0 oy
952 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Selamın aleyküm hanımlar hayırlı akşamlar. Tüm yorumları okudum hepinizden tek tek Allah razı olsun.  İyimi varsınız çok teşekkür ederim. 

Kan değerim 12.58 çıktı. Ne olur bilemiyorum. Bundan sonrası takdiri ilahi. İlk kızım dada 6 küsürle öğrendik.  Cuma tekrar kan vericem düzenli yükselicekmi bakıcaz son adet tarihine göre 3 haftalik filan çok yeni eşimle bi karar aldık kimseye söylemiyecegiz. Herkese sürpriz olacak çevremize çünkü gerçekten eğer olursa birinin birşey yapmasından korkuyoruz eğer keseyi de görmeyi başarirsak hayırlısıyla marotonlu gebelik beni bekliyor her ay kontrole İstanbul'a gideceğiz 

Tekrar Hepinize teşekkür ederim iyimi varsınız. bebeğimin büssürü teyzesi var çok şanslı bir bebek 

30 Cevaplar

0 oy
(6,920 puan) tarafından

Ztn korona var Kimse anlamaz bilmez bence de söyleme yani bn olsam bnde en yakınlarıma bile demezdim sni de burdan biliyorum az çok durumunu eşinin tarafını da ..en iyisini yaparsın zira bnde dememiştim ilk bebeğim düşük oldu onu reklam yaptılar duymayan bırakmadılardi 2.de akillandim kimseye demedik şimdi 16aylik ve anne diyor ins ins bu günlerin darısı sanaaa.

Artk kendine çok dikkat et süt yoğurt peynir yumurta kesinlikle tüket muz kaşar yoğurt çok yarıyor bn 4kilo doğurdum darısı sana. :)

Kendim gibi sevindim ay hadi ins minik kuş gelsin tüm hayallerinizi gerçeğe çevirsin ❤️❤️❤️

-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın insalah ☺️☺️☺️❤
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Bencede mümkün olduğunca sakla görüncekerinin ne yapicagi hiç belli olmaz Rabb'im sağlıcakla kucağına almakta nasip etsin inşaallah
0 oy
tarafından
Canim hayırlı olsun istanbuldaysan hangi hastaneye geliyorsun burda ki devletler çok iyi değil cnn 
tarafından
Canım ben Sakarya dan geliyorum her ay oraya ok meydanı eğitim araştırma ya geliyorum. Oradaki doktorlardan yüz bin kere razı olsun rabbim. Sakarya'da ve Umuttepe üniversitesi Hastanesi'nin beceremedigi değerleri 1 haftada düzeltti eve yolladı. Sakarya'da ve Umuttepe üniversitesinde 3 buçuk ay yattım beceremediler
tarafından
Canım aynen okmeydanı çok iyi bir hastane doktorları çok iyi gerçekten bende orda takipteyim endokrinde onun dışında 2 kez düşük yaptım sonra orda kadın doğuma gittim bi doktor bi ilaç verdi birde bebe aspirini kullan bu ay yüzde 95 hamile kalacaksın dedi gerçekten o ay hamile kaldım. Babam kanser tedavisini orda görüyor çok başarılı bir hastane en doğrusunu yapıyorsun oraya gelerek.
tarafından
Kadın doğum da hangi doktora gidiyorsun
tarafından
Kadın doğuma 2 kez gittim doktorun adı Tarık ama soyadını hatırlamıyorum canım 2 yıl önce gitmiştim.
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Rabbım sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum ❣️
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Gözün aydın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaallah senin adina cok sevindim 
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Senin adina cookk ama cok sevindim sag saglim inşallah kucagina alirsin canm dikkat et❤
0 oy
(163,381 puan) tarafından
Wuuhuuuu hadi gozun aydin tekrardan ❣❤❣❤❤❣❤
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Ay çok sevindim Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına

İlgili sorular

Kategoriler

1,470,241 soru

24,083,522 cevap

331,329 kullanıcı

...