0 oy
1,536 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar burda bi komşum var eşinden ayrı belediye gıda yardımı ve kömür getirdi cuma günü gözüme çarptı dün eşimle de bahçeye indik muhtarlığın verdiği odunları kırmaya çalışıyordu eşim yardımcı oldu o evine odunluga çekti neyse konuştuk biraz 4kizi var eşinden 4üncü kızı doğunca boşanmış lar 500tl nafaka alıyormuş ev kirası 650tl dedi devlet 400tl çocuk parası veriyor heray dedi elektrik içinde yardım alıyormuş 3ayda bir yiyecek yardımı alıyorum dedi kışında kömür yardımı alıyorum halim vaktim iyi şükür dedi su pandemi bitsin caya gelir gideriz dedi çok hanım bı kadın 36yasinda kızları falan gördüm tertemiz çocuklar ama yamalı eşyaları farkettim üzüldüm neyse eve çıktım hesap yaptık eşim yetinmeye çalışıyorlar işte devlet sağolsun dedi kıyafet almaya harcamaya paraları kalmiyo ki üst baş alamıyor bı kurabiye yapmıştım  koydum saklama kabına indim evi tertemiz az uz eşya si var sevgi eli getirmiş ama üst baş sorunu var yardım etmek istiyorum eşim askeri personel öle aman aman yardım edemem ama ucuz kıyafet nereden alabilirim yada ikinci el satmak isteyen varmı letgo dan baktım ama burası töbe yarabbim mahrumiyet bölgesi gibi tesettür giyim bulamıyorum kargoyu ben karşılarım satacak olan varmı yada uygun site bilen varmı??(admin kapatma olurmu )

30 Cevaplar

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Kız çocuklarının yaşı kaç canım, şehir olarak nerdesiniz 
(2,075 puan) tarafından
5 6 yaşa uygun kıyafetler var canım, 3 yıl oldu ayıralı verebileceğim kimse yok çatıda duruyor öylece
tarafından
6yas buldum canm baya bide letgodan aldım küçük gelirmi acaba bide 4ude kız
(2,075 puan) tarafından
Kılosu boyu iri bir kız mı, benim kızıma yaşına göre alıyordum, bazısı var 5 yaşında ama 6 7 yaş alırsın o olur
tarafından
Çok görmedim canm biraz gözlemleyip sana bilgi versem olurmu
(2,075 puan) tarafından
Olur canım yoruma yazarsan bakarım kuzum, yazlık kışlık baya var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah razı olsun canım çok güzel düşünmüşsün ama bir tavsiye de bulunayım kıyafet konusunda geçen burda bir bayan post açmıştı bebek kıyafeti istemişti bende kızıma hediye gelen takımlardan 4  5 takım bide çok az giyilmiş biraz kıyafeti gönderdim istanbul içi bile baya kargo tuttu yani 2 takım parası tutuyor kargo paraları sana zaten kıyafet parasına malolur onun için bence kıyafet alıp versen yeni daha iyi olur yada bi miktar para verip işte ben çocuğum için söylemiştim mevlid veremedim bu parayla çocuklara kıyafet alır mısın ben alacaktım ama kendiniz beğenin istedim de daha mantıklı olur benim de komşum var sene de 2 kez öyle veriyorum kendi alıyor daha iyi yani yine sen bilirsin canım ama kargo ücretleri de baya tutuyor o yüzden. 
tarafından
Para dün eşim verdi 4cocuga 50ser tele almalidilar eşimde kasap alışverişi yapiverdi yeni birazcık alım dedim ama 3er kıyafet anca alabilirim birde eşim azerbycan a gidecek gün sayıyor bebeğim var çocuklarım küçük çıkıp alamam öle bu yolu seçtim 200tl ayırdım kargo bütçesi 200tl ye birini ikisini anca giydirme bilirim
tarafından
Anladım canım inşallah temiz güzel kıyafetler gelir. Benim kızım 10 yaşında ama öyle pek kıyafet almadığım için 1 yıldır yenileri yok yoksa gönderirdim şimdi eski şeylerde göndermek istemem. Allah razı olsun senden.
tarafından
Çok teşekkürler cnm Rabb'im sağlıkla buyutmeni nasip etsin inşallah sağol
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Canım  özelden  yazacaktim ama kapalı  bende   1 2 kere  giyilmis mont  war beden olurmu bilmiyorum ama belden kuşaklı salaş birşey  birde aynı model 2 tane  kapşonlu  sweatshirt beden  olurmu  bilmiyorum  göndere bilirim büyük  kız  için  
tarafından
Çok teşekkürler cnm çok sağol yazıyorum hemen özelden
(5,941 puan) tarafından
Tam canım
0 oy
tarafından
Kızlar kaç yaşlarında 
tarafından
Tabi......
(53,846 puan) tarafından
isinize karismak istemem ama o parayla kargoyu karsilarsin canim birçok kisi yollayacak olmus yada erzak alirsin
tarafından
Erzak geliyor cnm gördüm ogun birde mesela bı kargo Kayseri'den çıktı Ayşe arkadaşımızdan çok tutmdi 50tl gibi birşey oduycem yani şuan 2kisi daha göndericem dedi onlarda aşağı yukarı öle tutsa ben 200tl ayırdım kargolar için üstüne detrjan sebze alınabilir zaten gelen tüm ürünleri listeleyip fotoğraflayıp isim isim aticam faydalı şeyler olur inşallah sayenizde
(53,846 puan) tarafından
insallah canim açık.olsalar.elbiselerim var satılsın diye dolaba koydum ama hepsi dizustu olmaz onlara kizimin esyalarida onlara küçük ben yardimci olamiyorum
tarafından
Düşünmen yeter cnm teşekkürler
0 oy
tarafından

