0 oy
653 göst.
Diğer kategorisinde (2,005 puan) tarafından

Bu saatte acikilir mi yaa ama beeenn kurt gibi açım vlla ekmegime cikolata surdum doyarsam tabii :) siz ne yapiyosnz

13 Cevaplar

+1 oy
(3,799 puan) tarafından

Lafta diyetteyim devamlı yiyom :blink:. Kendimi tokatlicam sonunda yeme lan pis boğaz diye 

(2,005 puan) tarafından
Yeme giizzz diyettesin :D
(3,799 puan) tarafından
Ufff yaa . Önce kendi kendime konuşuyom ye gitsin üç günlük dünya diyom kendi kendimi yemek için ikna Edip bı güzel yiyom . Sonrada niye yedin niyee diye kendi kendime hesap soruyom :/ kafayı yicem
(2,063 puan) tarafından
Ayyyy cok gldimmmm yeminleee sendeb bendesnsin :)))) ahaahahahah
(3,799 puan) tarafından
Sende mi benim gibisin kız .
(2,063 puan) tarafından
Aynen yavrum akşamdan  kafama koyuuom  ben zayflucam  esim sen asla zayıflamazsın  diyor ge hene haklı ckioor cunki kendimi tutamiom
(3,799 puan) tarafından
Kız ben ilk bı hafta iyiydim direnç gösterdim. Ama bı gün esim gitmiş bı poşet abur cubur almış gelmiş ben almıyorum eve alırsam biliyom kendimi yerim . Niye aldin dedim ben diyetteyim dedim . Sana almadım pis boğaz çocuklar yesin dedi . Beni bilmiyonmu dedim yerim hepsini dedim . Tut kendini dedi yok tutamadım yedim . O günden sonra ipin ucu kaçtı daha.  Hele akşam olunca kendimi tutamıyorum ya
(2,063 puan) tarafından
Yaa canım benim esidme ayni bende öyle  65 kilaoya dusmitim amaa sonea esim  oyle seuler alor gelir gecelero yemel yer ben duramiom  ve bende yiuodim :))
(3,799 puan) tarafından
65 kilo olsam bı keşke . İnan eşimin donlarinj giyiyom anca oluyor :D  o da şişman 85 kilo . Benimkiler olmuyor daha. Al g.tumdekini de verim giy diyor:Ddddd napim kız bol bol iyi oluyor çok rahat
(2,063 puan) tarafından
Hahahaja kizzz benim esimde 85 ciavri var hatta  90 olmusdur sen diom kizio :)))bende onunkilerino giiom:)))
tarafından
Kizlar emzirirken mi kilo vermeye calisiyorsunuz yoksa bebekleriniz buyuk mu benimki 9 aylik oluyor anne sutu aliyor + ek gida ama yinede azaliyor gibi bide oyle ypmaya calissam tamamen gidecek sut sanki 2 yil ugrasmasam mi zayiflamam lazim ama bebek emziriyorum sizlerde durum nasil
(391 puan) tarafından
Ben emzirirken diyet yapıyorum on günde 4 kilo gitti daha önce de kilo verme serüvenim var gebelik öncesi :)
(2,063 puan) tarafından
Benim kiizm 1 yasinda 12 buuck aylık 3 ay emdi zaten
tarafından
Sut azalmiyor mu
(391 puan) tarafından
Aksine artıyor. Yeşillik bol su ceviz incir yiyorum süt yoğurt yiyorum bolca. Ekmek abur cubur zaten süt yapmaz ki diyette onları kesiyorsunuz :)
tarafından
Abur cubur yemiyorum kilom sabit ama vermiyorumda ekmeksiz doymuyorum seker sadece kahvaltida ama diger ne yesem sutum artmiyor sanki bari 1 yasina kadar kesilmese diye dua ediyorum suanki aklim olsa bebegim yeni dogdugunda bgazinda kalmasin diye tazyikli gelen sutten biraz sagip dokecegime sagip dolaba koyardim  ilk 2 ay asiri coktu
(391 puan) tarafından
İlk zamanlar doymazsin zorlanırsin ama zamanla alışıyor insan. Sütte bende yapısal ya bazısının ne yapsan olmuyor
-Reklam-
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Birazdan aynısını yapacagım, gelsin kilolar :))) 
(2,033 puan) tarafından
aman ölümlü dünya can boğazdan gelir ye gitsin bacim açlıktan olecegine kilodan öl ☺haha
(2,005 puan) tarafından
Ben hamisim gelsin fark etmez :)
(2,005 puan) tarafından
Aynen elis :) can bogzdan gelir
0 oy
(2,033 puan) tarafından
valla bende gomdum bir ekmek tostu şimdi ayıptır soylemesi☺
(2,005 puan) tarafından
Vlla benimden aklimdan geciyodu sucuklu tost ama ketcap bitti vazgectim afiyet olsun:)
(2,033 puan) tarafından
valla bende yedim sucuklu tostu ben hiç ketçapli yemedim ya
(2,005 puan) tarafından
Oyle daha guzel oluyo :) dene
0 oy
(572 puan) tarafından
Bende tam böyle haykırıyordum yemnle
(2,005 puan) tarafından
Ahahhahaa kalk yee sende biseyler:)
(572 puan) tarafından
Kilo yapar diyetteyim :) afyt olsn size
(2,005 puan) tarafından
Teşekkürler:)
0 oy
(27,075 puan) tarafından
Ben diyetteyim yemedim cok israr ettiler yemedim aksama kadar ac durdum :D Kitap okuycam birazdan :D
(27,075 puan) tarafından
:D bayaaaaaa
tarafından
Demi ☺ ben dedim onları bırak beni al dinlemedi
(27,075 puan) tarafından
:D demisindir inaniyorum sana ben
tarafından
Valla dedim la aşk olsun ☺
(27,075 puan) tarafından
:D inaniyorum diyorum oğliim
0 oy
(4,687 puan) tarafından

