0 oy
455 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızım geceleri bağırarak ağlayarak uyanıyor öyle bı agliyorki sanki biyerini kesmişler zor sakinlestiriyorum günlerdir böyleyiz altı aylık bu arada napim ben iki gündür sıfır uykuyla duruyorum

6 Cevaplar

0 oy
(402 puan) tarafından
dış çıkartır bugünlerde tahminimce o yollardan gectigim için biliyorum
tarafından
Ateşi yok ishal dil damağında bsy yok
-Reklam-
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Dişleri nasıl canım belki dişleri çıkacaksan ondanda olabilir 
tarafından
Damağında hiç bsy yok daha kuzum ya
(3,239 puan) tarafından
Belki bir yeri ağrıyordur idrarı nasıl belki idrar yolu enfeksiyonu olabilir canım inşallah yokturda
tarafından
İdrarında koku fln bsy yok kuzum takip ediyorm hanimalrin dediği gibi ya kulak ağrısı ya diş yada benim kız huysuz:)
(3,239 puan) tarafından
Hm doktora götüreceksin sanırım canım inşallah birseyi çıkmaz
tarafından
İns kuzum teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Doktora gotur tabiki bir rahatsziligi varmı ağlıyor  kulağı falan agriyordur canı aciyrdur 
tarafından
Zaten diş çıkarırken ne hastalık varsa çıkıyor biziminde dış etkikiyor kulağını boğazını rahatszi ediyor kuzu ona göre ilaç verir düzelir merak etme
tarafından
İns kuzum ya hemen randevu alıp gidicem aha alıyom smdi:) çok şükür uyudu şimdi geri ins uyanmaz geri bende uyim kendide
tarafından
Al kuzu inşallah uyut bak uyumazsa gece kalkinca calpol ver azıcık rahat uyur ;) iyi geceler
tarafından
Teşekkür ederim canim iyi geceler
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
Seninle aynı durumdayım canım Allah sabır versin bize inşallah 
tarafından
Amin. Kuzum sanki korkuyor gibi tuhaf bı ağlama ne uyuyor ne bsy gündüzde uyumuyor ben maffoldum gidicem hastaneye mecbur
tarafından
Götür canım benim Bi kaç gündür uyurken ağlıyor
tarafından
Vallahi bı ağlıyor benimkide çığlık çığlığa
0 oy
tarafından
6 aylıkken iki diş patlattı bebeğim seninki de galiba diş çıkarıyo ben arada bi calpol veriyordum doktorumuz öyle demişti
tarafından
Damağında inan hiç bsy yok doğduğu gibi başka sorunu var galiba
tarafından
Cildine vucuduna baktın mı kaşıntı döküntü var mı kulağına baktın mı poposu koltuk altı filan Pişik olabilir mi. Bide bizimki egzema geçirdi karnını çok kaşırdı
tarafından
Vücudumda da hiç bsy yok ne pişik ne bı kızarıklık vs  kulak ağrısı arada oluyordu sutumu damlatiyordm geçiyordu dokundum kaç kere kulağına tepki vermiyor agrisa aglardi
tarafından
En iyisi kontrole gitmek geçmiş olsun canım
tarafından
Teşekkür ederim canim benim iyi geceler
0 oy
(65 puan) tarafından
Canım benim oğlum da o şekildeydi burnumdan geliyordu gece 10 15 defa uyanır uyumazdı. En son dayanamayıp doktora götürdük meğer orta kulak iltihabı varmış. Çok geciktirme mutlaka ağrıyan bir yeri vardır 
tarafından
Hemen gidicez kuzum ins bsy cikmaz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
0 oy
18 cevap 395 göst.
+1 oy
16 cevap 545 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 470 göst.