Canım ne dedım ben ayy ne oluyor demek ıstedıgım bu sıstemı getırenler sacmalıyorlar senın gıbı ınsanları madur edıyorlar madem bu sekılde sacmalamıslar madem almıyorlar sende ambulansı ara dedım ınsanları dusunmuyorlar maddı durum var mı yok mu umurlarında degıl onlar dusunmuyorsa mecbur ambulans getırecekler sana ben sısteme laf etmısım sana ne oluyor ne abarttın ya şuan okadae uzuldum kı bu cıkısına ben senın haklılıgını soylerken haksız duruma dustum Allah yukarda ya kım okusa anlar ne demek ıstedıgımı Allah sana akıl versın hemen parlıyorsun bana bende anneyım ben zaten anne oldugum ıcın şuan uzuldum cunku asla kotu dusunmedım madem yardım etmıyorlar onlar ugrassın getırsın ambulansı bu senın en dogal hakkın bak benımde esımde asker rahatsızlandım nobetten de gelemıyor gıttım doktora serum takıldı bana dedım yıne olursam esım gelemez ızınverılmez adam dedı ambulans var vırus zamanında en dogal hakkınız ambulansı arayın gelırler sana demek ıstedıgım bu ne kadar kalbın kotu hemen parladın ya