0 oy
1,044 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Esimi gordum ilk an aşık oldum cok sevdim bekledik evlendik ailem başta istemedi kaynana yok diye bnde asktan gözüm kör olmuş tu herseyi kabul ediyorum dedim kabul ettim sozde 2 yil sobra kendi evime cikicaktim ama geldim evin bereketsizligi huzursuzlugu başımda bi kayin peder var hele düşman  basina calistigi yok sabah aksam evde esim çalışıyor anca borc kapatiyo digeriylede evi gecindirmeye çalışıyor kiz 8aylik  istahsiz bi bebek ona hic bisey alamiyorum  cok zorlaniyorum yanlis anlamayin yardim istemek degil amacim sadece derdimi döküyorum belki biraz fikir verirsiniz nasil dayana bilecegim konusunda yada duaniza benide eklersiiniz de mutlu huzurlu bbereketli bir yuvam olsun diye inanin aglayarak yaziyorum 

14 Cevaplar

+4 oy
(195 puan) tarafından
Bu hayat oyun ve eğlence yeri değil bakmayın siz insanların gününü gün ettiğine yaşadıklarımız bizim imtihanimiz her zorlukla birlikte kolaylık verir Rabbim sabredin sizin imtihaniniz da buymus Rabbim herkese kaldırabileceği kadar yük verirmiş siz güçlü bı annesiniz bu günler geçecek bebeğiniz büyüyecek esinizle evinizde olur zor zamanlarda gösterdiğimiz sabrın mükâfatını emin olun ki Allah verir, 
tarafından
Amin insallah bazen nankorluk mu yapiyorum diyorum ee güzel bi hayatim yokki nankörlük edeyim diyorum sonra
(195 puan) tarafından
Hayır güzel bir hayatınız var sağlıklısınız evladınız sağlıklı eşiniz sağ yanınızda emin olun bundan daha büyük bi zenginlik yok birseylerin değerini onun eksikliğini yaşayanlar bilir, inşallah bugunleriniz geçecek ben maddi olarak geçmişte çok büyük zorluklar yaşamış biriyim şimdi çok şükür o sınavı atlattık şimdi başka imtihanlardan geçiyorum hayat hep böyledir imtihan ediliriz bela ile fakirliklik ile bazen zenginlikle bile imtihan edilebiliriz evlat ile hastalık ile herşey bir imtihandır ama her zaman darlık ve sıkıntı içinde yaşamayız bunlar geçici durumlar ömrümüz boyunca böyle olmayacak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aşk gözümüzü kör ediyor işte önünü sonunu düşünmüyoruz allah yardımcın olsun ne diyim 
tarafından
Amin amin oyle malesef ask karin doyurmuyormuş bunu anladim
tarafından
Öyle malesef kuzum karin doyurmayı geçtim çok büyük aşk la evlenip mutsuz olabiliyor insan
tarafından
Aynen oyle
0 oy
(15,736 puan) tarafından
Alllah yardımcın olsun 

K.pederin yokmu emeklisi bırakın evde siz ona yakın başka eve çıkın kiraya 
tarafından
Bi ise yaradığı yokki emekli maasi olsun cocuklarinin parasini yiyor benim esim bnami baksin onami
(15,736 puan) tarafından
Bırakın onu işte
Ara ara gidip yemeğini yap  evini temizle esin kabul etmez mi
tarafından
Kabul eder ama sorun su imkan yok ev alacak kdr zaten bnimde derdim bu
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Eşin ne diyor bacım

