0 oy
619 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
İçimde sürekli bi sıkıntı var hep daralıyorım manevi eksiklik mi bilmiyorum sürekli namazlarını kılarım her gün kuranımı okurum sürekli kuran açık çocuğu onunla uyutuyorum dinliyorum ama  içimdeki sıkıntı geçmiyor eşimle kavga edesim geliyo herkese çok ters davranıyorum eşime abisine falan. Aşırı sinirliyim sürekli en ufak şeye patlıyorum kızıyorum. Hep ağlamak istiyorum başımı alıp gidesim geliyo çok bunaldım. Dışarı çıkmıyoruz pek bi yer bilmediğimiz için ondan mı bilmiyorum ama aşırı bunalıyorum hep dua ediyorum Allahım kabul etsin inşallah kızlar bana da dua edin lütfen sizler böyle durumlarda ne yapıyorsunuz yardım edin bana

8 Cevaplar

0 oy
(163,336 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Ortama alisma ervresinde oluyo oyle seyler
tarafından
Bilmiyorum ya of çok bunaldım
-Reklam-
0 oy
(290 puan) tarafından
Ben hep böyleyim cnm ev işine kendimi veriyorum geçiyor 
tarafından
Geçmiyor kuzum malesef
(290 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm yaşın inşirah süresi oku
tarafından
Sağol canım benim okucam teşekkür ederim
0 oy
(475 puan) tarafından
Ayy canm inan bende öyleyim daraldım bunaldim 3 yaşında kizim var surekli onanbagirip kızıyorum 17 haftalikta hamileyim hamilelik den kaynaklingaliba sonra kızınca üzülüyorum ağlıyorum ben ağlayınca oda agliyo ağlama annem dedikce daha çok vijdanim sizliyo daha ağlamaya basliyorum icinde bulunduğumuz durum haberlerde surekli gösterilen felaket haberleri vs galiba bunaldık artik tevhid  çek bol bol selevat çek rahatlatiyo Allah kalbimize huzur versin insallah
tarafından
İnşallah canım inşallah
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Insirah suresi oku canim bol bol bakara suresi ac evin icinde bide en cok neyi seviosan gunde yarim saatte olsa onu yap kahve mi kitap mi muzik mi filmi ne ise cocuk olmadan once oyle yapiodum smdi imkansiz yapmam 
tarafından
Yapıyorum film izliyorum kitap okuyorum ama yok geçmiyo
(5,908 puan) tarafından
Gecer canim insaAllah cok fazla boyle dusunup kndini daha cok bunaltma Rabbim gonlune ferahlik versin
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Bu aralar bende öyleyim canım herşey gözüme batıyor. Çocukların canlı dersleri ödevleri  bide kızımın huysuzluğu eklenince tam oluyor. Yinede rabbim bu günlerimizi aratmasın çok şükür sağlığımız yerinde böyle düşünüp rahatlamaya çalışıyorum 
tarafından
Tabi çok şükür bi çok insandan daha iyiyiz ama içim çok fena
0 oy
tarafından
Rabbim ferahlık versin canm
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(2,203 puan) tarafından

Bence bu taşınma, birlikte oturma, eşinizin ve sizin iş durumlarınızı çok taktınız oda zamanla birikme yaptı ondan oluyor.. biraz kendinizle kalın düşünün toparlarsınız allah'ın izni ile <3

tarafından
Olabilir kuzum ya aslında kaynanamla bi problemim yok varlığı yokluğu bi zaten ama eşim sıkıntı
(2,203 puan) tarafından
Eski postlarını okumuştum, bir kaygı vardı hep o yüzden olmuştur.. zamanla geçer.. Artık öyle bir zamandayiz ki inan banada herşey batıyor  :) bazen delirdim herhalde diyorum :) sonra içimden sayı sayıyorum buz gibi su ile yüzümü yıkıyorum kendime geliyorum  :))
tarafından
Kız zaten evde doğalgaz yok sular hep soğuk :D abdest alınca buz gibi oluyom
(2,203 puan) tarafından
Bak gördün mü takılacak ne çok şey varmış  :)) hayat zor boşver oğluna sarıl yap kahveni iç  :)
0 oy
tarafından
Şu korona yüzüne hep öyleyiz bi yaz evde geçti yağmurlu karanlık günlerde başlayınca bogulduk bi anda evine yakın park varsa sabahları yarim saat yürüyebilirsin iyi oluyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 519 göst.
22 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Aslalya (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 855 göst.
0 oy
6 cevap 274 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,586 puan) tarafından soruldu