Gündüz koştur koştur işlerimi yaptım Leslie yaptım akşam baklava yaptım şimdide onu yiyorum bu boğaz şeysi hiç bitmiyor :wassat:

(2,005 puan) tarafından
Ooohhh afiyet olsun sanda :)
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Kız sorma bende aynı durumdayım ne gömsem diye bakınıyorum birsey de bulamadım
(2,005 puan) tarafından
Vlla bnde tost yapcktm ketcp bitti yapmadm cikilata ekmek yiyorum:)
0 oy
tarafından
Belami ariyom kizim uyudu gidip uyumam gerekiyorken ben oturmuş halinin desenlerini inceliyorum uyumak istemiyorum ama uyumam lazım of
(2,005 puan) tarafından
Uyu kuzum yat dinlen hazir prenses uyumusken
tarafından
Manyagim işte ben
0 oy
tarafından

1 tane şeker pareyle kendimi avuttum:'(

(2,005 puan) tarafından
O beni kesmez :D
tarafından
dogumdan 22 kilo kalınca kesiyomus gibi davranıyorum  :D
0 oy
tarafından

Tabi hamilesin kafa rahat :)

(2,005 puan) tarafından
Aynen :D
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Off hiç sorma :D ama göbek girmesi lazım yapicem
(2,005 puan) tarafından
Gobek nereye girck vlla anlamadım
(1,330 puan) tarafından
Bir ay oldu doğum yapalı ikinci sezaryen
(2,005 puan) tarafından
Hiimmm anldm kuzum Allah uzun ömürler versin inşallah ama ye sen bosver kiloyu :)
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Bende çok açım ama yenicem :)) 
(2,005 puan) tarafından
Yoksaaa diyette misin :)
(3,060 puan) tarafından
Diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum canım :)) 5 kilo fazlam kaldı
0 oy
tarafından
Hamileyim çok kilo aldığım için doktor yemek konusunda uyardı mecbur çok almamaya çalışıyorum gerçi çok kilo da almadım 16 haftalıktim 6 kilo almıştım ama

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,635 soru

24,127,600 cevap

333,835 kullanıcı

...