0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (37 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadaslar Az önce bebeğim bana mı benzer sizce yoksa babasına mi diye bir soru sordum resimli hem kendimi hem eşimi paylaştım sizce nasıl olur etrafınizdan gördüğünüz kadar bebek anneye mi benzer babaya mı diye sordum duymadigim laf kalmadı zekası sana benzemesin saçmalama falan çok üzüldüm gerçekten böyle insanlarla aynı havayı soluduğum için 
notu ile kapatıldı: Başlık soruyu kısaca ozetleyici olmalı

8 Cevaplar

+1 oy
(7,118 puan) tarafından
Bebekler genel olarak genlerin % 75 ini babadan alırlar canım. Istisnalar tabiki vardır. Sen bakma millete. Yatak odasıyla ilgili soru sorsan herkes modern olur, linç falan olmaz ama böyle soruları olmayan beyinleri ile lincliyorlar. 
(37 puan) tarafından
Çok sagol gerçekten
(1,037 puan) tarafından
Hirahilal +++ valla cinsel konu olsa cvp yagyo haydar dümen oluyo herkes ben de bir soru soruyorum tik yok :)
(7,118 puan) tarafından
Böyle soruları elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Milletin özel sorunundan banane. Zaten aklı olan insan eşiyle arasında ki münasebeti buralara dökmez. Internet diye birşey var.  Allah akıl da vermiş kullanalım diye. Nette bir çok doktorun makalesi, videosu  var ama cahil cahildir. Bir de araştırmak işlerine gelmiyor.  Burada ki çoğu kişi kendi sorununu çözemiyor ki sana faydası dokunsun..  insanları anlamıyorum ama beni de ilgilendirmez kimin ne yaptığı. Boş işlerle ugrasacaklarina azıcık kendilerini gelistirsinler ne yapalım :D
-Reklam-
0 oy
(463 puan) tarafından
Postunu gormedim ama millet laf diye konusuyor
(37 puan) tarafından
Sildim çünkü çok üzüldüm
(463 puan) tarafından
Bosver cnm niye üzüluyorsun herkes kendi zekasina baksin
(37 puan) tarafından
Sağol gerçekten sonunda beni anlayan biri çıktı
0 oy
(649 puan) tarafından
Burdankilere neden kulak asıyorsunuz anlamış değilim 
(37 puan) tarafından
Insan ister istemez üzülüyor
(649 puan) tarafından
Ne üzüleceksin kız kendileri çok akıllı oldukları için sürekli post açıp başkalarından akıl istiyorlar.
(37 puan) tarafından
Cinsellik konuşuyorlar saçma olmuyor ben sorunca saçma  oluyor
(649 puan) tarafından
Milletin özel hayatı pek bi ilgilerini çekiyor demek :D
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Postunu  görmedim  canım  ama hem anneye  hem babaya  benziyor  benim  kızım  ilk  doğduğunda hep bendim ama büyüdükçe  ikimize benzemeye başladı 
(37 puan) tarafından
Postum şöyleydi ikimizin forografi vardi bana mı benzer babasına mi diye sordum zekası sana benzemesin dediler daha ne demediler ki
(5,941 puan) tarafından
Asıl  onlar  zekadan yoksun canım  boş ver sen  gereksiz yere linçleyince kendilerini  bi halt  sanıyorlar takma sen
(37 puan) tarafından
Sağol abla
0 oy
(14,198 puan) tarafından
Şu sanal alemi kafaya takıp POST açmanız bu kadar onemsemeniz beni benden alıyor 
(37 puan) tarafından
Aynen haklisnz
0 oy
tarafından
Valla benim oğlum babasının küçük halı huyuda tipide herşeyiyle esimi dogurdum sanki ama Allah bilir zekasını seviyesini herkesin aklında yazmıyor sonuçta bakma sen öyle diyenlere onların zeka seviyesi belli demekki seni anlayacak seviyede değiller gorseydik tepkimizi gösterirsin tabiki haksızlığa gelemem 
0 oy
tarafından
Öyle bir resim atıp burdaki değişik insanlara prim vermen hata canim
0 oy
tarafından
Burdakileri çok takiyosunuz... 

Canını sıktığına değmez 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 597 göst.
19 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Trknyvz25 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy