0 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından
Bugün canım kocamla dini nikahımızın, Allah katında sonsuza kadar bir birimize söz vermememizin 1 yılı tamamlanıyor. Allahım bizi ve bir birini seven her kesi korusun. Allah bizleri hayırlı güzel ailelerden karar versin insaAllahhh.... Allahım tez zamanda bizi güzel bir evlatla sevindirsin. Anne olmak isteyen her kese Anne olmayı nasip etsin insaAllah

4 Cevaplar

0 oy
(1,325 puan) tarafından
Amin canimm. Rabbim gonlunuze gore versin inşallah
(161 puan) tarafından
Amin canim teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(149 puan) tarafından
Amin allah yüzünüzü hep güldürsün inşallah rabbim herkese hayırlı eş, hayırlı alın yazısı nasip etsin 
(161 puan) tarafından
Aminnnn canimm tesekkur ederim
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Amin insallah cnm. En kisa zamanda kucagini doldursun güzel Rabbim 
(161 puan) tarafından
Aminn canım tüm çocuk isteyenlerin insaAllah
0 oy
tarafından
Resmi nikahın yok mu?
(161 puan) tarafından
Var canım bugün dini nikah günümüz. 29dada resmi nikah. Ama ben en çok bugünü seviyorum
tarafından
Dini nikâhı kutlamak hiç aklıma gelmemişti :)) tabi tercih meselesi saygı duyuyorum
(161 puan) tarafından
Aslında asıl dini nikah günü sevdiyin insanın karısı helali oluyoruz. Resmi nikah sadece adı üstünde resmi belgelerde karı koca olduğumuzu dogrulamaktan ve o günü düğün yapma günümüzün yıl dönümünden başka bir şey değildir
tarafından
Ben dini nikah günümü unuttum. Tamam helal oluyor Allah katında ama resmi nikah da önemli sonuçta soyad değişiyor ve resmen herkese ilan edebileceğimiz gün resmi gündür. benim için esas olan resmi nikâhtır dediğim gibi senin fikrin odur benim fikrim de bu

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 472 göst.
+7 oy
22 cevap 703 göst.
0 oy
7 cevap 351 göst.

Kategoriler

1,468,712 soru

24,062,796 cevap

330,242 kullanıcı

...