0 oy
1,700 göst.
Diğer kategorisinde (3,520 puan) tarafından

image

Kızlar dün ki kontrolde idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor bunları verdi ama su alttaki antibiyotiği kullanmakla kullanmamak arasında çok kararsız kaldım hamileyken kullanan var mı 31 haftalığım 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktor verdiyse kullan
(3,520 puan) tarafından
Ya kendi doktorum değildi başka doktora gitmiştim emin olamadım prospektüsündede bebeğe gelebilecek zararlar değerlendirerek kullanılması gerek diyor anlamadım
-Reklam-
0 oy
(662 puan) tarafından
Kuzum uroday i kullandm iki kere hatta aksam ictim yatmadan once lavoboya cikiorm aonra icim Yatiom cok ilerlemis cunku enfeksiyon bendede iyi bi ilac hemen sokuyo iltihabı icmelisin yoksa kana karışık enfeksiyon daha kotu olur 
(3,520 puan) tarafından
Onu içtim canım bende dün gece ama diğeri antibiyotik prospektüsündede bebeğe gelebilecek zararlar değerlendirerek kullanılması gerek yazıyor emin olamadım
0 oy
tarafından
Kullanılmaz bence ya istersen en yakın eczaneye bir git sor öyle olsa gebeler üşüttüklerinde onlara da verilirdi antibiyotik 
0 oy
tarafından
Ben kullandım canım antibiyotik uroday de kullandım birde bu marka değil ama başka bir mor paketli antibiyotik kullandım gebelikte her türlü enfeksiyon erken doğumu tetikler doktorun yazmış ise vardır bir bildiği canım ne kadar kullan eşiyse kullan geçmiş olsun 
(3,520 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(84 puan) tarafından
Bende de enfeksiyon çıktı doktor ilaç vermedi bol su iç dedi.
(3,520 puan) tarafından
Banada hem ilaç verdi hem de bol sıvı tüket dedi

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 64 göst.
+2 oy
6 cevap 98 göst.
29 Mart 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (88 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 107 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler