0 oy
409 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,572 puan) tarafından

image

bir arkadaşım 4 buçuk aylık kızına bunu verdiğini söylüyor.  Ve kızı çok seviyomuş.  Bi sorun olmamış.  Siz ne düşünüyorsunuz?

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sorun olur veya olmaz pekte sağlıklı bir şey değil kendi meyve ezip vermeye üşeniyor muymuş ki daha ek gıda zamanı gelmeden hemen hazıra yönelmiş 
(5,572 puan) tarafından
Bnde çok şaşırdım m kız bütün mamayı yedi şok oldum
tarafından
Ya 4 buçuk aylık bebeğin midesinden ne olacak Allah aşkına 6 aylıkken bile ufak ufak tadimlarla başlanıyor 1 ay tadım yapılıyor. Arkadaşına hayret ettim
(1,421 puan) tarafından
Yazık ya bebeğe daha şimdi den bağırsak sistemi bozuluyor içinde ne katkı maddeler var Allah bilir evde meyve rendelemeye mi üşeniyor gidip hazır alıyor bi meyvede rendeleyemiyosa doğurmasin o zaman yazık günah çocuğa
-Reklam-
+1 oy
(438 puan) tarafından
Bende vermiştim ama ben dışarda tercih ediyorum daha çok evde kendim yapıyorhm ama bana doktorum demişti 4 aylıkken ek gıdaya geçebilirsiniz diye benim kızım hiç emmedi
(5,572 puan) tarafından
Nasıl yaptınız acaba tarif verir misiniz
(438 puan) tarafından
Cam rende aldım canım meyveleri rendeleyip veriyodum mesela şeftali kayısı gibi meyveleri haşlayıp az bişey blenderdan geçiriyodum çatalla da muzu eziyodum ama muzu 1 dilim falan koyuyodum 4 aylık çok küçük çünkü şimdi kızım 16 aylık her gün elinde 1 tane muz yer
(5,572 puan) tarafından
Çok teşekkür ettim
0 oy
tarafından
Ben uygun gormuyorum teyzemin gelini kızına 3 aylıkken vermeye basladi  oğlum 6 bucuk aylik cok zorda kalmadigim surece vermem anca evden dışarıda uzun sure kalcamda ek biseyler verme geregi duycam oyle 
(5,572 puan) tarafından
Aynn bnde
0 oy
(3,060 puan) tarafından
4 ay için çok erken ya canım benim kızım 7 aylık yeni veriyorum sık sık vermem arada hepsini bitirmez tadımlık 
(5,572 puan) tarafından
Aynn bende öyle düşünüyorum yazık bebeğe
0 oy
(3,209 puan) tarafından
35 yaşındayım ben ağzıma sürmem kaldı ki 4 aylık daha bağırsağı tam gelişmemiş yavruma vereyim. Içeriğinde zararlı maddeler var. Doktor tavsiyesi dışında ek gıda için çok ama çok erken. 
(5,572 puan) tarafından
Aynn öyle
0 oy
(622 puan) tarafından
Valla benim iki tane çocuğum var ikisine de böyle şeyleri hiç vermedim buna para vereceğine evde kendin yap hem daha sağlıklı böyle sağlıksız şeyleri verme
(5,572 puan) tarafından
Aynn öyle düşünüyorum zaten saol canım
(622 puan) tarafından
Ne demek kuzum
(5,908 puan) tarafından
Edoşummmm ne yapıyon nasılsın
(622 puan) tarafından
Kız ne yapiyim oğlanı uyuttum tekrar uyandı şimdi yine sallıyorum offf uyumak istiyorum bu arada adımı unutmamış sin çok hoşuma gitti:D :D
(5,908 puan) tarafından
Kız bu defa beynime kazıdım ismini  :)))
Vala sana kolay gelsin bende aynı durumdaydım bize uyku haram :))))). ( ama benim ki uyudu )
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Meyve versin sonra da sebze yemesin cocugu cok marifet sanki..
0 oy
(777 puan) tarafından
Vermemesi lazım hele ki hazır gıda.6 aydan sonra evde kendisi meyve ve sebze püresi yapabilir çok da zor bişi değil
0 oy
tarafından
Ben hiç kullanmadım kızıma içinde katkı maddesi olduğunu söylüyorlar bide zaten 4 buçuk aylık bebeğe hiç olmaz canım evde kendin püre ver ondan daha iyi 
0 oy
(632 puan) tarafından
Bunu bilmiyorum ama meyvələri rendeleyipde veriyorum.benimkide 4 aylık.elma armut muz.cokta seviyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 515 göst.
23 Mart 2020 Diğer kategorisinde Budak0101 (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 245 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gizemlibayan (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.
5 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 627 göst.
8 Şubat 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melodiii (35 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,080 soru

24,053,447 cevap

329,794 kullanıcı

...