0 oy
1,826 göst.
Diğer kategorisinde (185,707 puan) tarafından
Değerli kullanıcılar,

Platformumuzda yoğunluk sebebiyle yavaşlama olmaktadır. Arka planda biriken dosyalardan kaynaklandığı bildirilmektedir. Daha hızlı erişim için yazılımcı firmalar ile görüşmelerimiz devam ediyor. Yavaşlamanın giderilmesi için elimizden gelen gayreti yapıyoruz. Daha hızlı bir altyapı için bilişimci arkadaşlar bu gece itibariyle sistem yenilenmesi ve güncellemesi başlatacaktır. Tahmini olarak yavaşlamanın iki gün daha sürmesi beklenmektedir. Bu konuda sizlere vermiş olduğumuz rahatsızlık sebebiyle özür dileriz.

26 Cevaplar

0 oy
(3,280 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bende telefondan kaynaklanıyo sanıyodum. Sağol admin  :)

-Reklam-
+4 oy
tarafından

Admine hanım kızmayın ama 

"Yavaşlamanın giderilmesi için elimizden geleni yapıyoruz "olmalıydı 

Ya da "Yavaşlamanın giderilmesi için gayret gösteriyoruz " olabilirdi.

Ya da "Yavaşlamanın giderilmesi için çaba sarfediyoruz " da olabilirdi.

"Yavaşlamanın giderilmesi için elimizden gelen gayreti yapıyoruz" da anlatım bozukluğu olmuş :)

Dikkatimi çekti inşallah bunu söylediğim için sıkıntı yaşamam :)

