0 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

MERHABALAR. 

Kızlar ben zar zoruna eşime kazak aldım. Dün güzelce hediyé paketine koydum.. Hazır ettim yani. Eşime arada ima ediyorum yarın günlerden ne falan diye. Hediyemi isterim diye.

Herhalde bana birsey almamış. 

Aslında söyle birsey de var. Eşim maaşının hepsini getirir bana verir. Kendi sigara içmıYo.

Masrafı pek yok yani. Pazara elektirik suyu oğlumun bezi falan vş Vs hep ben gecindurirm evi. O sadece çalışır kazanır bana verir. Çok şükür 2.100 lira maasimiz ile çeyrek aldık. Biriktirdik yani.. 

Şuan bir 50 lira paramız kaldı yalan yok. Pazartesi günü çekecek maasimizi da.. 

Hediye beklemeli miyim ki..  arkadaşından bir 50 lira borç da alabilirdi. Ben zaten öyle abartı şeyler istemiyorum ki ona da söyledim. Pasta falan alma diye. 1 tane gül bile olsa al dedim. (Gerizekalı gibi :ermm:)

.

Bu sabah işten geldi kahvaltı hazırladım direk yattı. Hala da yatıyor.. 

Ne yapacam bilmiyorum. 

12 Cevaplar

0 oy
(14,189 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bence bu hediye işini bu kadar takma çünkü hayat zor özellikle şuan daha da zor yarın ne olacak belli değil bizim de nisandaydi ben 39 haftaliktim canım burnumdaydi unutmuşum hemde ilk yıldönümümüzdü eşim gidip pasta alıp gelmişti mesela o kadar mutlu oldum ki bırak sende kendi haline inan bir öpücük yeter illa parayla birsey alması gerekmiyor ki hem neden elaleme ağız eysin ben öyle bir şey yapmasını istemem. Bekle bi maaşını alsın bi hesap kitap yapın kalan paraya göre sitem eder Trip atarsın ama sen hediyeni ver bugün 
tarafından
Öyle mi diyorsun cnm bnm. Peki senin dediğin gibi yapayım :) teşekkür ederim cnm bnm..
(14,189 puan) tarafından
Eşine sarıl bu sene de böyle kutlayın❤
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Birinden borç alsın hediye alsın ne demek bütün parayı adam eline sayıyomuş daha ne yapsın canım sen bu ayın başında düşünüp birazı da sende kalsın deseydin keşke hediye önemsiz bi detay takılma bence
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Hediyeyi bırak kendi düşünsün  canım. Kendi ağzınla isteyince bir kıymeti kalmıyor ki. Borç isteyerek hediye alması da uygun değil bence. Imkani olduğun da alır.
tarafından
Ama gün bugün :( yarın alsa ne anlamı kalacak ki
(7,117 puan) tarafından
Kendin diyorsun ama canım. Maaşı pazartesi yatacak diye . Parası yok belli ki.
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Eger durumum anlattigin.gibi bir durumdaysa arkadaşından borç alıpta bana hediye almasını istemezdim aslaa sadece hatırlaması bile yeter sarılıp ölse bile hatirliyoya o sana bir hediye zaten takma boyle.seyleri bugun bir gül alamaz ama belki ilerde cok buyuk şeyle yapabilir kafan dinçse huzurun yerindeyse takma boyle ufak şeyleri 
0 oy
(759 puan) tarafından
Alsa bile kendi dilinle istedikten sonra ne manası ki..

Ama takma bence evet insan bekliyor ama bu kdr üzülecek birşey yok cnm
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Esin maasini eve getiriyo en büyük hediye bu sana bence :) ben paranın p sini gormem:)
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Illa hediye olmasa biseyler yapabilir evde güzel bi kaç güzel söz...
0 oy
tarafından
Ay ben bu hediyeye takılanları anlam veremiyorum tamam özel bir gün ama bir tatlı sohbet bı dilim kek bile yeter ya ne bu hediye aşkınız bitane gül bile olsa yeter çok gereksiz bence sende almasaydin karşılıklimi yapiyosunuz ben daha hiç eşime hediye almadım evlendik evleneli onun parasıyla mi alicam ne kadar mantıksız bide arkadaşından borç isteye isteye derdine ne çözemedim 
0 oy
tarafından
Valla 2 senelik evliyim hiçte öyle hediye falan beklemiyorum yiyecek ekmegim olsun huzurum olsun yeter modundayim
0 oy
(3,060 puan) tarafından
O kadar gün gelir geçer eşim hayatta sürpriz hediye almaz bende zorlamam yani insanın huzuru olsun hediye falan hep gelip geçici canım 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Derdin yok dert arıyorsun yani asgarî ücretin altında maaş alıyor eşin dışarda hayat zor zar zor Kazak aldım diyorsun ne yapsın eşin o son kalan 50 liraya sana Kazak mı alsın abartmayın artık ya korona var herşey pahalı bir teneke yağ 58 TL olmuş ben eşim sağlıklı olsun da ele güne muhtaç olmayalım diye dua ediyorum dışarda çalışmak kolay mı bizler evin içindeyiz dışarda insanların psikolojisi bozuk eşlerimiz o psikolojisi bozuk insanlarla yan yana çalışıyor otobüse biniyor yolda yürüyor geçen haberlerde adamın biri hiç tanımadığı kadını metronun altına itti kadın öldü neler neler var her gün eşim evden çıkarken oğuz lütfen beladan Uzak dur bizi düşün diyorum sen şükret düşünecek başka birşeyin yok mu meşgul et beynini 
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Valla esin haklı kusura bakma.bacim 

Hem maaşı sana verecek hemde sen hediye bekliycen cok ters bi durum.

Eşinin elinde yokken nasıl alabilir

Arkadastan borç almak helede hediye için bence hic doğru değil.

Maaşı eline sayıyorsa sende bi miktar onun eline ver lazım olur diye .

O zaman belki kendi düşünürdü almayı.

Takılma derim bu kadar. 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 789 göst.
26 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Acelyaalparslan (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 202 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 258 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Miroskos (420 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,749 cevap