Oglunu esine karsi doldurup gelinin butnundan getiren kaynanalar. Gelini dusuk yapınca sevinen . Gelini bir sey alınca veya yapınca surati asılan. Evine temizliğe gelmiyor diye oğluna sikayet eden. Yada kendi evde bir eli yagda bir eli balda oturup gelini zorluk çekince sevinenleri görünce gercekten şaşıyorum.
Ben sadece esim tek erkek çocuğu şımarık büyütmüş hala bebekl gibi davranıyor diye kaynanama soğuk duruyorum. Erkek diye ayri değer veriyorlar diye. Siz bunlada nasil katlanıyorsunuz. Yoksa kaynanam bana karşı gayet iyi evine gidince is yaptırmaz. Bir eksigim olursa kendi alır. Ogluna karsi hep beni savunur. Oğlum daha doğmadan doğsun söyle yaparım böyle yaparım diyen. Yada hamileliğim belli bir dönemi risk vardı. Oğlum is mis yaptırma evi kendin süpür. Ama evin kirli olsun tek size bir sey olmasın diyen bir insan hem kaynanam hem kayınbabam. Simdi bunları görünce ben kendimden utanıyorum. Tamam kaynanam gösterisi sever yapmadığı yada yapamayacağı seyleri yapmış gibi anlatir insanlara. O mukemmeldir. Onun kızları da öyle ama bana karşıda kötü bir davranışı yok.
Şimdi burda gösteriş yapmışsın diyende olacak ama ben sadece insanlarin vicdansizligina şaşıyorum.