0 oy
1,489 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Arkadaşlar aranızda eşinin ailesiyle altı üstlü oturan var mı eşinizin tavrı nasıl ne sıklıkla gider yanlarına size nasıl davranıyor flan 

33 Cevaplar

0 oy
(2,336 puan) tarafından
Eskiden öyleydim çok şükür kurtuldum :)
(285 puan) tarafından
Nasıl kurtuldun canım
(2,336 puan) tarafından
Kaynanam öbür oğlu evlenince borç batağına girdi bizden çıkardı benle kavga etti eşime de kira verin edin dedi vermiyorum dedi eşim de çıkın gidin dedi sinir krizi geçirdi kadın biz de çıktık gittik bize iyilik yaptı aslında çok şükür çok mutluyuz
-Reklam-
0 oy
(23,182 puan) tarafından
Allaaaaah korusun gardaşşşş :D kaynanamla kayinbabamla oturmam ama gorumcelerle kaynimla oturrum zaten yazin kaynim bahceli iki üç katli ev bakalim diyo insallah iyi gecinirz :D
(285 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(153 puan) tarafından
Aile binası 2 katlı eşimin annesi vefat etti üst katımızda teyzesi oturuyor çok kafamız yatmaz birbirimize saygı cercevesinde konusur gelir gideriz oda saygilidir allah var simdi bende saygida kusur etmem sevmeye biliriz ama saygi duymak zorundayiz eşim evini herseyden cok onemsiyor neyi nereye koymasi gerektigini biliyor bu yuzdende aile falan kavgasi olmuyor bizde
(285 puan) tarafından
Ne güzel canım keşke herkesin eşi o bilinçte olabilse
(153 puan) tarafından
O zaman ne guzel sorun olmaz
0 oy
(1,038 puan) tarafından
3 katlı dairede en alt katta kaynanamın kaynanası var orta katta kaynanam var en üst katta ben oturuyorum eşimle beraber gider geliriz ben inmesem o iner normal yani bir sıkıntı yok şu ana kadar şükür gidip gelmezler çok sık bizde normal günde 1 kere ugrariz otururuz sohbet ederiz evimize çıkarız ben inmesem eşim yada eşim inmese de ben inerim yani 
(285 puan) tarafından
Allah bozmasın canım
0 oy
(3,443 puan) tarafından
5 yıllık evliyim 3 yıldır eşimin ailesi ile aynı binadayim alt katta oturuyorlar
(285 puan) tarafından
Nasıl peki eşin surekli gider mi
0 oy
(830 puan) tarafından

Bizde altlı üstlü oturuyoruz eşim hergun orda ben haftada 1 inerim torunlarını sevsinler diye maalesef :D

(285 puan) tarafından
Kız nasıl dayaniyordun peki
(830 puan) tarafından
Dayanamıyorum çıkıp gitmek istiyorum da işte olmuyor :D
(285 puan) tarafından
Aman ya ne var herkesin eşi bilinçli anlayışlı olsa
0 oy
(357 puan) tarafından
Esimin ailesi bize yaklasik 200 km uzklikta ama isterdim altli ustlu oturmak cok severim hepsinide gorumcelerimide kaynimida sagolsunlar
(285 puan) tarafından
Allah bozmasın canım
0 oy
tarafından
Altlı üstlü değil ama çok yakınız hepsiyle keşke cooook uzak olsaydık
(285 puan) tarafından
Keşke canım keşke
0 oy
tarafından
Hangi birini anlatiyim param olsa iki dakika durmam evinde ama eşim gitmez öyle sürekli işi düşerse yada oğlum annesinin yanında ise gider ay gideyim de annem babamla oturayım demez eskidendi benle giderdi çay filan içerdik şimdi ben babası ile konuşmadığım için evine gitmiyorum 
(285 puan) tarafından
Bende bir ara konusmuyordum bir haftalık doğum yapmışım ailesi bana kavgaya geldi esimde bunlara dahil kaynanam ne laf varsa söyledi orusou sere.siz falan die lohusali halimle beni evde tek bırakır sürekli oraya giderdi sürekli sadece yemek yemeğe uyumaya gelirdi
tarafından
Alsın anasını babasını başına çalsn evlenmeselerdi madem ailesine bu kadar duskunse benim eşim de aşırı babacı haksız olduğunu bilse bile cici babasına toz kondurmaz hala
(285 puan) tarafından
Böylelerine evlilik yasaklanmali zerre haketmiyorlar evliliği
0 oy
(322 puan) tarafından
Bn maalesef ya keşke bı bahane çıksa da ayrılsam çok pişmanım :/
(285 puan) tarafından
İnşallah cikar da ayrılırsin mutlu Mesut yuvani kurarsin
(322 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim kimsenin huzurunu bozmasın
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Yan yana oturuyoruz hemen hemen hergün görüyoruz gidip geliyoruz bi sorun yok çok şükür eşimin olursa onun sorunu benim olursa araya mesafe katiyorum
(285 puan) tarafından
Sorun yoksa iyi canım
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Biz altlı üstlüyüz ama keşke evleneceğim zaman şart koşsaydım burda oturmam demediğim içinçok pişmanım :(( 

Eşim günde en az bir iki kere uğrar. Annesi çok kıymetlidir. Valla annesi onlar yokken aramız çok iyi ama annesi onlar varken biraz değişiyor. 
(285 puan) tarafından
Aynen valla keşke bende şart koysaydim hatta hiç evlenmeseydim seninki bir kere uğrar benimki gece gündüz orda eve yemek yemeğe uyumaya geliyor sadede
(3,135 puan) tarafından
Aklımız sonradan başımıza geliyor ne yazık ki. İstediği kadar uğrasın umursamıyorum annesi evine göndermeyi bilmezse sürekli yanına çekerse ne yapabilirim ki keyifleri bilir
0 oy
tarafından
Biz öyleyiz eskiden hiç çıkmadık ordan çoluk çocuğa karışınca azaldı çünkü cocuklarmn düzeni var
(285 puan) tarafından
Ne güzel keşke o akil Benim eşime de gelse

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,007 soru

24,052,163 cevap

329,706 kullanıcı

...