❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ÖMER❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Canım benim oğlumun adı Tuna. Şimdi 7.5 aylık hamilryim kzım olacak inşalah buna da Nil düşündük.hep öyle sevdik.. sonra noldu biliyo musun. Eşimin işyerinde bi üst görevlisi var. Onun da eşi benimle aynı hafta hamile ve o da kızmış. Eşime sormuş isim ne düşünüyosunuz diye Nil koyucaz demiş eşim. Neyse arada 3-4 hafta geçti kadınla haftamız aynı olduğu için kontrolfe gittiğimde hastanede karşılaştık. Muhabbet muhabbeti açtı. Ben sazan gibi sordum isim ne düşünüyosunuz diye. Bi nil koyucaz demeye kalmadan hızla öne eğilip bi tavırla Nil Irmak dedi şok oldum şaşırdım. Yav haftamız cinsiyetimiz ismimiz bile nası drnk gelmiş diye üzüldüm ben o da biraz daha yaklaşıp ' yoo bizim için sorun değil siz de koyabilirsiniz gülüm' dedi... eşimden duydukları isim için bana izin verdi...
AYBARS canım
1,487,124 soru
24,311,338 cevap
344,754 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın