0 oy
1,199 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar kocam ilk evlendigimizde hiç yanıma yanasmazdi aksine benn yanasirdim ne zman bebeğimiz oldu peşimden ayrılmıyor hep birlikte olmak istiyor acaba sizdede böyle biseyi yasayan var mi

13 Cevaplar

+8 oy
tarafından
..................... Osuruk atsanız haberimiz olacak 
tarafından
Nerden bildin kaynanamı çok sevdiğimi :D
Teşekkürler kızlar :*
tarafından
Sanada yav he he
tarafından
Konuyu benim kaynanama nerden getirdin? Bi derdin mi var :D
tarafından
Canım ve ben öyle istedik kaynanamı çok seviyorum kapısından ayrilmiyorum bana git diyorlar ben gitmiyorum bizim orda böylelerine bişey derlerse neyseeeeeeeeeeeee :)
tarafından
Seni kaaale almiyorum :D sadece gülüyorum ancak hakkımda yorulup post açarsan..... :D
-Reklam-
+3 oy
(8,061 puan) tarafından
Amacım yargılamak değil yanlış anlama beni. Fakat, var veya yok bunun sana nasıl bir faydası olabilir ki arkadaşım ne güzel işte eşin ilgi gösteriyormuş kimseden aynısını veya aksini duymak zorunda değilsin bunları en yakınlarına dahi sorma bence 
(8,061 puan) tarafından
Sorma ozaman bu kadar basit ☺
tarafından
İlgini cekmediyse bu post girme o zman yavrum elinden tutup şuraya baş diyen yok hem merak edip girip hemde niye böyle şeyler paylasiyorsun deme anladın mı cevapta yazma su zihniyetle gidersen işin iş senin
(8,061 puan) tarafından
Yavrum ne ya
tarafından
Yavrummmmmmmmmmmmmm :)
(8,061 puan) tarafından
Hahahahahhhhhh güldüm
+1 oy
tarafından
Bebek olunca biz değişiyoruz bence ondan olabilir 
tarafından
Olabilir yada bizden ilgi bekliyorda olabilirler
tarafından
Alıştırıyoruz sonra kendimizi çekince kuyruk oluyorlar ☺
tarafından
Dogruuuu diyorsun onunda etkisi var
+1 oy
(649 puan) tarafından
Kocamla bir özelim var onu da burda mi paylaşalım 
tarafından
Paylaşma sen Ayçancim enn iyisi en güzeli en özeli olan sizsiniz tamam hadi sana kocanla iyi sohbetler
(649 puan) tarafından
Teşekkürler Allah sizinde muhabetinizi arttırsın
0 oy
(163,375 puan) tarafından

Yok kiz benimki zirt pirt dibimde ;)

tarafından
O daha iyi ya olmasaydiiii
0 oy
(23,625 puan) tarafından
Benimki hep dibimde hele cocuklar erken uyusun :D
tarafından
Yaaa ne tatlı aman hiç ayrilmayin inşallah
(23,625 puan) tarafından
Cümlemiz canim
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Benimki evlendigimiz günki gibi 3 cocugum var hamileyken bile nefes bile aldirmazzdi 8 senelik evliyimm hala ayni sürekli yanaşir .bence seninkide aile olmay yeni yeni anlamis şimdi seni sahipleniyor .iyi bisi Rabbim huzurunuzu bozmasinn 
tarafından
Amin canım çok doğru diyorsun deger veriyordu şimdi daha çok ilgileniyor Allah sizede huzur mutluluk versin
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Ne bakımdan onu anlamadım.. 
tarafından
Daha çok ilgi gösteriyor yani
(7,117 puan) tarafından
Anladım canım. Bazı şeylerin farkına yeni yeni varıyordur belki esin. Benim eşim ağır abi modundadir ama ilgisini de eksik etmez :)
tarafından
Benimkide aksine çocuk ruhlu belki onunda etkisi vardır bebeğimiz olduğundan beri daha ağır
0 oy
tarafından
Kaçan kovalnir :D evli olsan da bu durum aynı. Çocuk yokken isin gücün yoktu kocana sariyordun kafayı. Smdi sürekli meşgulsn adam boşa düştü neye uğradığını şaşırdı. O kovalamaya başladı :) sana tavsiye az daha koşsun peşinden kıymetli olursun
tarafından
Biraz öyle oluyor tabi bakalım yaşayıp görcez :)  daha ne kadar değişeceğini
0 oy
(1,264 puan) tarafından
benimkide öyle. korona var ölecez diyor. tadini cikaralaim diyir ayy niye bunu yazdım çok özele girdi 
tarafından
Bencede en güzeli mutlu huzurlu yaşamak iki kişi nasıl mutlu hissediyorsa kendini onları yaşamalı kimseye de hesap vermemeli
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Kendi özelini anlat hele bide bnm kini sor yazamam bacı geri çıkıyorum posttan

Dipnot

bu posta cvp versen de neresi işine yarayacak onu anlamış değilim
(1,264 puan) tarafından
Manyak mısın kız gece gece kızı yazdigina bin pisman ettin:D
(6,920 puan) tarafından
Yoo pişman fln olmadım kendi yazdığı posttan pişman olmayacak Kadar arsız ise o onun sorunu.. yazdığı cevaplarından açık aramak için girdiği bişey bulamayınca kakaoyu bahane ettiği o kadar belli ki.guldum geçtim hatta cvp bile vermedim  fark etmeliydin ;))
Edebim el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevap edebi elden gidene.. ;)))
(1,264 puan) tarafından
füze atın birbirinize ay ben ortayi karistiran gorumcegıbı oldum:D
(6,920 puan) tarafından
Bn gülmedim.. artık uzatma bnce bacım ..
tarafından
Ben çok güldüm halada gülüyorum :) yav hehe sen haklısın tamam
0 oy
tarafından
Valla canım benimki bildiğin sakız ilk evlendiğimizdede aynıydı şimdi 2 çocuğum var yine aynı 2 güne bir tepeme gelir ben kovalasamda gitmiyor 
tarafından
Ne yapsın canimm onlarinda bizden Başka kimsesi yok Allah geçim dirliği versin inşallah bazen asirisida iyi değil

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 166 göst.
12 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 737 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Gamze amar (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.

Kategoriler

1,470,042 soru

24,081,016 cevap