0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar ya evden cikarken evde elektrikli bütün şeyleri kontrol edip öyle cikiyorum evden sonra kapiyi kitliycem geri girip acaba fiste bişey kaldi mi diye tekrar kontrol ediyorum sonra acaba lambayi acik unuttum mu diye bakiyorum sonra gidiyorum hep bu şekil bazen kontrol edip tamam diyorum gidiyorum bu sefer misafirlikte aklima takiliyo ne olacak boyle niye böyleyim ?

6 Cevaplar

0 oy
(290 puan) tarafından
Bende böyleyim hatta temizlik konusunda da boyleyim
tarafından
Valla ya biktim
-Reklam-
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Şeytan vesvese veriyor der anneannem
tarafından
Ay bilmiyorum ki dua okuyup çıkıyorum geri bi daha bakip çıkıyorum sonra acaba ocak açık mıydı diyorum
0 oy
tarafından
Bunları yaparken sesli şwkilde söyleyerek yap..mesela ocağı kapattıpında ocağı kapattım diye sesli söyle o zaman aklında kalmıyor
tarafından
Ay bi de oyle yapim insallah olur hem bi yerlere geç kalıyorum hem için rahat etmiyo
tarafından
Ben de bunu üstün dökmen diye bir adam var o anlatıyordu..psikolog diye biliyorum..bir kanalda program yapmıştı aklımda öyle kalmış
tarafından
Sagol canim
0 oy
tarafından
Ben artık video ya çekip dışarı çıkınca izliyorum bir süre sonea bu yüzden insan evden çıkamaz hale geliyor 
tarafından
Kız gercek mi
(1,424 puan) tarafından
Ya cevabını şimdi okudum bende maalesef öyleyim video cekiyorum ;(
tarafından
Ben cekmiyorum da sesli sekilde bunu bunu kapattim diye tekrar ediyorum 2 3 kez
(1,424 puan) tarafından
Onuda  denedim olmadi maalesef ;(
tarafından
Suan bende o etkili kuzum ya ilerlemezse bende videoya gecerim
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Canım o kardesimde de var evden yarım saat boyunca çıkamaz bana gelip kaldığında da beni deli edyo ocağa baktın mı diyor baktım diyorum gidiyor bı de kendi bakıyor sürekli böyle kuzenimin eşi baya iyi bı psikolog onunla görüşmüş bu konuyu ama ne konuştular bilmiyorum biraz daha iyiydi 
tarafından
Yok ben bi yerde kaldigimda degil kendi evimde oyleyim
(2,336 puan) tarafından
Biraz rahat olmaya çalış
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Tıptaki adı obsesif kompülsif. Kendimi bildim bileli var bu bende. Herkeste farklı etkileri var. Kiminin temizlik takıntısı olur,kiminde vesvese,kimi sayılara takılır rutin sayıları vardır. Psikoloğa gittim onayladı bu durumu. Senelerdir araştırıyorum bunu. Bazen günlük yaşantımı etkiliyor çok zor oluyor.
tarafından
Evet bi yere gittik veya dışarı ciktim diyelim aklimda kaliyo hatta bazen iniyorum geri eve dönüp bakıp geri iniyorum
(2,493 puan) tarafından
Obsesif kompülsif canım işte

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 631 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,456 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Büşraaaa (3,158 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 305 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Pinar5656 (149 puan) tarafından soruldu