0 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde (859 puan) tarafından
Kızlar mili piyango bileti aldınız mı ben almadım almamda ne biliyim 20 tl ona vereceğime çocuğuma bir zibin alır gidiririm siz ne düşünüyorsunuz 

15 Cevaplar

+2 oy
(1,629 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Eğer milli piyango bu kadar haramsa, devletin başındaki adamlar da kendine Müslüman diyorsa, niye hala devlet yapıyor bu işi, yasaklasın bitsin gitsin. Linç yiyeceğimi bile bile yazıyorum. Yasaklamazlar çünkü bir sürü vergi alıyorlar o piyango işlerinden. Çünkü din iman para.
(1,629 puan) tarafından
Evet canım, ben daha çok umutlubekleyiş ve bebetom sordum ama onlardan tabii ki cevap yok. Milli piyanonun tüüüüüüüüüm ama tüüüüüüüüüm gelirleri, bahsettiğin gibi alınmayan tüüüüüm piyango ücretleri hepsi sarayın elektrik faturasına gidiyor. Nokta daha da bir şey demiyorum iyi geceler, tatlı rüyalar sevgili ülkem.
(489 puan) tarafından
Ülkemizde piyango bileti alıp doğru olmayan birbsey yapılıyorsa kendi şahsıma piyangodan gelen paralar da saraya helali hoş olsun canım:)) iyi geceler vesselam.
(1,629 puan) tarafından
Sizler gelecek doğalgaz faturasını düşüne durun, sarayda sıcacık otursun onlar, tebrik ederim harikasınız cidden
(14,189 puan) tarafından
Bu konuşmanın sonu bir yere varmayacak arkadaşlar boşverin boşuna parmaklarınızı yormayın siz ne yazarsanz yazın biz fatura yüksek gelmesin diye hırka ve patikle oturmaya devam edeceğiz boşverin
(489 puan) tarafından
Piyango işi benim için İşin esprisiydi zira bilet almıyorum ki helal haram edeym. Konuyu uzatmanın mantığı yok. Sadece şunu belirtmek istiyorum bugunkuler ne yiyorsa yıllardir gelenler yemiyor muydu? Olmasını istediğin bir devlet yemeyecek miydi? Hepsi de çatır çutur yedi bırak dogalgaz faturasını millet yiyecek ekmek bulamadı. Bir olaya tek pencereden bakmak yerine bütün sayfaları okursak çok daha karlı çıkarız. Allah rahatlık, gönüllerimize huzur versin. Hayırlı geceler.
-Reklam-
+2 oy
(30,101 puan) tarafından
Haram şeylerle işimiz olmaz :)
(859 puan) tarafından
Aynen yaa gerçekten ben gereksiz buluyorum
+1 oy
(5,397 puan) tarafından
Günah canım parası helal değil Zaten bir sürü günahımız var bari bundan uzak duralım
(859 puan) tarafından
Aynen valla
+1 oy
(22,055 puan) tarafından
Biz alacaz valla 3 tane :D gecen sene 2 tane aldik birine 100 lira cikmisti
0 oy
(7,480 puan) tarafından
1 tl bile olsa almam canim sukur hic almadim☺
(859 puan) tarafından
Bende hiç almadım alanları görünce bir tuaf oluyorum
0 oy
tarafından
Allah hesabını veremeyecegim mal mülk para vermesin allah alın teri nasip etsin
(859 puan) tarafından
Amin insAllah
0 oy
(8,196 puan) tarafından
Çocuğumun kursağından haram geçirmekten Allah'a sığınırım... Eşimin helal kazancını harama yatirmaktan da Allah'a sığınırım (kredi & banka faiz işleri)
(859 puan) tarafından
Aynen canım Rabim helal risk nasip etsin insAllah
0 oy
tarafından
Almadım almam almayı düşünmem aslaaaaaaaaa
(859 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Biz almıyoruz zaten de bu kadar bela musibet dolu bi yılı geride bırakırken hala akıllanmayıp harama devam eden kesime gerçekten şaşıyorum
0 oy
(94 puan) tarafından
Bende almadım
0 oy
tarafından
Şeytan hileleri Rabbim korusun....
0 oy
tarafından
Yok anacım almam da aldiramam da malum türk erkeği parayı bulunca önce arabayı sonra karisini değiştirir derler ☺️
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Almiyoruz nedeni belli zaten :)
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Isim olmaz ....

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 140 göst.
0 oy
3 cevap 274 göst.
17 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,266 göst.
23 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Seher vakti (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 717 göst.
25 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tekcocuk (1,426 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,887 soru

24,036,724 cevap

328,958 kullanıcı

...