0 oy
483 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Teyzeler 1 hafta sonra 7 aylık oluyo ömerim, Kefir verilir mi artık ve hangi bitki çaylarını verebilirim iki gündür ıhlamur veriyorum 10 cc kadar sevdi içiyo. Havuç suyu verdim bugün onu da çok sevdi. Birde hurmayı nasıl veriyorsunuz önüne koyunca eline hiç alıp ağzına götürme huyu yok benimkinin anca oyuncakları götürüyo ağzına :D önüne koyayım alsın ağzına götürsün kemirsin istiyorum ama neden yapmıyo ki kumandayı bile soktu ağzına ama yiyecek sokmuyo :D mikemmel tariflerinizi bilgilerinizi bekliyom :) ❤️ muckkkk

7 Cevaplar

0 oy
(426 puan) tarafından
Kefir verebilirsin sade al içmezse sen içine muz atıp blender dan geçir öyle ver ben ilk başlarda hurmayı kayısıyı dut kurusu üzüm kurusu börtlen kurusunu kaynatıp içine ceviz atıp blender dan geçirip tatlı gibi veriyordum şimdi eline veriyorum yiyor
(25,181 puan) tarafından
Benimki neden eline alıp yemiyor ya acaba :( yiyecek dışında herşeyi alıp sokuyo ağzına halbuki bugün 1 hurma vermeyi denicem bakalım çok sağol cnm
-Reklam-
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Kefir verebilirsin canım ben veriyordum.

Ihlamur nane limon dışında birşey vermedim belki verilir ama bunları tek tercig ettim. 

Hurmayı genelde muhallebisine koyuyordum

Benim kızda öyle her türlü şeyi ağzına koyar ama önüne koyduğum şeyi alıp yemez :) 

Havuç elma armut salatalık gibi şeyleri önüne koy belki canın sıkılınca kemirir:) birde sebze çorbaları üzüm pekmezi keçi boynuzu pekmezi  yapıp verebilirsin 
(25,181 puan) tarafından
AA nane limon verebiliyormuyuz onu da deniyim. Hurma ile nasıl muhallebi yapmıştın? Dediklerini hep koydum önüne ama almıyo gidip kartları kumandayı oyuncakları alıp koyuyo ağzına :D
(3,135 puan) tarafından
Verilebilir canım zararı yok ki. Pirinç unuyla ya da bebek irmiği ile muhallebiyi yapıyordum hurmayı da içine koyup pişiriyordum o şekilde yiyor.
Benim cadı da önüne koyduğumda yemezdi şimdi sofrayı serdiğimde koşup geliyor önüne koyuyorum bazen yer bazen parçalar atar. O an ruh haline göre seğişiyor durum. Yemek yiyeceğimiz zaman gelir yapışır bize ekmeği ısırıp ısırıp atar ya da yer peynir dilimi koyarım önüne bazen yer bazen atar. Önce hiç yemezdi Şimdi 10 aylık böyle yapıyor bakalım zamanla kendi kendine yemeye alışacak mı.
(25,181 puan) tarafından
İnşallah alışır lar ya
(3,135 puan) tarafından
Alışırlar canım biraz uğraştıracak ama alışır merak etme
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Hayatim ben erken hamile kalınca, ek gıda odaklı besledim oğlumu. 7 buçuk aylıkken sütten kesip mamaya geçtim. Bu sırada herşeyi verdim. 

Ihlamur, ada, nane limon, papatya, ılık suya pekmez... 

Yemek olarak da yağsız tuzsuz haşlama çorbalar yaptım her sebze ve meyveden. Yağını piştikten sonra koydum. Benim en büyük kurtarıcım mama sandalyem oldu. Önüne ekmek koyardım oda ağzına alırdı tutup. 1 yaşına girdik hala aynı yapıyorum ama ona özel çorbalar yapiyorum, yemeği ise benim yediğimden yiyor. 

Bu arada mama sandalyesinde yemek yerken heryer batıyor maalesef. Ama ben bunu hiç dert etmedim. Sabah akşam süpürdüm sildim. Çünkü onun yemek yemeği öğrenmesi gerekiyor. 
(25,181 puan) tarafından
Ilık suyla pekmezi bende yapayım cnm sağol. İnan ortalık batsın umrumda değil ama alıp ağzına götürme huyu yok yiyecekleri nedense bugün tekrar çeşit çeşit koyup denicem bakalım
(2,631 puan) tarafından
Eline tutuştur kuzum o zaman ağzına götürür
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi ağzına götürmedi başlarda oynadı yiyecekle sonra mesela patates kizartmasini bı tane verdim eline parcalamadan direk aldı götürdü o günden sonra yemeyi öğrendi çünkü ben hep küçük küçük parçalar veriyordum anlamiyordu galiba
(25,181 puan) tarafından
İnşallah benimki de alır ya neler koydum önüne şmdi uyansın elma armut havuç falan koycam yine bakalım
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Bunlari hic vermedim ekmek salatalik havuc simdide cubuk kraker yiyo bitki caylarini ben icemiyon lan bebe nasil icsin:sick: benimki eline ne versen agza goturuyo zaten:D

(25,181 puan) tarafından
Hahaha iç lan niye içmiyon ıhlamur sevdi benimki bugun de nane limon yapayım. Oyuncak götürüyo beyefendi ama yiyecek götürmüyo ağzına :D
(45,024 puan) tarafından
Daha goturur hemen olmaz acele no:D  ben normal cay seviyom yaa:D
(25,181 puan) tarafından
Hee götürür dimi kız ne bileyim heves ediyom :) ben ne bulursam içiyom kız :D
(45,024 puan) tarafından
Ilk bebekte insa n ole oluyo ikinciye saldim cayira mevlam kayıra :D
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Ben korkuyorum ya eline bişey vermekten nasıl yenicem bu korkuyu yoksa benim kız versem hemen agzına götürüyor 
(25,181 puan) tarafından
Ver kız keşke benimki de yese :)
(3,060 puan) tarafından
Babası izin verse vericem de yok diyo kızım bogulur:)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 447 göst.
0 oy
3 cevap 151 göst.
0 oy
1 cevap 118 göst.
9 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabiaaaax (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 199 göst.
17 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mat10 (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,065 soru

24,148,839 cevap

334,798 kullanıcı

...