0 oy
2,114 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebegimi saçları siyah kasları kirpiği siyah bekliyorduk. Ebeler bir getirdi ki sapsarı. Kaşlar kirpikler saçlar sarı. Eşim ve ben beyaz tenliyiz ama saçımiz kaşımiz siyah. Sonradan döner mi acaba. 

14 Cevaplar

0 oy
(2,263 puan) tarafından
Aile de sarışın falan varsa onlara da çekebilir. Belki ilerde tam esmer olmaz ama kumral olabilir canım.
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Benim bebeğimde ilk doğduğunda esmerdi inanamadik ya Allah'ım bu nasıl olur dedik 2 ay sonra sap Sarı saçları geldi teni beyazladi
0 oy
tarafından
Yanlış anlamazsan bir şey soracam bu çok önemli mı sence
(450 puan) tarafından
Ne olmuş yani kadın merak etmiş sormuş
(1,038 puan) tarafından
Herkes merak eder saglıklı olsun onemlı olan ama insan merak ediyor. Acaba gozlerı renklı kalacak mi sacları teni degısır. Mı
tarafından
Bazen kimi linç etsek diye şaşırıyorsunuz harbiden. :) Ben önemli olup olmadığı için sormadım. Sarı olup da esmere dönen var mı dedim. İsyan etmedim benim bebeğim sarı ne zaman esmer olur demedim. Yine de yorumun için sağol Büşra kardeş ;)
0 oy
(92 puan) tarafından
Benim kızım da tam tersi ilk doğdu saçlar simmmsiyah teni de hafif koyu

Şimdi saç rengi açık kahverengi teni beyaz elhamdülillah her haliyle güzeller
0 oy
tarafından
Her ailede bir sarışın vardır canım saçları döner belki
0 oy
(290 puan) tarafından
Esmer siyah saçlı doğdu sarışına dönüyor yavaş yavaş 
0 oy
tarafından
Bebegim henuz dogmadi ama ben oyle doğmuşum bebeklik fotograflarima bakiyorm saclarim sari tenim beyaz suan saclarim siyah tenimin rengi de koyulasti :)
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Benim ilk kızda öyle esmer ve saçı kaşı gözü siyah ikinci kızım 25 günlük oda tam tersi gözler çakır gibi saçı kirpiği kasları sap sarı bizde anlamadik
0 oy
(13,440 puan) tarafından

Annemle babam beyaz tenli ama kumrallar saclari tuyleri ben onlara benziyorum ablamla kizkardesim sarisin renkli gozlu :D

0 oy
(1,421 puan) tarafından
Sarı siyaha döner mi bilmiyorum ama benle eşim de beyaz tenliyiz saçımız da eşim sarı ben açık kahve ama bebek simyah saçlı yüzüne esmer doğdu 2 aydan sonra bemyaz çocuk oldu saçlarıda siyahtan yavaş yavaş sarıya döndü 
0 oy
(370 puan) tarafından
Oğlum sarı saç kaş kiprik tüy adına ne varsa sarı doğdu. Tenide sarı beyaz arasıydı şuan 14 aylık hala sarı. Hatta saçları gittikçe dahada sarardı
0 oy
(163,446 puan) tarafından
Baby boyum sari mavi gozly dogdu suan esmer kahve gozlu
0 oy
(390 puan) tarafından
Oglum esmer dogdu ama degisti kumral oldu
0 oy
(50 puan) tarafından
benim kızımda öyle geldi elim bildiğiniz esmer bende kumralım ama kızım kaş saş sarı doğdu.. şimdi 7 aylık yavaş yavaş böyle kahvehe döndü saçlar.. kaşlar biraz daha sarı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 351 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
41 cevap 9,298 göst.
0 oy
8 cevap 521 göst.
29 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde S...r (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 2,853 göst.
8 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu