Bu beşik işleri senin ev düzenine ve bütçene bağlı canım. Açık açık anlatayım sana :) Yatak odan geniştir, bütçen de vardır gider normal beşik alırsın kenarında dolabı vs olan, kullanırsın. Ama yerin yoktur, bütçen vardır, park yatak alırsın. Ikisi de yoktur gene park yatak alırsın. Park yataklar iki kademeli oluyor. Üst kademesi neredeyse çocuk dönüp içinde oturuncaya kadar kullanılıyor. Alt kademesi ise 4 yaşına kadar kullan yani o denli.
Ha diğer beşikler de aynı şekilde kullanılıyor ama park beşik gibi öyle kolay katlanıp kıvrılıp odadan odaya rahat gitmiyor. Ya bir oda yapıyorsun yada yatak odan geniş oluyor oraya kuruyorsun. Zaten ilk beşik park yatak vs düşünme. Anne yani ufak yataklar var sallanan. Ondan al. Onu da her yere götürmek aşırı kolay artı yatağın yanında olur ve çok yer kaplamaz.
Sen ne yaptın diye sorarsan da, yapabileceğim bir bebek odası varken ben yapmadım. Gittim park yatak aldım. Çünkü şu düşüncedeydim. Bu bebek, büyüyecek, gelişicek. Bizimle yatmıcak. O zaman ona bir genç oda takimi alırım. Hem o zamana daha güzelini alırım ve paramı da boşuna harcamam... ben böyle yaptim :)