0 oy
811 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından

Bir arkadaş bir dert bin dert demişti bir yerde ne dertler varki bilmedgnz bendr gördüğünüz şeyler buzdağının görünen tarafı sadece

Ama ister inanın ister inanmayın ben HEP ŞÜKREDİYORUM 
VE ŞUNU DA İDRAK ETTİM: BEN BANA DERDİ HASTALIĞI SIKINTIYI VEREN RABBİMDEN COK MUTLUYUM BENİ COK SEVİYOR çünkü Rabbim sevdiği kula zorluk dert hastalık sknti verirmiş..

Ve ben sizin dedgnz gibi hep mutsz halinden şikayetçi mutlu olmasını bilmeyen biri değilim

Sadece size mutlu yanımı çok bei etmiyorum okdr
Ben mutluluğumu belli ne zaman etsem ağladım çünkü
Gülmekten korkan biriyim evet ama gülmeyi de çok seven biriyim güldüren biri olunca 
Birsyeleri bazen iyise bile kötü derim ki iyi gitsin diye yada kendimi buna hazırlrm ki kötüsü olunca yıkılmayaym diye 

Beni seven den daha çok sevmeyen vardır burada belki ama beni sevmemenizn nedeni cevizin içini bile doldurmaz :),
Çünkü anlamsz saçma sapan şeylerdn hoşunuza gtmedgmz için yada beni DOĞRU TANİMADAN YARGILADGİNİZ İCİNDİR..

İCİMDEN GELDİ OYLE İÇİMİ DÖKMEK İSTEDİM

10 Cevaplar

+6 oy
tarafından
düzenlendi

Çok takıntılisın yani ne desem tamam herşeyin ilk önce kötüsünü düşünürsunde ama negatif sin yani bu karşıdaki insana hissediyorsun sadece derdini paylaşmak için post açıp derdine derman olanlara cevap vermeyerek dert olarak kalıyorsun. 

Hayata pozitif yönünden bak .

Bunu yazali 22 dk geçti 

• Not:Whatsaptan birine mesaj atarım görüldü yapar cevap yazmazya,ama bakarım o kişiye hala cevrimici o kişiye yazmam artık .  .
  • Gün Gelir işi düşünce yazar engelli basarim.  Bu kafada sende çok engel yersin 
-Reklam-
+1 oy
(30,263 puan) tarafından

Onu ben yazmıştım dert bir değil bin tane diye.

Onu senin. Şahsına değil genelleme yazdım. Üstüne alındıysan yada yanlış anladıysan birşey diyemem...

Dünya hali gidişatı dert değil imtihandir 

Hakkıyla gecebilene...

Seninde Allah yardimcin olsun 

Tek diyeceğim birsey var her şeyini buraya yazma inan zaman sonra sen üzülürsün..

(3,757 puan) tarafından
Yazdklrmda ne varki? Ben öyle her zmn aile içi şeyleri yazmiormki sadece gerçektn içinden ckamdgm yada akıl akıldan üstündür diyoorm yaziorm
Ama yüzüme vuran da oldu zmnnda
Ki vurrlr aynen ben kimse gibi yagaci olmadım olmam öyle olan olmayan herşeye çok güzelsin öylesin böylesin demem kim bana nasıl geliyor ise öle giderim sevilmem oyzdn varsın sevmesinler bende kimseye bayılmiorm zaten

Amin inşallah canisi Allah razı olsun
(30,263 puan) tarafından
Yazdıklarında birşey var demedim zaten
Burası sanal bir ortam her sekil insan var ..
Yinede sen bilirsin tabi
(3,757 puan) tarafından
Aynen var bunu ben çok iyi anldm buraya gireli artik
+1 oy
(5,935 puan) tarafından
Ah benim kuzum bir ablan olarak ben sana diyeyim.

