0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
O kadar sıkıldım ki su virüs illetinden basindan beri evdeyim kendime hobiler buldum film izledim dizi izledim dogum yaptim bebegimle ilgilendim yaptigim hobilerdeb sıkıldım tvde izleyecek birsey bulamiyorum artik telefona bakmaktan basim agriyor baska oyalanacak birseyim yok yani baska birseyde yapmak istemiyorum su virus olmasa herşey cok mukemmel olacakti saglikli bebegim var esim cok iyi cok guzel geciniyoruz viruste olmasaydi varya tek istedigim suan korkmadan dışarı cikip esimin calistigi markete gitmek kizimizla birlikte mesai bitimindede burger kingde yemek yemek o kadar cok istiyorumki cok basit birsey ama suan imkansiz oldu. Kiymetini bilmiyomusuz o basit seylerin. Simdi demeyin ne dertler var sen bunami uzuluyosun herkeste var o dert diye yazmak istedim sadece gercekten cok bunaldim Allahim su virusu bitirrrr nolurrrr

9 Cevaplar

+1 oy
(54,206 puan) tarafından
çocuktan sıkılmaya hic vaktim olmadi olmuyorda çok şükür bugunumuze 
-Reklam-
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Aynen canm ama unutmayalım bu virüs yine bizler yüzünden yani dikkat etmeyenlerin yüzünden bu kadar çoğalıyor eşim geçen bakkala gitti bunun bi iş arkadaşı karantinada adam yüzsüz bakkala gelmiş eşimde azarlamış sen ne arıyım karantinada değilmisin demiş ida abi evde sıkıldım ya.demis utanmadan düşün yani
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Çocuktan inan canm sikilmaya vaktim olmuyor boş buldummu uyuyorum veee 

Ailemle aynı sehirdeyiz şu hastalık yüzünden ne zamandır gidip gelemiuoruz inşallah tez vakitte biter 
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Ay valla ben de bunaldim evde malak gibiyim sürekli yat kalk yat kalk d vitamini de almak gerekiyor netten hobi bulup sipariş edicem kafayı dağıtmak lazım senin yine bebeğin var ne güzel ona dil eğitimi ver videolara izleyip yaşı kaç gerçi bilmiyorum da belki seni biraz daha oylamis olur. 
0 oy
tarafından
Sizde icinizi dokunsenize
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Az kaldı Allahın izni ile yaza kalmaz bitecek. Biraz daha sabir sonra rahat rahat gezeceğiz:)
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Şu saat oldu oğlum hala uyumadı Allah'ım bana da sıkılacak fırsat ver ne olur:))
0 oy
tarafından
Bazıları fesat burdakilerin 
tarafından
Ne alaka
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Akşam ben de sırf bu yüzden ağladım ama az kaldı sabır. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 60 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,957 cevap

336,431 kullanıcı

...