0 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (1,848 puan) tarafından

Ya kizlar cidden merak ediyorum onlarin    hayatlarinda hersey o kadar güllük gülistanlik ki hayran kalıyorum. Esleri isten gelip üstüne birde ev siliyorlar hergun biryerlere gezmeye gidiyorlar. Bebeklerinin kıyafet dolaplari agzina kadar yıgma dolu. Kadin ev temizlerse adam yemegi dışarıdan hemen söylüyor hic sorun yok:ninja: mesela ben yemek yapmasam esim aksama kadar bi yemek yapamadin mi diye azarlar. sürekli canim cicim ayinda gibiler. gercektn de böyle hayatlar var mi ki? Gecim tasasi falan yok yani hepsi böyle:ermm:

8 Cevaplar

0 oy
(7,118 puan) tarafından
Oynuyorlar kameraya canım ya inanma onlara. 
(1,848 puan) tarafından
ayy öyle mi bilmiyorum ama öyle olsa nasil geciniyorlar bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Alâkası yoktur bence. Takipçi kasmak için rol yapıyorlar 
(1,848 puan) tarafından
bilmiyorum kuzum insanin baktıkça bakasi geliyor vallahi☺
tarafından
Ben de youtuber olsam kocama gel şöyle şöyle yapcaz desem yapar :D inanma yani sırf para için yaptıkları iş
0 oy
tarafından
Peki story çektikten sonra telefonu masaya bırakınca olan hayatlarını görüyor muyuz hayır inanma en melek adam bile o kadar sessiz kalmaz kalamaz insanın doğasında var 
0 oy
(352 puan) tarafından
Canım onların işi bu zaten süslü ve debdebeli bi hayat yaşıyormuş gibi gözükmek. Bi akrabamız fenomen çekim yaparken hep kavga ediyolarmıs mesela yok olmadı etmedi vs rol yani. 
0 oy
tarafından
Sosyal medya adi üstünde sosyal sirf izlenmek icin yapmadiklari saklabanlik kalmiyo ozenilcek bi hayatlari yok bence kazanclarinin da ne kadar helal oldugu tartisilir
0 oy
(357 puan) tarafından
Kamera karsisinda gulup egleniyorlar canim arkasinda birbirlerini yiyorlardir o suslerr puslerde hep kendi gelen zaten
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Yani YouTube dan çok iyi para kazananlar var omlar tabi dışarıda yer sürekli sultaaan ☺️☺️ sen kimi izliyorsun mesela?
(1,848 puan) tarafından
ben tuğbacanerhome izliyorum kuzum bide busemih home var daha baska da var arada da en çok bunlar
(4,724 puan) tarafından
İkisinide görüyorum arada:)
0 oy
(475 puan) tarafından
Yalan ya para  kazanmak icin oynuyorlar  hatta bir  fenomen cocuk vardi ismi ni unuttum annesi hep canim lı cicimli hoc birsey e kızmayan bağırmayan  cok iyi çocuğuyla etkinlik yapip oynayansonra birgün kamerayı kapattım sanıp çocuğa bağırıp küfürler edip hakaret ediyodu beni m dedigiminiye yapmiyisun falan diye sonra kapattı hesabını tepki alinca

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,606 göst.
6 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nevarrki_152420 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
5 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aybukee (1,463 puan) tarafından soruldu
+3 oy
27 cevap 1,111 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Tugceee (1,741 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 329 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,276 soru

24,136,914 cevap

334,334 kullanıcı

...