0 oy
556 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

image

sizce en etkilisi hangisi?

6 Cevaplar

+1 oy
(3,443 puan) tarafından

Geri çekilme ile 2 çocuk sahibi oldu evliligimin 39. Ayında

Şimdi. 3 aylık iğne vurdurdum üzerine spiral taktırdım ve prezatvatif aldım nasıl bi korkuysa:D
tarafından
Bizde evliliğimizin başından beri geri çekilme ile 1 buçuk yıl korunduk sonra isteğimiz üzerine hamile kaldım eşime güveniyorum ama işte doğum olduktan sonra hamile kalmak daha da kolaylaşıyormuş
(794 puan) tarafından
Masalalh canım tam savunmaya gecmissin bende korkuda n baglattim
(3,443 puan) tarafından
Güven tamam da hadi biri ilk gece oldu acemilige geldi :D
Ikincisinde adam kendinden o kadar emindi ki yok olamaz ben yapmadım dna testi istiyorum diyordu adam ilk iki hafta hamile olduğumu kabul etmedi :D
(794 puan) tarafından
Anam haberi yok de hahhahaha yaptığından
-Reklam-
+1 oy
(6,075 puan) tarafından

E= Kocadan uzak durmak :D hem sağlıklı hem garantili hemde dogal

0 oy
tarafından
Hicbir korunma yöntemi kesin degil malesef. Kizi. Daha 1 aylik bende suan cok korkuyorum hamile kalmaktan. Hem geri cekilme hemde hapla korunmayı düşünüyorum yada hem kondom hem hapla.
tarafından
Bende korkuyorum gerçekten ama önceden geri çekilme ile 1 buçuk yıl korunduk ama hamile kaldıktan sonra tekrar hamile kalmak kolay oluyormuş
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Ben doktorumla gorusecegim igneyi tavsiye etmem dedi 60 gun dolduktan sonra gel konusalim dedi bakalim nolacak 43 gun oldu gidecem ne tavsiyede bulunacak acaba 
tarafından
Ben daha doğum yapmadım ama insan düşünmeden edemiyor
(2,848 puan) tarafından
Ben yaptim 40 gun bitti ama benim yasagim 60 gun iliski kesinlikle olmiycak dedi doktor insan dusunmeden yapamiyo dogru bemi doktorum 2 ay gecsin gel dedi bi tane hap adi verdi ama sen yine de gel dedi sute zarar vermeyen bi korunma hapi varmis onu yazip verdi ama yinede gidecem bakalim nolacak
tarafından
Aynen bi git bakalım vardır bi bildiği doktorun
(1,932 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum 60 gün yasaklama falan neden dediki acaba öyle
(2,848 puan) tarafından
Cunki bnm dikislerim full dikis hic yapistirma yok o yuzden 60 gun yasak
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Ben çocuktan sonra spral taktiricam benim icin en sağlıklı ve uzun vadeli az risk taşıyan o geliyor. Çevremde akraba hepsi spral takıyor istediği zaman çıkarıp tekrar hamilede kalıyor hcibir sıkıntı yasiyani görmedim bana o mantıklı geliyor 
0 oy
tarafından
Hap süt e geçiyor emziren anneler kullanamıyor spiral vücudun müsaitse taktir derim en kolay i o çünkü bende en son çare 3 aylık iğne yaptırdım onunla korunmaya başladım 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 196 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 300 göst.
1 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraao (269 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 148 göst.
+1 oy
4 cevap 197 göst.

Kategoriler

1,474,281 soru

24,136,972 cevap

334,339 kullanıcı

...