Evi ayırmayı düşünüyor mu
tarafından
Ne ile ayirayim diyor borcumu odiyeyim sana evmi aliyim diyor
(2,591 puan) tarafından
Evet al deseydin. Ne borcu bacım madem eviniz yok henüz
tarafından
Kredi cektiler onu oduyorlar dugun icin daha bitmedi ki altinlarim flnda gityi sadefe bn ve 8 ayar kolyem kaldi oda para etmiyor
(2,591 puan) tarafından
Allah yardıımccın olsun bacınbacım ne diyiim
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun kardeşim  , ne denir bilmiyorum  . Aşktan gözümüz kör oluyor gerçekten ne denir ki .. 
tarafından
Oylr ailem lac defa uyardi bn boyle olacagini tahmin bile etmemiste oyle hayallerle evet dedim ki
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Ayri eve ciksaniz gecinemezmisninjz
tarafından
Borc yuzunden cikamiyoruz bide babasi benim kocami yoldukca yoluyor bnim evime firsat gelmez ki
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Insan aşık olduğu o yaşlarda maalesef ilerisini göremiyor. Bende 21 yaşında çok aşık olarak evlendim eşimle, öncesinde de 5 senelik birliktelik vardı. Birbirimize deli gibi hasret kalıyorduk, ciddi anlamda seviyorduk. Sonra eşim imam oldu evlendik dağ başına ve benim piskolojim bozuldu, kaldıramadım. Herşeyi kaldırırım zannederken hiç te düşündüğüm gibi olmadı. Annem bana bekle dedi herkes biraz bekleyim daha düzgün bir yere geçene kadar diye ama biz beklemedik en çokta ben beklemek istemedim. Şimdi durum şu, eşim bana yine deli gibi aşık, bir dediğimi 2 etmez bebeğime sürekli o bakar geceleri o kalkar sabahları da kalkar beni uyandırmaz. Ama gel gör ki bende güç namına bir şey kalmadı. Tam 4 senedir 3 4 haneli dağ köylerinde insanlardan uzakta karantinada gibi hayat yaşıyorum üzerine bir de bebek eklenince bu hayat çok daha zorlaştı ve ben daha da tükendim. Biraz uzun yazdım ana ana konu şu ki seni anlayabiliyorum. Cidden hayatın ellerinin arasından kayıp gitmiş gibi hissediyor insan, toparlayamıyor dua ediyor bekliyor bu kadar. Hayatlar belki çok farklı Ama ana konu aynı bence. Zamanında toz pembe gelen şeylerin şimdi o kadar da kolay olmadığını görüyoruz..
tarafından
Gayet iyi saglikli ama bn calismam cocuklarim bana baksin diyor e bnde ev haniimiyim isim gucum yok napabilirimki
(1,075 puan) tarafından
Ne saçma bir bakış açısı ya, insan kendine baksın diye mi çocuk doğurur. Korona dönemi iş bulması zor olabilir ama normalde yapacağınız bi3 sürü iş var. Fabrikaya girdi daha yeni arkadaşım ve çok memnun. Epey iyi kazanıyor hemde. Resmen kendime geldim diyor.
tarafından
Bn daha once hic calismadim ve esimde asla calistirmaz brlki evden is alabilirim oyle bişey bulabilirsem cok iyi olur benim icin arastiricam
(197 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı herşey gönlünce olsun
(1,075 puan) tarafından
Kesinlikle araştırın, mesela evde sigara sarıyorlar benim 2 arkadaşım aylık 2 bin tl gelir oluyor.
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Haklısın valla canm insan sevince sonunu düşünemiyor ama daha iyi kaynana yoksa senin herşeyi hesap kitap etmen lazım canm
tarafından
Kendi evim gibi bile goremiyorum ki kayin pederim bi kaynanana gibi herseye karisiyor cunku surekli evde
(2,127 puan) tarafından
Haklısın canm zor erkeğin evde olması eşin hani sana hak veriyorsa hani dediğim gibi maddi yönden toparla rabbim huzur versin
tarafından
Amin allah razi olsun huzura cok ihtiyacim var
(2,127 puan) tarafından
Haklısın canm hepimizin hakkı inan rahat olmak
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Ah şu eşlerimiz..  ev ev üstüne olmuyor kardeşim. Inşallah tez zamanda eşin ve bebişinle ayrı eve çıkarsınız be huzuru bulursunuz canım
tarafından
Insallah amin cok cok amin saol canim cok ihtiyacim var bu duaya kabul olur insallah
(2,265 puan) tarafından
Inşallah canım ınsallah
0 oy
(259 puan) tarafından
İnan senin yaptığın Hatayın daha kötüsünü ben yaptım kaçtım ne düğün ne ev ne eşya hiçbişeyim olmadı aşk gözümü kör etti şimdi kiralık bi evde bi kaç eşyayla hayatımı geçindiriyorum ama yinede mutlu olmaya çalışıyorum çünkü ben artık anneyim ve eşim huzur mutluluk paradan puldan daha önemli ve yaptığımız herşeyin kefaletini ödemek zorundayız biz seçtik çünkü.
tarafından
Evet bnimde kabulum bn oyle aham saham bisey istemiyorum sadece huzurlu ve bereketli bir ev istiyorum kira hic fatketmez
0 oy
(14,200 puan) tarafından
Kaynanayla bir şekilde yürür ama kayinpeder çok zor yaa bende de var bir tane herseye karışır herseye aklına gelebilecek herseye Allahtan evi ayrı kaynanam hayatta da biraz nefes alabiliyorum ama ödüm kopuyor bir gün kaynanama bir şey olursa kayinpederimle naparim diye Allah yardımcın olsun tez zamanda huzura er evin barkin ayrılsın inşallah 
tarafından
Amin cok saol allah razi olsun çok  ihtiyacim var duanıza
0 oy
(536 puan) tarafından
Keşke evlenmeseydin bir insanın ailesiyle beraber yaşadıktan sonra evlenmenin ne anlamı var ki başlı başına bir yuvan olmadıktan sonra
tarafından
Oyle keske lerin faydasi olmuyorki
(536 puan) tarafından
Eşine uzak dur canım mesafeli ol mutlu olmadığını belirt
tarafından
Aynen oyle yapiyorum zaten bna diyor oda elimden bisey gelmiyor yapamiyorum diyor bu yani yaptigi bisey yok calisip babasina veriyor parayi
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun oyle yadaboyleinan herkesin bi problemi oluyor mutlaka sabret bakalim insallah Rabbim gonlune gore verir canim benim
tarafından
Amin inşallah canim bereketli huzurlu bi yuvam olsun inşallah
(4,234 puan) tarafından
Insallah olur kuzum uzulme dua et Rabbim yuzunuze baksin insallah zordur oyle erkegin kaynana gibi davranmasi cok iyi anliyorum seni Rabbim insallah bi kolaylik verir bundan sonra
tarafından
Insallah canim cok saol
0 oy
(255 puan) tarafından
Kıyamam sana :( ağlama sakın herşey geçicek güzel günler gelicek buna inan Rabbime dua et bol bol ve şükret sağlığın yerinde tüm bunlara göğüs gerebilcek gücün var ama inan biticek kötü günler kendini bırakma
tarafından
Evet cok şükür benimde esimin de kiziminda sağlığı yerinde ama dertlerim bitmiyorki tam evlendim mutlu oldum dedim geldigim ilk haftadan beri boyleyim gunubirlik yasiyan bi ailenin icerisindeyim ne bereket ne huzur ne mutluluk yok hic bisey
(255 puan) tarafından
Canım aslında eşini bi şekilde ikna edip kendi düzeninizi kursanız zamanla tüm sıkıntıların geçer inşallah

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,074 göst.
0 oy
6 cevap 175 göst.
0 oy
23 cevap 959 göst.
22 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 589 göst.

Kategoriler

1,472,171 soru