0 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Facebook hesabını çalmasını bilen yada bi tandığı var mı

5 Cevaplar

0 oy
(1,932 puan) tarafından
Ne yapacan kız Allah iyiligini  versin burda bekliyim bilen varsa instegramida bana soylesin =D
tarafından
İnstagramı yapabiliyorum ama facebookta takılı kaldım
(1,932 puan) tarafından
Ay nasıl yapabiliyorsun canım soylesene banada
tarafından
Bi tane siteden yapmıştım canım eşimin instagramını
tarafından
Banada soyleyin
tarafından
Sitenin adını hatırlamıyorum canım ama çalmıştı yani
-Reklam-
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Var mı aramızda Sherlock ? Ben bi kaç deneme yaptım ama ben e mail çalmıştım kuzenimin :D
tarafından
Amin inşallah canım benim ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
(2,631 puan) tarafından
Durduk yere neden canını sıkıyorsun ki? Ayrıca geçmişini bilsen be fayda evlenmişsin çocuk yapıyorsun o adamdan. Hem facebook hesabına göre mi degerlendireceksin herseyini? Saçma.
tarafından
Ya canım ben ordaki konuşmalara göre evliliğimi yönlerdiricem demiyorum ki sadece  merak ediyorum
(2,631 puan) tarafından
Bende diyorum ki ya kötü birşey çıkarsa?
Yada iyi birşey?
Bundan dolayı kavgaya gürültüye gerek varmı? Durduk yere güvensizliğe gerek varmı? Adam senle evlendiyse geçmişi bırakıp gelmiş demektir. Eğer geçmiş devam ediyorsa şüphelenmek gerekir. Bence kaşınıyorsun. Bunu kendine ve eşine yapma. Boşuna zedelenirsin
(795 puan) tarafından
Ben de merve ye katılıyorum  canim. Evliligini ona gore sekillendirmeyeceksin ama kotu bir sey olursa aklindan cikmayacak o ve bir tartisma falan oldugunda belki esine de soyleyeceksin
0 oy
(820 puan) tarafından

Ben çok önce 2 hesap çalmıştım ama onların güvenlik sorusunun cevaplarını biliyodum :D

tarafından
Şimdi yine çalamazsın yani :/
(820 puan) tarafından
Şimdi sürekli güncelleme geliyo canım ben 2010 yılı filandı yaptım yapabilsem eşiminkini çalarım :))
tarafından
Eşin sana şifreyi vermiyor mu canım
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Esin sana şifresini söylemedi mi canım.boyle birşey yapma gereği duydun. Sosyal medya hesabım yok eşimin var facebook şifreyi benden gizlesin ağzını burnunu dağıtırım dermişim:)
tarafından
Şuan kullanmıyo eski hesabını merak ediyorum canım
0 oy
(795 puan) tarafından
 Niye  calacaksin kiz :)) sifremi  unuttum falan yap belki calabilirsin. Ya da youtubeden falan arastir
tarafından
İçindekileri merak ediyorum canım şuan kullanmıyo eski hesabına bakmak istiyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 453 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 480 göst.
0 oy
3 cevap 90 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,380 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,369 soru

24,182,403 cevap

336,392 kullanıcı

...