0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün kaynvalideme otrmaya gittim mama içiyor kızım günde 4 sefer belirli saatlerde veriyorum dün kaynanam mama verme memeyi unutturdun meme emsin diyor ya kızın alışmış saati var niye düzeni bozayım sabah 10 da veriyorum öğlen 3 de akşam 8 de bide gece 1 de veriyorum kaynanam verme seni unutmuş bu diyor vermiyorum tamam dedim saat 3 de vermedim çocuk ağlıyor emzir diyor ya anne diyorum mama saati geldi ondan ağlıyor dedim aman iyi mamaya alıştırdın büyüt mamaya unutsun seni dedi ne diyeyim ne yapayım 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Önce emzir sonra mama ver seni ne kadar ense okadar iyi azda olsa emsin kaynanan haklı orda 
tarafından
Canım ağlıyor mamayi içince emmeye devam ediyor ama önce mama veriyorum sonra emebildigi kadar emziriuorum
-Reklam-
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Mamayı neden iciyorsun canım. Sütün yetersiz mi geliyor. 
tarafından
Evet canım az geliyor
(7,117 puan) tarafından
Sen dinleme kımseyi bebeğinin düzenini en iyi sen bilirsin. Kim ne derse desin kapat kulaklarını devam et düzenine. Öyle insanlara laf anlatamazsın.  Mama vermek  öcü girmiş gibi birşey öyleleri için.  Sonuçta bu mama da bebeklere özel hazırlanan bir gıda.  Kayinvaliden dedi diye sakin öğün atlama kuzum.
0 oy
(8,185 puan) tarafından
Hiç bir anne şarıl şarıl sütü varken emzirmemezlik yapmaz diycektm ama yan apartmanda bir kadın göğüslerimi bozamam demişti onu istisna kılıp senin öyle bir şey yapacağını zannetmiyorum. Annesisin elbette senden iyi düşünecek değil güzelce izah etseydin keşke durumu 
tarafından
Bazi anneler sütü varken mama vermeleri beni gerçek ten çok şaşirtıyor bulunmaz velinimet keşke benimde olsaydı da bende azcık verseydim :(
0 oy
(800 puan) tarafından
Kaç aylık bebegin
tarafından
2 aylk olacak 3 gün sonra
0 oy
(129 puan) tarafından
İlk emzirr emzirdikce çoğalır sonra pişman olursun  doymasa mama ver. Kaynann haklı 
0 oy
(406 puan) tarafından
İlk emzir kuzum ya sütün artar emdikçe inşAllah sonrmama verirsina
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Canim kayinvaloden cokta haksiz degil once emzirip doymadigi yerde mama vermelisin isin aslina bakarsan. Daha cok kucukmus üstelik, meme reddi yasarsin Allah korusun. Sütün emdikce cogalir
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Kaynanaa kızma bence haklı cunku anne sütü alması saha iyi mamaya alışırsa sutunde gider tamamen daha bebegij küçükmüş sen sık sık emzir sutunu çoğalacak seyler ye hemen mama verme yani öyle alıştırma derim 
0 oy
tarafından
Kayanan kötü birşey söylememiş canım boşuna kızma mama verme aralığın zaten sık 
0 oy
tarafından
Banada çok diyordu herkes sen bebeğinin açlığını daha iyi bilirsin düzenini bilirsin takılma bebeğim 6 aydır emmiyor ve annesi olduğumuda biliyor 
0 oy
tarafından
Bence kaynanan haklı önce emzir sonra mama ek gıda alimin baslayinca anne sütü ek gıda devam edersin mamaya alisirsa mama ek gıda gidersiniz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 402 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 309 göst.
0 oy
8 cevap 377 göst.
7 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,292 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 512 göst.
17 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,292 puan) tarafından soruldu