0 oy
1,095 göst.
Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından
Arkadaşlar malum havalar soğuk evler serin çocuklarımız var 5 aylık kızım var ve bazen üzeri açılıyo gece emziriyorum bazen altı dolarsa değiştiriyorum eşim peteği yakmış kombiyi 30 da yaniyo 29 28 e düşüyo petek ısınması gerek ama sanki soğuk ha yaniyo ha yanmiyo bazen kapatak diyo 3 yer yaniyo ara , salon , yatak odası bunu ben eşim le konuştum yansın gece soğuk şimdi sanki yaniyo yanmiyo gibi buz petekler nasıl olacak bilmiyorum gündüz leri kapatıyorum eşim işe gidince 2 kişi kalıyoruz bazen serin oluyo ev bazen gündüz leri yakiyorum bunu nasıl halledeceğim yaaaaaaa

26 Cevaplar

+2 oy
(1,938 puan) tarafından
Hava vardır içindeki suyu alsin esin ve bence kapatp acma fatura yüksek gelir belli bi seviyede yansin surekli ev sicak olur 
(177 puan) tarafından
Bu cumartesi havalarını aldırcam ve diyorum ben zatten kapatıp açma yansın belirli bi düzeyde neymis ev iyi şak kapat e sana göre iyi gece üzerini acan emziriyorum soğuk oluyor kaç kere dedim anlamıyor
-Reklam-
+1 oy
tarafından
28 derecedemi varmis bizimki en düşük  38 ve 38 bile ısınmıyor  50 de yakıyorum  genelde 29 da yanmaz 
(177 puan) tarafından
Bizde 30 son derece 35 40 da yanması lazım ama eşim düşürüyo habersiz ama ben biliyorum 29 a düşüyo 29 da ha kapalı ha açık.
tarafından
Düşürmesin  bence 30 bile yanmaz
(177 puan) tarafından
Biliyo dedim 30 en düşük 28 29 a da düşüyo yanmiyo düşüyo çıkacağına?
(834 puan) tarafından
Nden dusuruyor
+1 oy
tarafından
Gece gündüz yakıyoruz. Havalar soğudu.
(177 puan) tarafından
Bu cumartesi havalarını aldırsam kısmış dır belki ayarını en düşük 30 29 28 e düşüyo petege eliyorum buz . Çünkü en az 30 üzeri yanması lazım ... Ben bunu anlatamıyorum ya anlıyo işine gelmiyo ya da bilmiyorum 24 saat evde olan biziz ve bunu düzeltmem için yardımcı olun ya ne yaparsam akıllanır kafasına sokar ????
tarafından
Açık açık söyle ortalık hastalıktan kırılıyor hastaneler ana baba günü hasta olsak virüs kapariz hastaneden de. Evini içi serin usutuyor gazı oluyor eli ayağı buz gibi de
+1 oy
(1,634 puan) tarafından
30 dediğin ne ki canım biz 44 45 te yakıyoruz geceleri.

Çocuğum hasta olacağına para gitsin yapcak bişey yok.

Şu zamanda hastaneye gidilmez ki hasta olsalar bile Allah korusun
(177 puan) tarafından
Valla ben eşim e dedim kızım hasta olursa eğer seni bu eve almam baya tartışmış dik bu konu için tamam diyo o an sonra 2 gün sonra aynı ...
(1,634 puan) tarafından
Yani eşin cimrilik yapacak şeyi mi bulmuş.
Havalar soğuk. Ne kadar giydirsen de eli yüzü açıkta kalır ve üşür çocuk.
Şu zamanda her yer özellikle hastaneler korona kaynıyo çocukların hasta olmaması lazım.
Eşin uyuyunca sen aç.
30 da yakınca ev ısınmaz ama boşa gaz gider para gider bunu anlat.
Resmen ısınmadan para harcıyoruz de.
Ben bazen düşürüyorum dereceyi eşim kızıyo çocuğun odası serin gibi niye düşürüyosun diye
(177 puan) tarafından
Nerde öyle anlayışlı eş iyi biri ama bu cumartesi el atacağım herşeye
(1,634 puan) tarafından
Bunun anlayışı iyiliği olmaz ki canım.
Uyuduğu zaman kalk yükselt. Çocuk yada siz hasta olsanız daha mı iyi sanki
0 oy
tarafından