(185,707 puan) tarafından
Alelacele yazılmış bir posttur. Edebi bir metin olmadığı için dikkatimizden kaçmış. Uyarınız için teşekkür ederiz. Ancak kendi metniniz de aceleye gelmiş olmalı...
(12,521 puan) tarafından
Buket ahahaha edebiyatçı olunca böyle oluyo demek ki ☺️☺️❤️
(11,852 puan) tarafından
Ahahah deli buket :D delisin ama haklısn ne diyim :D
(12,521 puan) tarafından
Deli değil manyak ❤️❤️☺️☺️☺️☺️☺️
(163,245 puan) tarafından
Oooww örtmenim konusturmus edebiyati yaa
tarafından
Yani sonuçta benim yazdığım da edebi bir metin değil ☺ sarf etmek ayrı yazılır farkındayım klavye hatası diyelim ☺ Ve amacım asla yermek değil açtığınız postları okurum kelimeler özenle seçilmiş ve cümleler özenle kurulmuş olur.O yüzden dikkatimi çekti. Lafı da koymuşsunuz teşekkürler ☺
tarafından
Napayım kızlar dikkatimi çekti ahaha makyaklik da başa bela ☺ bir kaç gün gorusemeyebiliriz hoşçakalın ☺☺
Bazen sistemle ilgili bir sorun olduğunda kullanıcıları hızlı bir şekilde bilgilendirmek gerekiyor. Bu sebeple ne yazdığımıza değil ne anlatmak istediğimize yoğunlaşırız. Bir dahaki sefere daha dikkatli oluruz. Keşke herkes yazılarına dikkat edebilse. İğneyi kendine çuvaldızı da başkasına batırabilse...
tarafından
Ben şahsen hiç dikkat etmiyorum yazdıklarıma ama yazılanlara ederim☺etmesem de dikkatimi çekiyor elimde olan bir şey değil ☺ kimseye de böyle yazılmalı demem burada kafamıza göre takılıyoruz sonuçta. Sizi de yermek için demedim adminsiniz sonuçta daha fazla dikkat çekiyor yazdiklariniz o yüzden söylemek istedim ☺ iğneyi değil hep çuvaldızı kendine batiranlardanim ona da şüpheniz olmasın teşekkürler ☺
Evet belli oluyor çuvaldız meselesi :) Elbette dikkatli olmamız gerekir. Sadece bir kelimeye takılıp sizin yorumunuza "hahaha" diye cevap yazanlara gerekli açıklamayı yapmak lazım. Ayrıca gayret-i belirtme hali olduğu için "yapıyoruz" kelimesi getirilebilir. :)
Sadece size değil değerlerine de :)
(12,521 puan) tarafından
Ben Bukete hep gülerim ki sizle alakalı gülmedim gülmek kötü mü ☺️ bana da dedi Dilo :D
tarafından
Ooo admine hanım dil bilgisi benden sorulur diyorsunuz ☺ tabi gayret ı belirtme hal eki almış bir kelime ama Türkçe de kalıplaşmış bazı söz öbekleri vardır deyimler gibi bu kalıplaşmış sözcüklerin yerlerine başka sözcükler kullanırsak anlam bozulması olur o yüzden dedimdi ☺
Iğne çuvaldız meselesi de karışık bir mesele ben en iyisi engel yemeden uzayayım ☺
tarafından
Evet betüşüm bana hep güler sizle alakalı değil ki ☺ betül kaç kiz ben hepinizin yerine yerim engeli ☺
Örtmenim sen bi ahsene bak yaa uyanmistir o
Özledim yaa soyle ana kiz bo foto atsana bee
(12,521 puan) tarafından
Seviyorum sizi kızlar ben de kaçiyom :D
tarafından
Kızlar kimliğim açığa çıktı kaçın kurtulun ☺ admine hanım arkadaşlarım için kendimi feda ediyorum onları almayın beni alin ☺
(22,831 puan) tarafından
:) aaa neler olmuş öyle ya
(12,521 puan) tarafından
Admin böyle bir yazışmaya engel vermez zannetmiyorum sonuçta hepimiz insanız ufak tefek hatalar yaparız. Şahsen benim fark etmediğim biri yanlışımı biri düzeltse mutlu olurum (söylemeye göre değişir)
Bu kadar kasmayın Buketim güzel yüreğini öperim :D
(12,521 puan) tarafından
Heh Ayşegül de geldi yok mu artıran djdjjd
(22,831 puan) tarafından
:D ne dedim gı
tarafından
Betüşüm ya canımsın ❤ sıkıntı yok engellemez admine hanım şaka yapıyorum ben. Aysom karıştırdım biraz ortalığı galiba ☺
(22,831 puan) tarafından
:))) Allah seniiii
Bence de biraz araştırma yapmak için kendinize  vakit ayırın. Ayrıca dil bilgisi değil de anlam bilgisi olduğunu düşünüyorum. Elbette benden sorulmasa da ÖSS'de 45 soruda 43 yapmışlığımız var.  Az çok anlarız.
Ooooowwww admin hanim siz ne mezunusunuz 45 de 43 vaaay beee
(11,852 puan) tarafından
Admine hanm da ekşın ozlemiş bnce :D çok tatlısnz ❤
(22,831 puan) tarafından
yani simdi belki banada kizar admin hanimciğim niye böyle yapiyosunuz aslinda cokta kötü bisey dememiski akedes :))
tarafından
Ya ama ben genel başlık olarak dil bilgisi demiştim ders olarak dil bilgisi anlamında ☺ yoksa anlatım bozuklukları konusu yazim bilgisi konu başlığı altında inceleniyor ☺
Helal olsun admine hanım iyi net yapmışsınız zaten belli kurduğunuz cümlelerden işte ufak bir hata o yüzden gözüme çarptı ☺
Gayet seviyeli bir yorum yapıyoruz. Kızma yok. Bir ev hanımı olarak bu kadar yazabiliyorum. Arkadaş da uyarmış. Ben de öyle olmadığını belirttim. Zaten Türkçe' de değişmeyen tek şey fillerin mastar eki alması. Sürekli değişiklik yapılıyor. Eskiden bildiklerimiz şimdi yanlış olabiliyor. Bunu hatırlatmak istedim sadece. Aksiyon yok, engel yok. Gayet güzel yorumlar var. Yeter ki seviye düşmesin.
tarafından
Ayşo sıkıntı yok ne güzel bir konu hakkında tartışıyoruz sevdim ben admine hanımı o da beni çok sevdi kesin☺
Özge katılıyorum sana kiz☺
+2 oy
(2,586 puan) tarafından
3. Gün görüşürüz o zaman admin hahahaha
3 gün beklemenize gerek biz her zaman burdayız. İstediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz.
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Rica ederiz :))))))) 
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Bende diyorum benim telefondamı sıkıntılı saol admin 
(1,627 puan) tarafından
Aynı şeyi bnde diyodum vala
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Bende tek sorun benim telefonda sanmıştım :)) 
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Bende net çekmiyor diye sokrandimdi peki madem bekleriz napalim:)

