0 oy
466 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bıktım ben çok bunaldm yeter artık ben bu adama yapacağımı bilmiyorum ne desem boş kiradayiz ailesi tuttu ben bile gormedm evi ev desen heryer yılan çiyan pislik içinde ev sahibi üstümüze çöp atıyor harabe halde sesten uyunmuyor heryer beton halı desen yere serecek yok eve bsy al desem bir hafta sürer sabrım kalmadı üstümde başımda bsy yok kendine gelince marka giyer iş yerimiz var durumumuz iyi ama bu bana bunları yasatiyor ev Alaçam dedi kredi Çeçen pazartesi günü şimdide evi bsiver diyor 250 bin TL az uz dil iş yerine harcicakmis abisiyle lanet okuyorum artk

5 Cevaplar

+1 oy
(4,034 puan) tarafından
Zaten iş yeri olan karıya yedirmiyor valla çok değişikler dünya kadar para kazanıyorlar karısına gelince var yemez oluyorlar kıyamıyorlar evlenme o zman ha yvan
tarafından
Para olduğu halde yok diyor hatta akşam gelsin cebindeki parayı çekip buraya atacam o paradan bir kuruş vermez bana
(4,034 puan) tarafından
Çok çirkin birşey insan itiliyor annesi bana başta ayarı verdi zaten ben kocamın parasına hayatta hayatta karısmam o onun kazancidir diye. Ben de öyle evlilik mi olur dedim. Kendi paramı kendim kazanan biriyim kimseden birşey istemedim hele ki bana yük muamelesi yapan elden hiç bir şey beklemem başlarına calsinlar
tarafından
Madem bu kadar bencil olacaklardi neden evlendiler yaa cok garip ayri gayri olurmu esim maas kartinida bana birakir parasinida kendine harclik alir gider eksigini al der bak olmamasina ragmen asgari ucretle calisiyor maasi alinca sunu alalim dedigimde asla yok demez tamam alalim der olmasada tamam der uzuldum gercektrn evlenmeden once nasildi esleriniz bu huyunu belli ettimi
tarafından
Benimki cebinde günlük 2   bin TL parayla gezer bana gelince parası yok harçlık vermez kıyafet alma zbana evlenmeden önce alırdı hediyeler alırdı bana kismazdi
(4,034 puan) tarafından
Yemekleri hep o öderdi teklif etmeme rağmen hatta bazen ısrar ederdim ama odetmezdi. Ama Nisan alışverişi falan görmedim adam akıllı bohça çeyiz eşya görmedim evlenince beraber yapariz adetler çok saçma diye diye evlendim ama adam rahata alıştı ailesi de bana burun kivirir geldi de kayinbabasinin malını yiyecek diye. Vallahi umrumda değil bir kuruş miras bırakmasinlad
-Reklam-
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Yedirsin bırak anasına kardeşine 

Düştü mü hiç biri bakmayacak suratına iş işten geçince akillanirda seni de yarım eder hep aynilar 

Öncelik kendi ailesi yani sen olmalısın Allah akıl versin ailesine ve kocana 
tarafından
Artık aldırış etmicem geberse umrumda dil pislik bıktırdı beni
(7,134 puan) tarafından
Cok hak verdim sana yerler yerler aele avuca dusunce yiyenler b.okunun usttunde oldurur insanlari
0 oy
tarafından
Eşine akıl  fikir sana da sabır versin 
tarafından
Amin kuzum amin artık dayanamıyorum istemiyirum onu kesinlikle akşam konusacam gerekeni dicem
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Seninki de varlik içinde yokluk ne diyim ALLAH kocana akıl fikir versin bol sabırlar dilerim kardeşim ALLAH elbet bir kapı açar ☝️
tarafından
Amin ins aynen öyle adamın durumu vr bana yok
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Bir erkek karisindan çocuğundan para esirgiyorsa ihtiyaçlarını karşılamıyorsa ondan bir b...ooo..k olmaz erkek bile sayilmaz
tarafından
İns çok çektirdi bana çok neler yaşattı yinede şükrediyorum isyan etmicem düzelecek ins birazda alttan almaya calisacagm
(1,908 puan) tarafından
Tabiki karşılıklı canm hersey esin sana iyiyse zaten sen ona bisey diyemiyosu òrnek ben :))) eşim bana Bende eşime kesinlikle bisey diyemem
tarafından
Bende dmeicem artk susacam bakalm ne olacak tamam dim ne derse kizmicam artk oda bana kizmz ins
(1,908 puan) tarafından
Insallh canm hersey gönlünce olsun:)
tarafından
Amin kuzum cümlemizin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 666 göst.
3 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 156 göst.
14 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (242 puan) tarafından soruldu
0 oy