0 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oglunu esine karsi doldurup gelinin butnundan getiren kaynanalar. Gelini dusuk yapınca sevinen . Gelini bir sey alınca veya yapınca surati asılan. Evine temizliğe gelmiyor diye oğluna sikayet eden.  Yada kendi evde bir eli yagda bir eli balda oturup gelini zorluk çekince sevinenleri görünce gercekten şaşıyorum. 

Ben sadece esim tek erkek çocuğu şımarık büyütmüş hala bebekl gibi davranıyor diye kaynanama soğuk duruyorum. Erkek diye ayri değer veriyorlar diye. Siz bunlada nasil katlanıyorsunuz. Yoksa kaynanam bana karşı gayet iyi evine gidince is yaptırmaz. Bir eksigim olursa kendi alır. Ogluna karsi hep beni savunur. Oğlum daha doğmadan doğsun söyle yaparım böyle yaparım diyen.  Yada hamileliğim belli bir dönemi risk vardı. Oğlum is mis yaptırma evi kendin süpür. Ama evin kirli olsun tek size bir sey olmasın diyen bir insan hem kaynanam hem kayınbabam. Simdi bunları görünce ben kendimden utanıyorum.  Tamam kaynanam gösterisi sever yapmadığı yada yapamayacağı seyleri yapmış gibi anlatir insanlara. O mukemmeldir. Onun kızları da öyle ama bana karşıda kötü bir davranışı yok. 

Şimdi burda gösteriş yapmışsın diyende olacak ama ben sadece insanlarin vicdansizligina şaşıyorum.  

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz kaynanamla görüşmüyoruz hem de arada 7 saat mesafe var. Önceden eşimi çok doldurmaya çalıştı ama eşim asla lafina bakmadı. Kaynanam öyle yaptıkça eşim ailesine daha çok bilendi eve bağlandı. Şimdi tamamen görüşmeyi kestim eşim kendi bana istersen numaralarını sil dedi ben de sildim 1 senedir evlerine gitmedim. Her şey eşte bitiyor insanın eşi arkasında olduktan sonra 3. Kişiler huzur bozamaz
tarafından
Bilmiyorum gercekten benim babaannem de anneme cok çektirdi ama o bile torunlarına bir sey olsa sevinmezdi ya.
tarafından
Insanların kalbi kötü demek ki canım ahir zamandayiz hiçbir şeye şaşırmıyorum artık
tarafından
Allah yardımcıları olsun. Eslerine de akil fikir versin inşaallah.
-Reklam-
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Sende kaynanani mi övüyosun herkesinki bir olmuyo iste 
tarafından
Simdi amacın gösteriş yapmak diyenler olacak dediğim buydu. Kaynanami övmüyorum. Bu insanlarda iyi sabir var demek istiyorum.  Yoksa ben kaynanamı pek sevmem.
(78 puan) tarafından
Neden sevmiyorsun ki madem sana o kadar iyi ayip etmiyormusun biraz
tarafından
Evet bana karşı iyi ama onun bana yaptığı en büyük kötülük oğlunu cok şımartmak  erkek evladi diye el bebek gul bebek yetistirmek erkek dohurmanjn marifet olduğunu düşünmesi.  Bana ben 3 kizdan sonra buldum sen şanslısın hemen oğlan doğuracaksın demesi. Bu düşüncesi beni ondan sogutan yoksa bana karşı bir kötülüğü yok.
0 oy
tarafından
Ben kaynanamla görmüyorum aynı zaman da görümcelerle de 
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Kaynanam bana acik açık oğlumu benden ayiramazsiniz dedi 

Yanımdayken çabuk gel hadi ne yapıyorsun evinde diyen insan 

Keşke evlendirmeseydi keşke 
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Kız benim kaynanamda melek gibidir sağolsun. Bu kızların kaynanalar niye böyle acaba
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Kaynana sorunlarının yüzde 50 i eslerden kaynaklı eşlerini ezdiren onlar Allah'ın verdiği aklı kullanamayan başkasının aklı ile hareket eden onlar genelde yüzde 25 i karşılıklı sorunlar ben burda çoğu yazılan olaylarında kaynana kaynaklı olduğunu düşünmüyorum  birde onların ağzınin ndan dinlemek lazım geri kalan yüzde 25 i gerçekten kötü Kaynanalar da var bu benim analizim.niye gösteriş olsun ki olanı yazmışsın canım benim de şükür kayinvalidem bana karşı asla kötü birseyelri yok saygimi korurum mesafemi de korurum eşimde laf soyelttirmez 
0 oy
(22 puan) tarafından
3 tane gorumcem var. 1 tane eltim ( eltimde amcasinin kızları akrabaları) gorumcelerimin esleride akrabadan bi den yabanciyim. Beni hep el gibi gördüler. Bi gorumcem seni 5 bilezikle aldik dedi esim evi kirdi doktu o görüncemle konsmam digeri duruma yazi koydum ustune alindi sizede gerek yok deyip esimle bana kustu. En son gorumcem yeni evlendi para aşigi 32 yasinda kendi 58 yasinda kocasi zengin diye 2 ayda bir konusrz eltimin numarasi bile yok. Kendileri yer icer işleri varsa yapar esim biz geliyoruz deyince hepsi dagilir kaynanam bna surat tutar. Beni hic sevmez esim aramis annem mesgulmussn dedi ama o gunde sans eseri kimseyle konusmamstim. Dokumani cikardim esimin onune koydum (bunun gbi birsuru olay) anasinin yalanci olduguna inandi bizde 2 3 ayda bir gidiyorz artik. Torunu 10 aylik smdiye kadar 3 4 kere arayp sormustur. Eee beni sewmiyon tamamda torununudami sewmion ? Gelde bu kaynanayi sev  bu aileyi sew. Tas olsan catliyon. Bu arada ise basladim kaynanama biraktim bebegimi kizimi aramaz sormazdi ya simdi essek gibi bakiyo. Gecinemiyorum kizima bak dedim bakamam yaşliyim dedi o zamn para yardiminda bulunun dedim (aylik 10bn gelirleri var gideri yok )  cani gtti torununa gul gibi bakiyo
0 oy
tarafından
Herkezin kaynanasi seninki gibi iyi anlayisli olmuyo malesef 
0 oy
tarafından
Benim kaynanam seytan gorsun yuzunu kizim kanepeden dustu benle tartismaya girdi bebek arabasiyla kizim agirdi merdivenlerden inerken az kalmis yuvarlaniyordim yerinden bile kipirdamadi ey vicdansiz ben kendimi gectim senin torunun hasta insan bari torununu tutar
0 oy
(14,190 puan) tarafından
Gerçekten bende şaşırıyorum hayır yani derdiniz ne çocuğunuz evlenmiş yuva kurmuş madem böyle yapacaktın dizinin dibinden ayirmasaydin diyesi geliyor insanın. O gelinden ne istiyorsun düşmez kalkmaz bir Allah iki gün sonra o kadının eline dusmeyecegin ne malum gerçekten insan yarınını da düşünmeli vicdan sahibi olmalı bazı kaynanalar bu dünyaya sadece kötülük yapmak için gelmiş 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 180 göst.
0 oy
9 cevap 432 göst.
19 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde asminim09 (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 965 göst.
13 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ilkbahar (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 766 göst.

Kategoriler

1,468,274 soru

24,056,027 cevap

329,915 kullanıcı

...