0 oy
1,124 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (259 puan) tarafından

Ne yesem ne içsem daha çabuk zayıflarım ne yapsam daha çabuk zayıflarım zayıflama hakkında ne biliyosanız söyleyin bana kızlar :D 

En etkili çözümler arıyorum aranızda denemiş sonuç almış birileri varsa önerilerini benimle de paylaşabilirmi lütfen.

Sadece evdeki malzemelerle zayıflamak istiyorum bilmediğim şeylere para verip kullanarak değil :)

Zaten param yok :D :D

11 Cevaplar

0 oy
(26,236 puan) tarafından
:D :D ahhahaaaaa bayiliyorum senin şu doğallaığina bende bozdum diyeti birlikte başlayalim ben çaya kahveye şeker atmayrum bol su icip egzersiz yapiyorm ama bu ara heyvan gibi yiyorum .d
(946 puan) tarafından
Ayy ekmek yemeyip ne yiyorsunuz :) valla diyete başlayınca onu düşünüyorum :))
(26,236 puan) tarafından
:D iste ekmek yemeyip yemek yiyoruz sadece
(946 puan) tarafından
Nasıl doyucaz yaa :((( ekmeksiz ve pişisiz hayat çok zor olucak :)))
(26,236 puan) tarafından
:)))  alisinca doyacaksiiin sabir biraz
(259 puan) tarafından
Dene kuzum zamanla görüceksin nasıl alıştığını :))
-Reklam-
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Bol su, ve ara ogunlerde 1 avuc çiğ kuruyemis veya sut vrya yogurt tok tutar :)
(259 puan) tarafından
Suyu ayarladım o artık her gün kafaya dikilip aynı litrede içilcek :D
Çiğ kuruyemişte yok evde ve alamam da pahalı :D
Süt ve yoğurt kilo yapmazmı canım ?
Biz eve kızım için hep sütü ve yoğurdu tam yağlı alıyoruz
(6,973 puan) tarafından
Canik sana kilolarca al demiyoruz :D 250 gram alsan karistir karistir ye, kabak cekirdegi leblebidr olabilir. Yogurt ve sut zaten 1 su bardagi kadar, onemli olan dengelemek, bende tam yagli tuketiyirum abartmadigin surece sorun yok :)
0 oy
(883 puan) tarafından
Canım suyu göz önüne koy ve mümkünse içine limon parçaları yeşil nane at 2 -3 saat aromalansin iç devamlı çok etkisini gördüm bu arada tatlı krizlerim tutuyo diyosun suyun içine çubuk tarçın da atabilirsin tatlı isteğini azaltirsin yada her öğünden önce bir ratli kaşığı tarçın sıcak suya at iç bir saat önce bye bye
(259 puan) tarafından
Toz tarçını kahveye filan katıcam onun etkiside çok sade suda içemem valla midem zaten zor alıyo kahvede bile :D bi kere denedim suyla içtim o gün tarçından soğudum :D çubuk tarçınıda suyuma ekliyim canım ama taze nanem yok kurutulmuş nanem var şimdi onu katsam olurmu limonda ekliyim
(883 puan) tarafından
Zannetmiyorum canım illa nane olucak diye bişey yok sadece limonla yapsanda olur metebolizmani hizlandirir hemde yağ yakmani sağlar
0 oy
(1,038 puan) tarafından

E şimdi ben yarın buraya güzel güzel yemek fotoları atıp sizin diyetinizi bozdurmaz miyim :D:D

(259 puan) tarafından
Bu sefer çok azimliyim zor yani diyeti bozmam :)))
(1,038 puan) tarafından
Çok duyduk bunları kız kendinden biliyom:-D:-D
(259 puan) tarafından
Sağol yaaa çok iyi motive ediyosun beniii :(
0 oy
(2,221 puan) tarafından
Bollll su azalt öğünlerini ekmek yememeye çalış canım bunun yaninda diyetisyenim aksam yemeğinde 1 kase yogurt icerisine az zencefil pul biber zerdeçal ekle dedi metabolizmayi calistiriyor faydası var cidden hem artik az yemek yediğin için bağışıklığını da korur

