0 oy
580 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,518 puan) tarafından

Meraba anneler. Bu beşik indirimde fiyatı cok uygun. Kaçırmak istemiyorum. Sizlere sorayım dedim. Uyumayanlar cevap verirse cok sevinirim. İndirim için 1 saat felan kaldı sonra fiyati 300 lü birsey olacak. Hamileyim henüz bebise var zaman daha. Ama alıp bir köşeye koymak istiyorum..birde kac yaşına kadar kullanila bilir bunuda yazarsaniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden <3

image

11 Cevaplar

0 oy
(1,518 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kullanıpda memnun kaldığınız beşik hangisi? 
-Reklam-
+1 oy
(4,850 puan) tarafından
Aynisini aldık örtüleri dahil değil 250 ye aldık bizde cok ama cok memnunum 11 aylik oglum kullanışlı sallanıyor ses yapmıyor kesinlikle tavsiye ederim
(1,518 puan) tarafından
Peki canım daha ne kadar kullana bilir bebis. Bide kalkarsa düşme tehlikesi varmi 11 aylık tutunuyodur kenarlarindan kafam karıştı
(4,850 puan) tarafından
Bana kalırsa 2 yaşına kadar kullanır derin olduğu için dusme tehlikesi yok
(1,518 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim.
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Cnm icindeki örtüleri ayri satiliyor sanirim .bi daha düsun derim ben örtulerde beşik fiyati cünki 
(1,518 puan) tarafından
Peki canım senin tavsiyen varmi başka
(1,664 puan) tarafından
Park beşik ideal bence  hem yeni dogan hemde buyuğunce de kullanirsin
0 oy
(13,675 puan) tarafından
İçinin yatağı korumalıkları dahil mi 

Yerinde olsam park beşik alırım bebek hareketlendikten sonra tehlikeli oluyor tutunup kalkıyor bı sene yatar yani park beşik al 4 yaşına kadar kullansın sonra da kaldır yer de kaplamıyor
(1,518 puan) tarafından
Dahil degil korumaliklari. Ahşap olmasına ragmen uygun geldi bana fiyatı. Park besikleri duymustum çadır gibi olanlar sanırım
(13,675 puan) tarafından
Evet canım onlar ama gerçekten çok daha kullanışlı
0 oy
(1 puan) tarafından
Yataşı ve uyku seti dahil değil muhtemelen iyi incele istersen
(1,518 puan) tarafından
Degil canım yorumlar felan cok güzel okudum hep.
0 oy
(11,342 puan) tarafından
Kullanıyorum ahşap rengi park beşik te var çok pişmanım kaldırdım 
(1,518 puan) tarafından
Benim attığımdan mi Memnun sun canım sen ne kadar a almıştın peki
(11,342 puan) tarafından
Kuzu ben 800 e almıştım bu çok iyi
(1,518 puan) tarafından
Aaa baya pahalı
(834 puan) tarafından
Valla benimde var ahşap beşigim kahve krem tonunda o boş odada duruyor kzim park beşikte yatiyor
(1,518 puan) tarafından
Anladim canim
0 oy
tarafından

Ben şoktan 280 TL.ye aldım.hemde.kademeli 

image

(1,518 puan) tarafından
Cok guzel görünüyor canım. Fiyat da iyi. Büyük duruyo.
0 oy
tarafından
Bende bunun bir tık çekmeceli halı var yanlarından keşke almasaydim diyorum ya anne yani beşik yada park yatak alsaydım keşke ben beğenmedim hiç kullanışlı değil ama genede tabiki sen bilirsin
(1,518 puan) tarafından
Genelde park yatak önerisi var canım.
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Fiyatı uygun geldi bana 
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Bu beşik işleri senin ev düzenine ve bütçene bağlı canım. Açık açık anlatayım sana :) Yatak odan geniştir, bütçen de vardır gider normal beşik alırsın kenarında dolabı vs olan, kullanırsın. Ama yerin yoktur, bütçen vardır, park yatak alırsın. Ikisi de yoktur gene park yatak alırsın. Park yataklar iki kademeli oluyor. Üst kademesi neredeyse çocuk dönüp içinde oturuncaya kadar kullanılıyor. Alt kademesi ise 4 yaşına kadar kullan yani o denli. 

Ha diğer beşikler de aynı şekilde kullanılıyor ama park beşik gibi öyle kolay katlanıp kıvrılıp odadan odaya rahat gitmiyor. Ya bir oda yapıyorsun yada yatak odan geniş oluyor oraya kuruyorsun. Zaten ilk beşik park yatak vs düşünme. Anne yani ufak yataklar var sallanan. Ondan al. Onu da her yere götürmek aşırı kolay artı yatağın yanında olur ve çok yer kaplamaz. 

Sen ne yaptın diye sorarsan da, yapabileceğim bir bebek odası varken ben yapmadım. Gittim park yatak aldım. Çünkü şu düşüncedeydim. Bu bebek, büyüyecek, gelişicek. Bizimle yatmıcak. O zaman ona bir genç oda takimi alırım. Hem o zamana daha güzelini alırım ve paramı da boşuna harcamam... ben böyle yaptim :) 
(1,518 puan) tarafından
Yani iyi yapmışın canım. Ayri odasi olcaksa normal kargola alırsın dediğin gibi. Benim durumumda şöyle ilk bebis. Ama oda yapmayacam suanlik yerim yok. Ama bizim sabit bir yerimiz yok eşimin işinden dolayı. Ilerde 5 yil sonrasina falan tuttugum eve göre odasi olabilir. Neyse suan ki fikrimde söyle beni bi 3 4 yaşına kadar idare etsin. Yatagimin yanının ölçülerini aldik bu besij oluyo yatak odama. Ay ne bilim ya almicam karnim burnuma gelene kadar o zaman artık ne elime gecerse onu alim. Parj yatak da cadir gibi geliyo bu ahsaplar daha hos duruyo heves ettiydim. Tül felan alcaktim. Kafam karıştı
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Beşik çok güzel canım benim de var ama benim.kizim gibi 6 ayda ayaklanan bir bebeğin olursa o zaman malesef çok tehlikeli.hatya ben bir kenarligini çıkarıp anne yani beşik gibi kullandım küçükken şimdi ayaklandı tutunup kalkıyor kafasını aşağı sarkitiyir yatağını çıkardım normal ince minder koydum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 188 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,421 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 340 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Irmak2hira (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 307 göst.
25 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,109 soru