0 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Asker eşiyim 2.5 yıllık evliyim 1.5 yaşında oğlum var evlendim en fazla 20 gün aynı evde kaldık sonra hop göreve ailemin yanına geldim hamile olduğumu öğrendim 6 aylık olana kadar görev uzadı sonra evrime gittim 2 ay kaldım tekrar anne memleketine gittim rahatsızlık geçirdim 8 ay yatalak kaldım eşim yanımda yoktu doğuma geldi tedavi süreciyle 2 ay kaldi sonra gitti yine şimdi yine yokkkk önümüzdeki yaz tayin olucaz doğu görevi bitecek ama ben bittim gece uyku yok gündüz bir bunalım hali takvime geri sayım ayarladım her gün kaç kez baktığımı bilmiyorm yatmadan gün bitti diye yine baktım bakmadan yapamıyorum delirdim ya gün geçmiyor kimseyle konuşmuyorm oğlumla ilgilenmeye çalışıyorm kafam dağılıyor gece olunca ağlıyorum sosyal medyaya bakmıyorm herkes eşiyle çocuğuyla birlikte burda da aynı kimseye bişey demeye hakkım yok tâbi ki ama tahammülsüzleştim artık çok çok üzülüyorum ağlıyorum niye böyleyim herkesin kocası yanında her iki tarafa gidiyorum zaman geçsin diye eşimin ailesindeydm yeni geldim herkes eşimin yokluğunu hissettiriyo herşeyde ya yok diyorlar biliyorum zaten yalnız olduğumu niye böyle düşüncesiz ya herkes neden biraz olsun moral vermiyorlar anlamıyorum normalde uzaktm çocuk olduğu için yakından ev aldık ama bin pişmanm bir an önce gitmek istiyorum 

Yüzüm gülmüyor kimseye bişey anlatamıyorm ki herkes eşimin yokluğunu yüzume vuruyor ben sevmişim diye en basit üst katta ablam var eniştemin sesini duyuyorum yeğenlerim baba diye bağırıyor ona icleniyorum bugün tesadüfen cami açtım bakinirken alt mahallede bir adam elinde poşetler evine giriyor ona bakıp ağladım akliniza gelebilecek herşeyi kendim yapıyorum çok şükür cesaretliym dahada güçlendim ama çok yorulmuşm oğlum olmasaydi kendime zarar verecek kadar delirdim bazen çok bağırıyorm sonra kendine gel diyorum ama bu aralar hiç iyi değilim lütfen tecrübeli olan kader arkadaşım varsa bana moral verebilir mi

9 Cevaplar

0 oy
(964 puan) tarafından

Zaman dedigun nedir ki canm gelip geçiyor sürekli gözün takvimde.olursa tabi geçmez yani ablalarina anneene kaynanangile git gel arkadaş ortamı kur bu da geçecek de içini ferah tut az kaldı bak ne gzuel.yani ortam kur kendine sıkılmayacagin. Allah kavuştursun canm. Her zorlukta bir kolaylık vardır unutma :)

tarafından
Doğup büyüdüğüm yere gelip burdan ev aldık her iki aile çok yakın arkadaş eş dost herkes kocasıyla nispet yapıyor en yakın eltim bide düşün vakit geçsin diye gittim 15 gün kaldım ama keşke gitmeseydim herşeyde yüzüme vuruyorlar en çok ta şeytan eltim çocuklarına baba saati vs. Geldi vs. Diye saçma sapan şeyler konusuyo kaynanam da aynı sanki eşim onun oğlu değilmis gibi davranıyor oğluma yakın değiller zaman geçsin diye gittim ama zaman durdu yanii uzakken herşeyi küçük çocukla kanguruya koyar yapardım yol iz bilmeden kendim bulurdum doğup büyüdüğüm şehirde yalnızm şimdi kimse yarama melhem olmuyor kapadım kapımı evden çıkmıycam sayılı günler kaldi surdan gitmek istiyorum
(964 puan) tarafından
Yani şu var tabiki herkeisn evinde kocası var illaki lafı geçecektir şunu yapti etti getirdi gitti gibi sözler tabiki geçer.nispet olarak algılama .ha eğer kastı bişey varsa da kendini iyi hissettigin kişilerin yanına git canm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Peki sebebi ne  esin yok diyemi bunların hepsi 

Sabrın sonu selamet böyle yaparak eline ne gececegini saniyosun ki belki çocuğununda piskolojisini bozuyosun 

Lütfen kendine gel Allahin gücüne gidecek şeyler yapma düşünmede Allahin karşına ne çıkaracağını bilemezsin  

Sabret ve dua et hayirlisiyla hersey yoluna girer inşallah 
tarafından
Eşim olmadığı için buraya taşınana kadar hiç takmadım ama aileler çok çok fazla üzerime geliyorlar oğlum için babasız büyüdu babasını tanımıyor vs. Diye çok fazla laflar söylenir kocan yok tek başınasn teksn vs. vs. Psikolojm bozuldu artık oğluma hiç bişey yansitmiyorm ama sinirlerm bozuldu gittiğimde yokluğunu hissediyorum hissettiriyorlqr ben gurbetteyken bir tek kan bağım olmayan şehirde eşimin olmamasına rağmen hiç takmadım gelip geçecek diye şimdi gün geçmiyor üstüne bunlar yapılınca kendimi sorguluyorm oğlum konuşmaya başladı baba diyor babası yok izine gelmişti babasını tanımadı daha çok küçüktü gittiğinde
0 oy
(391 puan) tarafından
Canım maalesef polis asker olmaktan daha zor birşey varsa o da polis asker eşi olmaktır bunu bilerek evlendin. Bebeğin planlı mi oldu bilmiyorum ama bana göre nacizane fikrim bebek için de çok erken davranmışsın. Bu şekilde başkalarıyla kendini kıyaslarsan çok acı çekersin. Ben de polis eşi olan bir hemşireyim biz de yeri gelir bayramda yeri gelir yılbaşında çalışıriz bazen görevlendirme ile eşim gider ben giderim. Hiç bir hafta sonu neden herkesin eşi var benim yok diye hayiflanmadim. Bence ailen veya onun ailesinin evinde kalma. Artık oğlun da varmış bu durumu kabullen ve çocuğa yansıtmamaya çalış sağlık problemleri için talihsizlik olsun ama bu şekilde hem kendine hem eşine hem çocuğuna zarar veriyorsun. Esin ile gurur duy . Daha güzel günler de gelir elbet. 
tarafından
Gurur duyuyorum cnm zaten bu farklı bir sey aslında yansıtmam hayıflanmam değil ailesi ve benim kendi ailem bana çok baskı yapıyorlar şuan olduğum yerde 11 ay oldu taşınali ama bildiğin herkes ama herkes bana eşimin olmadığıni hissettiryo hadi bunu gectim dile getiriyorlar anlatıyorum herşeyi şimdiye kadar inan hiç kafama takmadım ben burda tekim bişey olsa yapamam edemem demedim ki gurbetteyken eşim bile yaşadığımız şehire yakın bile değildi oğlum için hiç yapmadığım şeyleri yaptım ben bile inanamadm demek kii annelik iç güdüsü sınır tanımiyorms uzaklık vs. derken zaten eşim yaşadığımız şehirde bile değil diye evi buraya taşıdık buraya bir geldim her kafadan bir ses çıkıyor hepsi ama hepsi benim kocasız olduğumu oğlumun da babayı bilmemesiylr ilgili bizimle ilgili her konu eşimin yokluğuna bağlanıyor yoruldugumu hissediyorum tayin olunca kimsenin yüzünü görmek istemiyorum
(391 puan) tarafından
Tek başına herşeyin üstesinden gelirsin zaten. Onlar bunu hissettirmeye çalıştıkça dik dur. Sen böyle yaparsan onlar ezerler zaten kimseye laf verme herkes senin kadar olsun da görelim. Benim eşim de sık sık gider ne anama ne kaynanama yakınım. Göreviniz bitsin uzak dur herkesten en doğrusu en güzeli bu. Allah yardımcımız olsun kolay değil. Arkadaşımın eşi şehit olduğunda balayından yeni gelmişti onbeş gün olmuştu bir kere şikayet ettiğini isyan ettiğini duymadım. Güçlü ol oğlunda hissediyor herşeyi o da oturup üzülür babam niye yok diye. Sen yansıtmasan bile çocuklar herşeyi hissederler.
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Canim benim sabrin aonu selamet elbet, buda bir imtihandir. Cok iyi anliyorum seni cok zordur eminim ama esiyin cano sagolsunda az kalmis zaten gelmesine, Rabbim tez zamanda kavustursun,ogluna esine saglik versin, sayili gun tez gecer artik cok az kalmisbuldun mu yapis yakasina birakma :) saka bi yana hic uzme kendini canim varligini bilmende nimet 
0 oy
tarafından

Bacım söylediklerinin her kelimesinde haklısın hakkındır. En yakınların bile anlamaz halinden. Hiç bir yere sığmazsın. 9 sene cocugumuz olmadı bende seninle aynı şeyleri nerdeyse yaşadım. Allah yüzünü güldürsün diye bi laf var ya o dua mıdır gerçekten onu bile düşündüm bi zaman. Allah herkesin kalbine merhamet ve anlayış versin. Ama bizim milletimiz böyle. Genel olarak. 

Ne desek ne söylesek hakkınız ödenmez eşin orda bu vatan için senin çektiklerin bizler için. Hakkını helal et. 
Sana tek önerim olabilir. O da git bi psikiyatriye yardım al gerçekten çok rahatlarsın inan. Dediğin gibi ne gün geçer ne saat ne dk. O yavruya da yazık sen ne kadar mutlu olursan o da o kadar mutlu olur. Anne ne kadar güçlü olursa o da o kadar güçlü kişilikli biri olur. Lütfen En kisa zamanda dktora git bu eziyeti etme kendine.
0 oy
(414 puan) tarafından
Bende asker eşiyim aynı şeyleri yaşıyorum ben hatay o suriye 1.5 yılki evliyiz toplasan 35 40 gün en fazla beraber olmuşuz aynıyım çocuğum yok çocuk yapacak vaktimiz yok en azından bir Bebegn var sarılacak ben yalnız yaşıyorum Allah büyük bu da geçer 
0 oy
(78 puan) tarafından
Canım eşinin eksikliğini kimseye hissettirme ne kendi ailene ne eşinin ailesine eşinle her fırsat bulduğunda mesajlas görüntülü konus oğlumla görüntülü görüştür babasının resmini görünen bir yere koy gelip gittikçe baba dedin oyun oynarken yemek yerken git babana da ver de git babana söyle git babanı op de unutmaz babasını videolarını izlet eltin baba saati yapıyorsa sen de yap:) uzakta da olsa eşinle bı saat belirle oğluyla görüşsun her gün. Benim oğlumda 14 aylık dedesi köyde 5 aydır görmüyor ama babannesinin telefonunda duvar kağıdı dedesini görünce dede dede diyor öpüyor goruntulu konuşuyor unutmuyorlar yani buna üzülme.kendin de dirayetli ol kafanı dagatacak bir şeyler bul kitap oku, örgü biliyorsan örgü or puzzle falan dikkat dağıtacak işler bul kendine .her şeyin iyisini düşün eşim koronadan dolayı çalışmıyor evde sürekli tartisiyoruz bazen diyorum uzak olsak ozleriz birbirimizi böyle sürekli itiş kakış 2 yıllık evliyiz bı de düşün kaynanam burda kaynatam köyde 2 aydır bir görsen hayatimlar canimlar mesajlasmalar bazen uzak kalmak daha iyi ilişki adına :)
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Canım kendine Bi uğraş bulmalısın bence bunları süşünmemek için mesela el işi yap Örgü ör inan terapi gibi. Bilmiyorum yapamam deme izle öğren yap gerçekten insanı rahatlatıyor
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Ah kuzum ah seni o kadar iyi anliyorum ki benimde esim yurt disinda calisiyo surekli orda 9 ay yurt disinda 2veys 3 ayligina geliyo cok zor oluyo ama bide benim 2 tane kucuk cocugum var ama yine de olsun cok şükür iyi ya yanimizda olmasa da olur diyorum biraz sıkalım disimizi ondan sonra hep beraberiz zaten diyorum sende oyle yap sonunda bulusmasi cok guzrl oluyo hep gelince soyle yapcaz boyle yapcaz diye dusun kafani baska seylerle mesgul et kuzum benim

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 252 göst.
11 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
24 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde iki bebek (121 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 99 göst.
+1 oy
14 cevap 1,191 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,460 soru

24,072,629 cevap

330,765 kullanıcı

...