Ve kiraz sapı çöpü aktarda çok ucuz çayını demle iç ödem atiyor o bile bi haftada belli ediyor kilo farkini aklima gelenler bunlar
(259 puan) tarafından
Sağol kuzum kiraz sapı bende var regl döneminde kullanıyorum ödem attığını bilmiyodum deniycem:))
0 oy
(6,075 puan) tarafından

Güne her sabah bi fincan tarçınlı kahveyle başlayabilirsin hem yağ yakar hem dinc ve tok tutar :happy:

(259 puan) tarafından
Güne onunla başlamıyodum gün içerisinde içiyordum ama dediğini yapıcam güne tarçınlı kahveyle başlıycam teşekkür ederim:)
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Kesinlikle plank yapmalısın annem onu yaparak cok güzel kilolar veriyor youtubeden bakabilirsin ya da egzersiz programı indirebilirsin telefonununa
(259 puan) tarafından
Plankın ne olduğunu bilmiyorum hemen bakıcam YouTube den :) teşekkür ederim:)
0 oy
(406 puan) tarafından
Sen verde bende başlayım hahahaha 
(259 puan) tarafından
Hıııı sen dene olursa bende başlarım diyosunnn :D
0 oy
(140 puan) tarafından
Burada Bi post gördüm kadın İsveç diyetine başlayacakmış baktım bana da mantıklı geldi akşam eşim gelsin yarın falan başlamayı düşünüyoruz bizde :) 
(259 puan) tarafından
YouTube de gördüm bu tür diyetleri 1 haftalık olarak hepsini deniycem bakalım 1 haftada hangi diyetle daha çok vericem ona göre o diyeti devam edicem :))
(140 puan) tarafından
Her diyet arası 1 hafta ara verin ama
(259 puan) tarafından
Nedenki
0 oy
(77 puan) tarafından
Spor ve ip atla canım ip atlamak çok hızlı yağ yakar bende başladım bakalım inşallah veririm keşke böyle bir motivasyon gurup olsa herkes teşfik etse birbirini :)))
(259 puan) tarafından
He yaaa süper olurdu valla gel açalım grubu isteyen gelsin hı ne dersin :D :D
(77 puan) tarafından
Valla iyi olur canım ya motive olmaya ihtiyacımız var nasil yapabiliriz
(259 puan) tarafından
Özelden konuşalım istersen :))
0 oy
(285 puan) tarafından
Ben bir dönem sadece dengeli beslenip düzenli bir şekilde kilo vermiştim :) mesela sabah haşlanmış yumurta biraz peynir zeytin bol.yesillik ne varsa, ekmek.sadece bir dilim yiyordum. Ara öğünde elma veya yoğurt veya hurma gibi şeyler yiyordum kahvaltıdan iki saat sonra. Öğlen de ya sebze ya et tavuk köfte bunlardan biri ama.sebze yemeğini falan da ölçülü tabi ekmek de bir dilim gene. Öğlen sebze ise akşam et tavuk köfte , öğlen et tavuk gibi şeyler yediysem akşam sebze yiyordum. Her öğün sadece bir dilim ekmek . Abur cubur tamamen kesmiştim hiç yemiyordum haftada bir kilo yani ayda dört kilo gidiyordu ve sağlıklı bir şekilde veriyorsun öyle aşırı hızlı bir şekilde değil:) evd egzersizler de yapıyordum. 
(259 puan) tarafından
Teşekkür ederim❤️

İlgili sorular

0 oy
54 cevap 1,388 göst.
0 oy
10 cevap 297 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,595 puan) tarafından soruldu
+5 oy
32 cevap 1,790 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy