Kızlar kızımın ismi belli aslında Asya ben en başından bu ismi istiyordum eşimde hiç bir sey demiyordu olsun ya da olmasın ama olumsuz bir şey demedi hiç iki üç gündür annemin isminde olsun diye tutturdu Pervin Asya gülsem mi ağlasam mı bilemedim istemiyorum bildiğin zorlama isim ben Asya dicem herkes Asya dicek annem üzülecek dedim yok bir şey olmaz diyo hep gülerek dalga geçiyor sanıyordum bugün baya ciddileşti olay sen benim annemin ismini istemiyorsun seni bazen tanıyamıyorum falan dedi sinirden sesim titremeye başladı ağla istersen bide falan dedi kaynanamı çok seviyorum ama ben tek Asya istiyorum eşimin kalbşde kırılsın istemiyorum kaynanama yansırsa oda üzülür ki kendisi asla istemiyor ayy her şeyi düşünüyorum çok sinirlerim bozuldu
Bizdede durum ayni anamin adini koycam yok dersen israr etmem istedigini koy dedi ama esimide kirmak istemiyorum kayinvaldem cok iyi biri bilmiyorum suan karar veremedim hala benim annemde koydurma diyor ben kaynanani seviyor gbi olcam diyor karisik vaka niye bu isim konusuna karisiyolar anlamiyorum ya cocugu doguran biziz bize bseyi birakmiyolar her kafadan bi ses
Benim annem vefat etti tek cocugu bendim esimle nisanliliktan konusmustum bu konuyu nasipse annemin adını istiyorum ister iki isimli olsun ister tek gül dedim erva gül olacaktı kayınvalidem sakayla karışık iki annenin adi bir olsun ayşegül olsun dedi esim de tamam dedi ikiletmedim asya tek başına cok güzel bi isim ama pervin asyayı da esin icin kabul edebilirsin gibi dusunuyorum yazdiklarindan kafanı takma bence pervin asya da fena degil hem kayinvalideno seviyormussun sevmesen belki ömür boyu tik olurdu ama o da olmaz yani
Kayinvaloden de istemiyorsa eşine noluyoValla bu adamları anlamak çok zor
okdar ama okdar sacma glyo ki bna su annelerin ismini koymk istemeleri kbul etme ya kirilsin kalbi tobe yarabbim
İyide asya ccok güzel , ne gerek var ki buna Pervin ismini eklemeye ,
Oda seni anlayış ile karsilasinn işte ...
1,487,644 soru
24,318,877 cevap
345,219 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın