0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (242 puan) tarafından
dorum baslikta

9 Cevaplar

+1 oy
(1,908 puan) tarafından
Alsalar bile binicekmisin sakinnn
-Reklam-
+1 oy
(1,015 puan) tarafından
Ama bazen çok saçmalıyorlar haftaya 9 30 da çocugu hastaneye goturcem ben neyle goturcem hastane sehrın taaa obur ucunda arabamız yok otobus almıyor ee taksıyede param yoksa ne olcak hayret bısey ya yuruyerek mı gıdelım araba İle bıle yarım saat olan yere yuh artık 
tarafından
Hıc kendını yorma madem boyle sacmalıyorlar ara ambulansı gelsınler özel arac nıyetıne gotursunler herkesın durumu yok mecbur goturcen ya
(1,015 puan) tarafından
Evet sacmalıyolar kusura bakmada kımse ile burda agız dalaşına girmedim lutfen haddını bil herkesın durumu olmayabılır tamm mı benım kızım kalp hastası mecbur goturecem mecburrrr anladın mı!!!!!!!!!!!!!!
tarafından
Canım ne dedım ben ayy ne oluyor demek ıstedıgım bu sıstemı getırenler sacmalıyorlar senın gıbı ınsanları madur edıyorlar madem bu sekılde sacmalamıslar madem almıyorlar sende ambulansı ara dedım ınsanları dusunmuyorlar maddı durum var mı yok mu umurlarında degıl onlar dusunmuyorsa mecbur ambulans getırecekler sana ben sısteme laf etmısım sana ne oluyor ne abarttın ya şuan okadae uzuldum kı bu cıkısına ben senın haklılıgını soylerken haksız duruma dustum Allah yukarda ya kım okusa anlar ne demek ıstedıgımı Allah sana akıl versın hemen parlıyorsun bana bende anneyım ben zaten anne oldugum ıcın şuan uzuldum cunku asla kotu dusunmedım madem yardım etmıyorlar onlar ugrassın getırsın ambulansı bu senın en dogal hakkın bak benımde esımde asker rahatsızlandım nobetten de gelemıyor gıttım doktora serum takıldı bana dedım yıne olursam esım gelemez ızınverılmez adam dedı ambulans var vırus zamanında en dogal hakkınız ambulansı arayın gelırler sana demek ıstedıgım bu ne kadar kalbın kotu hemen parladın ya
0 oy
(3,784 puan) tarafından
Ben de merak ediyorum aileme giderken ne yapicam saat kaçta alınıyor 
tarafından
Saati falan yok kuzum 65 yaş üstü 20 yaş altına hep yasak
0 oy
(61 puan) tarafından
Almıyorlar.  Saati fln yok . Yasaklar kalkana kadar 65 yaş üstü 20 yaş altı toplu taşıma kullanımı yasak . Şehir dışına çıkışlarda kendi özel aracınla bile yasak . Özel araç içinde izin belgesi çıkartmak gerekiyor. 
(3,784 puan) tarafından
Hadi ya ben 1 ile 4 arası velisi ile serbest sanıyordum. Kaç aydır aileme gidemedim koronayı yeni atlattık oğlum da ben de evde çok sıkılmıştık ya
(61 puan) tarafından
Aynen çok saçma.  Diyorum ya kendi özel aracınla bile yasak izin belgesi çıkartman gerekiyor. Acil bisey olsa annenin hastane işi fln olsa çocuğunu bırakacak bi yer olmasa bu insanlar napacak diyen yok .
(3,784 puan) tarafından
Ne saçmalıktır ya gerçekten kaç aydır evde oturdum yine geldi bulaştı bu zamana kadar neredeydiler. Bu bencil insanlar da bi oturmadılar evlerinde
tarafından
Geçen gün burda yazı okudum. Şehirlerarası gidiş geliş izni var sanırım
(61 puan) tarafından
Izin belgesi isteniyor.  Onuda herkese vermiyorlar malesef.  Bnm eşim askeri personel olduğu için görev yerine gidecek diye veriliyor . Gezmek için gidilecekse verilmiyor
0 oy
tarafından
65 yaş üstü ve 20 yaş altı toplu taşıma kullanamıycak almazlar 
0 oy
(874 puan) tarafından
20 yaş altına 1 le 4 arası yasak yok ama ulaşım araçları otobüs felan yasak diye biliyorum ben her zaman yani 
0 oy
tarafından
Yasak canım almazlar 
0 oy
(3,784 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 199 göst.
20 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 282 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde BEG (1,157 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Elfmeryemasya (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
24 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,016 soru

24,052,284 cevap

329,721 kullanıcı

...