0 oy
1,082 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bugün POST açmıştım hediye almadı diye.

Almasını geçtim. Ben ona kazak aldım teşekkür bile etmedi. Onu geçtim öpüp koklamadi.

Biraz önce de bana dedi ki 4 sene önceye dönsek seninle evlenmezdim dedi düşünebiliyor musunuz? 

2.5 yaşında bir oglum var. Bir de 27+1 haftalık gebeyim :'(

Psikolojim bozuldü. Ne yaptım acaba ona. Yanında iken gözlerim doldu. O hala telefon ile uğraşmaya devam etti. 

Mutfaktayim suan tek başıma kahve içiyorum hala gelmedi. Biraz önce geldi çakmak sordu bilmiyorum dedim durgunca. Ve ne oldu falan da demedi.

Ne rahat bu adam ya. :'(

Sevilmedigimi hissediyorum.

2 çocuğum olmasa yeminle birakacagim. Ne hali varsa görsün.

Ama olmuyo işte. Ben 22 o da 31 yaşında 

29 Cevaplar

0 oy
(5,572 puan) tarafından
Bizi mutsuz eden onlar hala üstüne onlar diyor evlenmezdim . Asıl biz evlenmeyiz onlar değil.  Belki de başkası yerinde olsa o adamın derdini kahrını çekmezdi 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bazen şakayla karışık eşimde bana diyor rahat mı battı niye evlendiysem diye ama kötü bi niyetle değil tamamen beni sinir etmek için. Benim de cevabım ben de aynı şeyi düşünüyorum sevgiliyken daha mutluydum diye dalga geçiyorum. Ha ciddi ciddi söylemiş dahi olsa yine aynı tepkiyi veririm memnun değilse kapıyı gösteririm 
0 oy
tarafından
Varlığında kıymetini bilmiyorsa yoklugunla terbiye et camim biraz ailenin yanına git ne demek 4 sene önceye dönsek senle evlenmezdim ya bide hamilesin  böyle insanlara ömür emanet edilmez sen hiç kafana takma ye iç bebeğini düşün belki eşinin kafası dank ederde pişman olur söylediklerine 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Terbiyesiz hanzo. Ne demek ya bu laf. Vallaha gelip yırtasım geldi agzını
0 oy
(3,799 puan) tarafından
....... Deseydin kapı orda deseydin kız boşver  nankör öküz tam ya 
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Hissetme emin ol! Ne sevgisi ne saygısı var sen hala gelip gönlünü almasını bekliyorsun 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Yuhhh adi köpek olaf soylenirdi su guzel günde yobazzzz
0 oy
(3,678 puan) tarafından
Neden ki insan durup dururken böyle laf etmez eşine 
0 oy
(622 puan) tarafından
Üzülme kuzum boşver eşeğe fazla değer verince kendini yarış atı zannedermiş senin kocanın durumuda o sen okadar çok değer vermişsin ki ona kendini bişey sanıp sana öyle demiş boşver sıkma canını 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 913 göst.
12 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,138 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 797 göst.
19 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,018 göst.
8 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 270 göst.
20 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,063 soru

24,106,561 cevap

332,726 kullanıcı

...