(2,462 puan) tarafından
Afedersiniz. Nerelisiniz acaba :)
0 oy
tarafından
Teşekkür ederiz 
0 oy
(30,016 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

teşekkür ederiz admin hanım

0 oy
tarafından
tarafından düzenlendi
Teşekkürler admineciğim ☺
0 oy
(7,438 puan) tarafından

:)ESTAĞFURULLAH admınecim.  Göreviniz tâbi.ne özürü ;)

0 oy
tarafından
İyi günler admin hanimcim acaba mümkünse uygulamayı silen yada şifresini unutup yeni açan lar oluyor ya o eski hesaplar silinse olmuyormu yani böle bı silme işleminin mumkunati varmı çok teşekkürler iyi günler kolay gelsin
Özel durumu olanlar zaten bize bildirdiğinde siliyoruz. Fakat bazı kullanıcılar bunu farklı amaçlarla kullanıyor. Yani engel alıyor veya birine laf söylemek için ek hesap açabiliyor. Bu durumlarda bize bildirilmeden silinmesine izin vermiyoruz.
tarafından
Anladım çok teşekkürler hayırlı günler
(404 puan) tarafından
Merhaba admin benim de hesabim açık ama kullanamıyorum çünkü kendi kendine.çıkış yapmış şifresini unuttuğum için göremiyorum ve profil fotoğrafım var o yüzden o hesabın silinmesini istiyorum mümkün mü acaba ?
Bu konular için özelden mesaj gönderin. Yardımcı olalım.
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Bilgi için teşekkürler ❤️
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Teşekkürler ederiz adminciğimiz ❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Bende bu wodafone hiç düzgün çekmiyor diye söyleniyordum ☺️
0 oy
(22,831 puan) tarafından
Bende kendimi böyle teselli ediyorum :D ahahaha 
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Şu proğram iphone telefonlarada inse artık aylardır googleden giriyorum bunada bi el atarmısınız 
Onun için yeniden uygulama hazırlamak gerekiyor. Bu da aylar sürüyor. Ama çalışmalar var. İnşallah kısa sürede yayına girer
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Teşekkürler adimine hanım
0 oy
(2,063 puan) tarafından

Yaaa vallla o kadar zo griiomki bende telefonunmda sorun var sanidm ilk bas megsersem uygulamdaymos teflonda  çoğu syelero silmsitim:Dsinir oluyorim rsmen safya beni başka yere atiuodu

kusura bakmayın.
(2,063 puan) tarafından
Önmli dgeil olsun  yaa insallah duzelir uygulama  reklamlar falan  sıkcı
0 oy
tarafından
Keske sordugumuz sorulari gizleme yerine silebilsek daha iyi baktım da kullanmayan açık kalan uzun sure girmeyen kisiler silinse güzel plur
Gizlenen postlar kullanıcıların en az girdiği saatlerde otomatik olarak siliniyor zaten.

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 5,173 göst.
22 Kasım 2020 Diğer kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
+1 oy
33 cevap 1,889 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
22 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde sulenaz (29 puan) tarafından soruldu