0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kizlar bebeğim 2990 doğdu 2700e düşmüstu 1 yas aşısına gittiğimiz de kilosu 9400 boyu da 75 cm çıktı ebe biraz zayıf dedi çok mu düşük kilosu ve bı şey yapmam gerekli mi bu durum için balık yağı vitamin falan veya besleyici yiyeck var mı gerekli mi görüntüsü de böyle herkes çok küçük diyo

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Saçma sapan şeyler lütfen bebeklerinizin kilosunun nasıl olduğunu endişe edip durmayın boştan yere gayet normal benim kızım 1 yaşındayken 8 kilo falandı şimdi 18 aylık 11 kilo bile yok ama bir kere bile demedim zayıf mı diye sağlığı yerindeyse gerisi önemli değil 1 yaş tam yürüme keşfetme yaşı hareketli oldukları için fazla almıyor olabilirler dişleri çıkıyor sakin olun anneler lütfen 
tarafından
Sağol canim içimi rahatlattin önemli olan sağlıklı olması da işte insan kafaya takıyo biri bisi diyince
tarafından
Aynen öyle ama sen yinede boşver onları canım takma kafana kilonun fazlası hiçbir zamn iyi değildir benim eşimin tarafı hep kilolu benim annem anneannem ablam falanda kilolu korkuyordum onlara benzer ilerde sorunlar yaşar diye ama heleki bana çekmiş ne kadar yerse yesin kilo tutmuyor bak mesela bende buna seviniyorum :)
tarafından
Aynen haklısın bebekken kilolu olsun isteriz genç kız olucna da zayıf olsun kilo problemi olmasın isteriz en azından büyüdüğü zaman her zaman avantajı olucak metobolizmasi da çok hızlı maşallah :)
tarafından
Maşallah canım inşallah sağlıklı mutlu huzurlu ömürleri olur evlatlarımızın :)
tarafından
Aminn insalah canım
-Reklam-
0 oy
(54,138 puan) tarafından
ne guzel.gozleri var seninkiler.gibi ♥️
tarafından
Ay tşekkür ederim kuzum ♥️
0 oy
tarafından
Maşallah öncelikle çok tatlı. Her çocuk kilolu olcak diye bişey yok bence bazısı boya veriyo .Ben vitamin kullanıyorum kan ilacı aldım eczaneden ama alma sebebim kilo için değil vitamin alsın hastalıktan falan korusun diye canim
tarafından
Sağol canım anladım kan ilacı bende veriyorum ebe elinde ki bitene kadar kullan dedi boyu güzel kilosu az dedi ama böyle takıyorum bazen kafaya suratı falan küçucuk diye
tarafından
Kiz minnoş işte büyüyünce emin ol ıyiki böyleyim dicek . Minyon olcak işte ne güzel yaşını göstermez;)
tarafından
Ben onların verdiği kan ilacını kullanmıyorum açıkçası içerisinde paraben var bundan dolayı eczaneden parayla aldım çok sevdi oğlum masallah
tarafından
Aynen gerçi buyunce de kilolu olsun istemeyiz Bende eczaneden aldım canım doktor yazmıştı bitince kullanmam sanırım
tarafından
Aynn Canım sıkma canını ağzı olan  konuşur
0 oy
(5,908 puan) tarafından
MasaAllah cok tatli :) karadut ozuyle balik yagi kullanabilirsin
tarafından
Sağol canjm karadut özü ne oluyo
(5,908 puan) tarafından
Netten bak istersen
tarafından
Tamam canım sağol bakıcam
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Resimde hicte zayıf çıkmamış. Bu arada maşallah boncuk gözlü çok tatlı ❤❤❤❤❤
tarafından
Sağol canım ♥️
0 oy
(1,522 puan) tarafından
Vala bejim oğlan cumartesi bir yasa giriyo 10 kilo boyunda 70 santim bizede 3 kilo eksik ddlr
tarafından
Bizim de boya gidiyo dedi ebe normalde 10 kilo olmasi lazım dedi  insan kafaya takıyo ister istemez gerçi erkek ve kız kilosu farklı oligo da
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Zayıf mi dediler kızım 22 aylık ancak 10 kg oldu gayet de saglikli
tarafından
Hadi yaa önemli olan sağlıklı olması tabi saflik ocagina ebeye gittik bide kan tahlili için hastaneye gittik 3 ayrı doktor gördü hepsi zayıf dedi bende kafaya taktim biraz her gittiğimde zayıf diyolar
(4,285 puan) tarafından
Yo zayıf falan değil bence
0 oy
tarafından
Benimki 9 kilo çıktı ebe maşallah ne veriyon dedi bu ebelerde degisik 
tarafından
Gerçekten değişik benim kızım 9 aylık aşıya gittiğinizde 8 kiloydu ebe de 9 kilo olmalı demişti o zaman için
0 oy
(23 puan) tarafından
Bnm oglum 15 aylik suan 9.400 kilosu bnde kilo aldirmaya calisiyom. Ama almiyo
tarafından
Balık yağı kullaniyo musun canım
(23 puan) tarafından
Evet balik yagi kullaniyorum. Ve balli karisim var aktardan aldm kilo almasi icn

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 201 göst.
+1 oy
10 cevap 343 göst.
17 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mesudeee (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 596 göst.
27 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Busra derler (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 563 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kardelennn (124 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,204 soru

24,150,682 cevap

334,894 kullanıcı

...