0 oy
573 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
mide kanaması geçirmişti şimdide korona olmuş nefes alamiyormus doktor herşeye hazırlıklı olun demis çok üzülüyorum ya çok seviyorum ben babaannemi dua edin kizlar kimin duası kabul olur bbelli olmaz nolur bişey olmasın hellalik almadan yüzünü görmeden :(

22 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Kizlar Allah hepinizden razı olsun dualariniz için bir akrabamız hemşire zar zor çekti resmi zaten çok görmek istiyoruz diye
-Reklam-
+1 oy
(8,061 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah çok geçmiş olsun
tarafından
Allah razı olsun canim
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Oyy kuzum geçmiş olsun, anneler her zaman başkadır, anne babaanne anneanne ne olursa olsun hepsi anne ve hepsi canımız, umarım iyileşir canım ❤️
0 oy
tarafından
Allah şifa versin inşallah canım
0 oy
tarafından
Rabbim hayırlı şifalar versin
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ay gorunce cok uzuldum ya insallah hemencik iyilesir bnde cok seviyorum babannemi dedemi hergun arar sorarim
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bende bababenemi kaybettim :(
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.yanlis anlamazsan yoğun bakımda fotoğraf çekmek yasak olduğu için bu gibi yerlerde paylaşma başin yanar eleştirmek için değil biri çıkar şikayet eder Google falan düşüyor ya
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin
0 oy
(903 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bende bugün üzgünüm çok benimde babanneme korona bulaşmış dün ögrendiler kendisi normalde astım ve bogazı hemen tıkanan biri ikinci günde daha şimdiden kalbim agrıyo dedi tlf aradım görüntülü konuşmaya gücü yok çok etkilendim ve öfkelendim ona gidip buşatıranlara Allah ona ve her keze şifa versin benim ikinci annem o ve ölürse kolay kolay atlatamam ben o büyüttü sayılır beni annemden çok emegi var üstümde
0 oy
(53,973 puan) tarafından
Allah sifa versin canım benim
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Rabbim acil şifalar versin inşallah
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun resmi kaldır istersen belki böyle birşeye razı değildir çok karşıyım böyle fotoğraflarin paylasilmasina
0 oy
tarafından
Ne güzel bi fotoğraf da olsa görebilmişsin yinede. Ben dedemi kaybettim korona belasından 3 hafta yalnız yattı hergün bizi sormuş hemşirelere biz hiç göremedik. Yapayalnız öldü hastane köşelerinde en çok o burkuyo insanı. Allahım alıcaksan al ama acı çekmesin diye dua ettik hep. Rabbim o acıyı yaşatmasın size bağışlasın Allahtan umut kesilmez dua et.
0 oy
(463 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin cok geçmiş olsun
0 oy
(15,702 puan) tarafından
Rabbim şifa versin teyzeme inşaallah
0 oy
(867 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifasını versin insallah