bence ikinizde fevrisiniz o yüzden iletişim kuramıyorsunuz. Birbirinizi anlamaya çalışmaktan çok birbirinizi suçluyor gibisiniz. Birbirinizi anlamadıktan sonra çatışır durursunuz.
Geçmişte bir şey soylediysen belki aklına gelmiştir gndan öyle yapıyordur fazla gitme üstüne sabır taşı değil ya elbet bı açık verir
Terapiste gidin canım bebeklere yazık onlar anlar üzülür allah yardımcınız olsun
6 yılda sadece bir kaç ay sorunsuz geçirip 2 çocuk yapmak büyük cesaret
1,492,824 soru
24,392,111 cevap
349,379 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın