0 oy
1,328 göst.
Diğer kategorisinde (7,140 puan) tarafından
Canim skkin yine yazcak kimsem yok buraya yaziyorum daha once xok tartistik esimle 2 veya 3 defa baba evine gittim hic aklim yokmus benim gercekten esim kovdukca aradim aradim gittim ailem hep destek olduklari icin birakmadilar neyse bugun yine baskadi benim ki ara babani git diye ama bu sefer kararli olan bendim cok gitmek istiyosan sen git ben hic bir yere gitmicem bu cocugada banada bakmak zorundasin dedim eve gelmem dedi gelme dedim otururum sende evine bakarsin dedim elektrik su dogalgazi kapatirim dedi bNa bende kapatt bi aksam degil mi idare edeeim ben dedim valla cok mrklisi ise kendisi biraksin gitsin bundan sonr hic viryere gitmiyorum iste bu kadar uzun oldu ksb 

24 Cevaplar

0 oy
(450 puan) tarafından
Ah ah Benim teyzemin kızı da neredeyse seninle aynı durumları yaşıyor ama arkasında bir ailesi olmadığı için mecbur o adama katlanıyor diyoki keşke bi ailem olsa da kurtulsam bu pislik adamdan.. Senin ne güzel arkanda duran ailen var şanslısın neden onun kahrını çekiyosun ki?  Sonra kafanı çok vurursun cnm 
(7,140 puan) tarafından
Canim gittigimde geri geldim geri geldim nezman annemlere gitsem hep onlar uzuldu bu seferde bu taraf tasasina dussun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Orası senin evin..erkekler çok.merakli her  bisiyde ananın evine git dmeeye ..kendisi gitsin..bir kadın evini bırakip gidemez gidecek biri varsa o da erkek..çok iyi yapmışsın..
(7,140 puan) tarafından
Aynn canim
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Ev kira mı yoksa sizin mi
(7,140 puan) tarafından
Bizim kuzum

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 1,300 göst.
22 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,566 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 324 göst.
0 oy
19 cevap 2,137 göst.
5 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 262 göst.

Kategoriler

1,474,684 soru

24,143,128 cevap

334,563 kullanıcı

...