1. Yazılanlara cevap vermiyorsun 

2.mutlulugunu paylaş besmele çek Allah korur 

3.burasi sosyal platform ve bu tarz sitelerde üzüntü sevinç paylaşımı yapılır ama terslemeden 

4.ben senin yakınlığını temiz kalbini biliyorum bana yaklaştığın gibi yaklas cevap ver bak nasıl postlarına cvp lar gelecek 
(5,935 puan) tarafından
Bak kuzum bazen yazmıyorsun ben sana ne dedim ben senin içini biliyorum kalbini biliyorum bana yazmasan derim ki ya uykusuz ya nehir eflin ile uğraşıyor ya yemek yapıyor ya rahatsız ama diğer insanlar bilmez ki .bir post açtığında . İşareti dahi koyulsa 1 günde geçse cevap ver .
(5,935 puan) tarafından
Bak misal anneni sordum postunda yazmadin cevap kuzum bu şekil diyorum
(3,757 puan) tarafından
Keşke herkez senin gibi olsa

Bana değer degervermiolr ki yazmiolr bile
Yazmam bende çünkü onca isimin arasında yaziorm Tek tek ama kismeden ses ckmior buda bana hakszlk
(5,935 puan) tarafından
Sende onlara cevap verme kuzum
(3,757 puan) tarafından
Bende işte oyzdn bakiorm eğer yazan kişi nrmdle yazack kişi ise öle yaziorm genelde
+1 oy
tarafından
Bence herkes kendi hayatına bakmalı burası bir hiç yazıp akıl alıp akıl veriyoruz genelde. Bütün hayatı buraya aktarmak saçma olur bide ben hep senin takıntılı postlarına denk geldim boşver akışına bırak herşeyi neden kafana takıyorsun?

Okadar şey gördüm ki burdda artık gülüyorum bakıyorum çok gereksiz kendimi yormuyorum aynı şey hayatımdada geçerli.... 
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Fazla sıkma canını herseyi akışına birak kimseye bişey ıspatlamak zorunda değilsin ALLAH yardımcın olsun konu ne bilmiyorum ama kendini aşırı sıkıyorsun 
0 oy
(3,239 puan) tarafından

Seni sevmeyen ölsün bea seni sevenler sana yeter <3

(3,757 puan) tarafından
Hayır cnm suanlik brktik ortalık hep virüs
(3,239 puan) tarafından
Evet geçen demişin canım hani belki evde siz yatırıyorsanız diye sordum
(3,757 puan) tarafından
Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum canısı
(3,239 puan) tarafından
Inşallah olumlu sonuç alırsın kuzum çok zor rabbim güç kuvvet versin
(3,757 puan) tarafından
Zor evet kuzum

Ama yine de şükür:)♥️
0 oy
tarafından
Bu platformu ne kadar çok takıyorsunuz kafaya anlamam. Yazan kişiyi gördüğün yok ettiğin yok bende burada çok takılmam postuma da biri kötü yorum yapsa münakaşaya bile girmem alaycı yaklaşırım. O bana kötü bir şey dedi diye ben o kişi olmam. Aman postuma az kişi yorum attı yok artı aldım yok uyarı aldım diye de düşünmem sana da öneririm bu düşünceleri. Diğer postunu görmedim ama bu postu seni lincleyenlere cevap diye yazdığına göre takmışsın kafaya.
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Allah kullarını imtihandan geçirir bize teveklül etmek düşer ... Buraya hiçbişeyini anlatmamak gerek ya da herşey yazılmamalı çünkü görüyoruz gerçekte bişi olduğunda çevredeliler eksiklik yapıp yüze vuruyor kaldı ki burada mı olmayacak ,insanoğlu heryer de aynıdır ve hep uzak durmak gerek ,tabi ki herkes aynı değil ..
0 oy
tarafından
Kız burası sanal.ortam yüzümüzü bile gormuyuz .. sadece sohbet ederiz bilgi alırız derdimizi sikimtimizi paylaşırız Allah razı olsun çoğu da yardımcı olur derdimizi dinler bilgileri varsa bı konuda yardımcı olmaya çalışırlar sen kime kızdım bu kadar .

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 515 göst.
2 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 2,538 göst.
0 oy
25 cevap 1,142 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,499 soru

24,184,406 cevap