imagebusekilde yaziyo

tarafından
Kapalı bir ayar  mi var diyorum baktım başka bir şekilde mi kapalı acaba
tarafından
Mesajların dolu olabilirmi yeni mesaj a izin verilmiyor diyor
tarafından
Hiç gelen mesajımda yok
tarafından
Bı ayarlara bkrmisin resim atayım bak yine bendeki gibi açık olacak
0 oy
(53,846 puan) tarafından
ne guzel gönlün var canim
tarafından
Çok teşekkürler cnm sağol
0 oy
tarafından

Ben

imagede böle cnm en üste bak mesela

0 oy
(25,178 puan) tarafından
Cnm bende kız için kıyafet var ama keşke gönderebilsem valla Bi arkadaşa daha göndericektim burdan ama kaç ay geçti kargoya gidemiyorum ki eve de gelmiyo kargo kaldım öyle erkek için de var ya of keşke yollayabilsem
tarafından
Keşke cnm olsa çok makbule geçer di nasip işte bu pandemi böle yaptı
(25,178 puan) tarafından
Aynen cnm yakın olsa kargo gideyim ama bebekle gitme imkanım sıfır :/
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Buyuk kizi kac beden giyiyor canim bide ayakkabi numarasi kac kizlarin
tarafından
Bedenini bilmiyirum cnm ama ben 36 37 verdim ev ayakkabısı da 38 panduf götürdüm az çok bol ama bende Van'da giydim çift çorapla  dedim cok begendi ama net numara şu diyemem kıyafet anne ve 14yas kıza bende olan birşey yok görme denetme şansım olmadı eteklerim uzun gelir ustlerim 36 38aliyordum bayana dar gibi geldi bana
(5,908 puan) tarafından
Kiz kapali mi canim benim ayagim ufak bir kactane kazak var daha tertemiz giymedgim
tarafından
Görmedim cnm ama benim ayakkabılarım büyük geldi belli edemedi kız kapalı değil galiba yarın gözlemler yazarım olurmu net bilmiyorum yanlış olmasın
(5,908 puan) tarafından
Tmm canim
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Dolap uygulamasından bulabilirsin bence
tarafından
Dolap kullanmıyorum cnm ben kart olması lazm eşim in kartı benim değil oda göreve falan gidio
(5,482 puan) tarafından
Ne güzel düşünmüşsün bu arada. Rabbim niyetini kabul etsin

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,144 göst.
17 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 592 göst.
3 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde ebagc01 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 621 göst.
26 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eda (196 puan) tarafından soruldu