Mecbur yanacak esine de ki hastaneye ilaca verecegimize faturaya verelim de

(177 puan) tarafından
Ooohooo dedim  tamam diyo o an yine yapacagimi yapiyo şuan mesela yaniyo kombi ama petek buz .
tarafından
Kiz 40 bile isinmiyo 30 ilkkez duydum
0 oy
(180 puan) tarafından
Biz istanbulda oturuyoruz 40 da ısınmıyor ev valla 
0 oy
tarafından
Git kökle kombiyi acıma kız işi ne ödesin düne kadar bende öyleydim canıma yazık etmişim 60 a aldım ev hamam tişörtle geliyorum 
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Suyun derecesi o kadar düşükken ev isinamz ve doğalgaz daha fazla yanar canim. Evi ısıtmak için sürekli yandığında fatura yüksek gelir diye biliyorum. Bide sürekli açıp kapatmak dogru değil. Belli bir ayara getirip devamlı öyle kullanmak daha mantıklı 
(3,104 puan) tarafından
Bak benim evin bütün petekleri açık. Kayinvalidem alt katta sadece oturduğu odayi bide yatak odasını açar. Gunduzleri kapatır bazen. Ama faturalar neredeyse aynı geliyor. Ama o sogukda kalıyor ben sıcacık oturuyorum. Söylüyorum dinlemiyor onlar kendileri bilirler.
0 oy
tarafından
28 de ısınmaz ki zsten ben bütün petekleri yakıyorum ve 40 da yanıyor 28 de 3 petekle ev ısınmaz yani petekler de hava vardır havasının alınması lazım ondan da ısınmaz bide aç kapa aç kapa kombi sürekli çalışır çok fatura gelir aç ve kapatma ev ısınınca ayarını kısarsın bizim sürekli 40 da yanar kapatmam hiç hava soğuk artık yani 
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Ben ilk açtığımda 50 de açarım ev ısıninca 40 a indiririm siz de öyle yapın. 30 çok düşük isitmaz ki. Ben 40 a cevirdigimde bile petek ılık oluyor
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Açıp kapamak daha yüksek faturaya sebep oluyo diyo herkes. En kısıkta yansın bence gündüz de. Eşinle konuş bebek hasta olacak de kısma geceleri de
0 oy
(305 puan) tarafından
Ne cimri eşler varya daha 5 aylık bebegin var ve buna rağmen yakmak istemiyor benim kizim 2.5 yaşında gündüzleri bile yakiyorum yeterki onlar hasta olmasın şurada yakacagimiz 3 ay zaten onu bile çok görüyor eşin  pes 
0 oy
tarafından
Ayyyy aynı kaynanam eşim kaç kere kavga etti ama yok yine aynı gece oda düşüyor eşim kalkii bakio sonra sayıyo iki üç günde bı böyleyiz sinir bozucu bn karışmıyorim kızım bı aylık olmadan hasta oldu bu kadının yüzünden
0 oy
(15,018 puan) tarafından
30 da Isınmaz ki kombinin aktif sıcaklığı en az 40 dır canım 
0 oy
(15,018 puan) tarafından
Bi cinnet her şeyi halleder bana kalırsa aç kombiyi 40 a çek ödesin size bakmak sağlığınızı sağlamak zorunda eşin
0 oy
(13,306 puan) tarafından
56 ya çektim 24 saat yanıyor 3 haftaya 486 geldi bebeğimden önemli değil. Ama eşim de aynı yaptı ben 56 ya çektim o 50 ye düşürdü. Fırçaladım kavga çıkardım. Şimdi kombiye yaklaşamıyor. 
0 oy
(53,866 puan) tarafından
o kapattikca sen ac gunduz niye kapatiyosun iki kisi insan degilmisiz asil.bebegin icin açık olması lazim
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Valla canım kısacası eşi  cimri  allah yardımcın olsun cimri eşle hayat zor geçiyor valla bebek hasta olsa allah korusun hem sağlığı hem de Para si gidecek ve bu viruste hastaneler berbat yani 
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Yazık kuzu ya o bebiş üşür heleki sabaha karşı buz gibi oluyor hava hasta olmasın inşallah 
0 oy
(411 puan) tarafından
Tam tersi ben düşürüyorum eşim 40 45 yapıyor kızım hasta olur diyor  

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 631 göst.
0 oy
35 cevap 1,653 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Prenses96 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 552 göst.

Kategoriler