0 oy
4,252 göst.
Diğer kategorisinde (186 puan) tarafından

Oglum daha 8 aylık çok zor süreçlerden geçtim eşimle de çok sorunumuz var nasıl inanamıyorum hala hamileyim aglıyorum sabah belli içim dışıma çıktı oglum çok yoruyor beni eziyetli eşim yardımcı olmuyo bna hiç daha yaşımda küçük kafayı yicm artk peki ben şimdi napıcam :((((((

image

42 Cevaplar

0 oy
(2,063 puan) tarafından
Kusura bakmaaa o isi yapmadan once dusuncektin sorunlarını ve çocuğunu  hamlle kalincami aklina geldi 
-Reklam-
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Bizde korunuyorduk canım ama oldu sen takma kimseyi yaşın kaç ki benim de oğlum şuan 16 aylık 2 aylık hamileyim 
0 oy
tarafından
Bende doğum kontrol hapı sonucu ve adet kanamam dışımın iltihabı sonucu iğne vurulduğum için adetim uzadığı için hamile kaldım ama ben korunuyordum hamile kaldım ve hiç bir zaman istemiyorum diye isyan etmedim .

Canı veren allahtır. 

Keşke daha fazla önlem alsaydım dedim alıyordum normalde ama enfeksiyon vardı oramda doktor yasakladı..

Senin hem eşinle sorun varmış üzüldüm açıkçası. 

Korunmuyormuydun? Yoksa kaza kurbanı mi oldu 
0 oy
tarafından
Artık cok geç bacım rabbim vermis bir kere 
0 oy
(852 puan) tarafından
Ailenle sorunların varsa eğer. Birliktelik olmamaliydi. Hadi oldu diyelim korunacaktiniz. Şuan sizin sorumsuzligunuz yüzünden o çocuğun günahı ne. 
0 oy
(196 puan) tarafından
Olumsuz düşünme canım bende oğlum bir buçuk yaşında gebeyim. Zamansız oldu denilenlere de kulak asma. Bilemezsin o çocuk sana merhem olur. Rızık olur. Ben böyle düşünmeye çalışıyorum ve inan seni çok iyi anlıyorum. Ağlama ben de ogrendigimde çok ağladım eşim çok destek oldu. Sıkma güzel canını evlat can demek. Böyle düşünmee çalış.
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Benim bebeğimde 1 yaşında bende bebeğimdn çok çektim hastanelerde kaldık gece ağlaması bitmesi şuan hala var ama asla ve asla olsa hayr demem istiyorm demekki korunmuyorm sezeryanliyim bide ben dogurana kadar 40 takla attm bunu 1 hafta hastanelerde yattm kimse istemediği şeyi yanlışlıkla yapmaz esin korunmuyosa sen korunsaydin hap var soncta bunu herkes bilir diye tahmin ediyorum canım isyan etme Allah verms yapcak bişey yok sağ saglim doğsun inşallah isyan yok 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Yapicak bir şey yok hakkında hayırlısı olsun belki bu bebeğin uslu sessiz sakin olur ağlıcak bı şey de yok artık olan olmuş
0 oy
(8,061 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Vallahi ben anlamıyorum eşimle sorunumuz var ama hamile kaldım kafasını. Ben eşimle ufacık tartışsam göresim gelmiyor. Siz bu kadar sorun arasında nasıl başarıyorsunuz ;)

(14,201 puan) tarafından
Aynen bende öyleyim az bi tartissam konuşasım gelmiyor millet mi değişik biz mi bilemiyorum
(8,061 puan) tarafından
Nefse sahip çıkmak önemli elzem
0 oy
(894 puan) tarafından
Olan olmuş gençken büyütürsün sonra rahat edersin artık 
0 oy
(434 puan) tarafından
Çocuğun varmış bi  tane daha bence eşinle arayı düzelt ve doğacak bebeğini de iste olumlu güzel düşün başka çaren var mı cnm 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ne diyim canım Allah yardımcın olsun. Bende korunurken kaldım gebe istemiyordum hiç ama şimdi hevesle bekliyorum. İlk ay cok uzuldum ama rabbim boyle nasip etmiş
0 oy
(384 puan) tarafından
Bende kızım 11 aylık adetim 5 gün gecikti bizde prezertvatif yırtıldı benim adet hoc şaşmazdı bu ay 5 gün oldu test yapmaya korkuyorum benim eşimde kızımda bana çok çektirdi 9 aylık ken bana halı kaltditti
0 oy
tarafından
Ben bu postlari okuduğum da  içim sizliyor .. 6 sene evlat sahibi olabilmek için uğraştik biz .. 6 sene  .. Sayisiz iğne ilaç kullandim , kac kere anestezi aldim , kac kere canim yandi .. Şükür  şu anda hamileyim  bu çok büyük bir lütuf  cok büyük bir şükür  ...

Bacim madem istemiyordun , esinden bu kadar destek almiyordun korunsaydin .. Korunsaydiniz ..

Oyuncak mi bu ? Can ya caan ..

Ben daha dogmamis  çocuğum icin kafayi yiyorum  . Acaba iyi mi ? 2 saat hareket etmese noldu ne bitti diye napicagimi şaşırıyorum  ..

Sen şimdi hamilesin diye ağlıyorsun  ne diyim ki ne diyim ..

Allah akil fikir , vicdan versin sizlere kusuruma ister bak ister bakma ..
0 oy
(662 puan) tarafından
Kız adet goruo muydun benim benekde 8 aylik olck daha adet gormedm hic testte yapmadm:)
0 oy
tarafından

Diğer postlarına baktımda,Eşinle arana mesafe koyayım derken olan olmuş bu kadınları anlamiyom cidden olan o istemediğin bebege olacak çok sinirim bozuluyor böyle postlara kusura bakma...... 

0 oy
tarafından
Vallahi 6 aylık kizkim var bende çok zor günler geçirdim geciriyorumda şuan hamile olsam ikide kalkar göbek atarım nolcak oda buyur bı şekilde lütfen böyle istemiyirum falan demeyin rabbim vermis
0 oy
tarafından
İstemiyorsun da yapacak ne var 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Yazık ya o bebeğin  günahı  ne şimdi  ne kadar  rahat  birşekilde  istemiyorum  diyorsunuz  bu eşyamı  allhin verdiği  bir can  allhim akıl  fikir  wersin  olan  hep çocuklara  oluyor  
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Eşinle bu işi yaparken sorunun yoktu galiba allahım evlat hasretiyle yanıp tutuşan ver böylesine değil yarabbim 

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 2,532 göst.
0 oy
9 cevap 1,061 göst.
16 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 225 göst.
0 oy
0 cevap 103 göst.

Kategoriler

1,473,032 soru