0 oy
562 göst.
Diğer kategorisinde (5,572 puan) tarafından
Geçen gün post paylaşmıştım ya eşim Antalya ya çalışmaya gidecek diye.  Belli.oldu pazartesiye kadar gidecek ama hangi gün olduğu  belli değil.. Bana diyor ben Antalya ya gideyim idarelik bir ev kiralar seni ve oğlumu da yanıma alırım diyor . Ama.ben biliyorum o gidince beni unutacak . 2 ay falan kalcak .. Ben kaynanam da kalmk istemiyorum.  Kocamdan ayrılmak istemiyorum.  Ne yapacam ben.  Eşyalarımı toplamaya başladım.  Kaynanama gidecem bu aralar.  Eşim çok.bencil sadece kendini düşünüyor.  Orda rahat etmem diyorum bisey olmaz diyor . Doğum yaptığım zaman 2 buçuk ay orda kaldım.zaten .. evime yeni geldim . Yine onun yanına köye gidecem.  Gerçekten evleri biraz büyük olsaydı yine kalırdım.  Ama sadece  2 oda ve bir sürü insan  var... Çok mutsuzum bana akıl verin.  Kendi evinde kal demeyin . Yalniz izin vermezler kalayım..

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annenlerde kal       
(5,572 puan) tarafından
Izin vermiyorlar ona da . Bir hafta önce annemin yanına gittim bir kaç gün kaldım .  :((
(265 puan) tarafından
Ya gerçekten ne demek izin vermiyorlar ben olsam kendim kalırdım o zaman.
(265 puan) tarafından
Ya gerçekten ne demek izin vermiyorlar ben olsam kendim kalırdım o zaman.Seni pazardan mi almıslar ben bur aydır annemlerdeyum gezneye geldim kimsede yuzume vir sey diyemez.Eşim kal dediyse bitti  ben burada dogalgazimi açıyorum istedigim gibi ayakalrimı uzatiyorum cunku benim ailem.Anası demistir burada kalsin torun severiz oda tamam demistir ne olacak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annenin evi ne git ozman bacım 
(5,572 puan) tarafından
Izin vermezler . Bir hafta önce annemin yanına gittim bir kaç gün kaldım
0 oy
(30,123 puan) tarafından

Ne demek izin vermezler öyle saçmalıkmi olur evin var çocuğun var .

Esinle bu konuyu duzenlice konuşsaydın. 

Eğer izin vermiyorsa gider gitmez ev ayarlasın sende yanina git madem öyle  

(5,572 puan) tarafından
Ben de dedim 1 hafta 2 hafta diyor.  Ama ben biliyorum beni oyalayack.  Yanina almaz . Ha bugün ha yarın der bi kaç ayını bitirir orda..
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Ya annenin yanına çağır ya da sen annene git 

(5,572 puan) tarafından
Babam yalnız annem gelmez
(1,038 puan) tarafından
Calısmıosa babanda gelsın ozman
(5,572 puan) tarafından
Babamın dükkanı var evin altında
0 oy
(12,763 puan) tarafından
İzin vermiyo ne demek ya orda ev tutar sin kalırız yoksa annemde kalacam de 
(5,572 puan) tarafından
Canım çok sıkkın ya
0 oy
(89 puan) tarafından
Nasıl alıştırırsan öyle gider canım siz bir ailesiniz eviniz mahreminiz var eşin halen bunun bilincnde değil güzelce konuşup ikna etmeye çalış evinde kal ömrün boyunca onların emri altında mı yaşayacaksn
0 oy
tarafından
Annene git canım 
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Ya annende kal yada annen sende kalsin
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Annenin ewine git 
0 oy
tarafından
Bı şekilde ikna et annene git güzelce otur anlat baktın ters yapıyor ben orda kalmak istemiyorum zorla mı de zorla bı insan biyerde kalamaz
0 oy
(1,958 puan) tarafından
İzin vermezler ne ya. Benim evime bana kim karışabilir. Evinde kal bacım kimseyide karıştırma bu konuya valla çok yüz veryosunuz ya. 
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Annen veya kardesin yokmu canim onlardan biri yanina gelse?

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 573 göst.
1 Mayıs 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde AnnesiAnnesi (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 304 göst.
22 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Asliiikskn (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 542 göst.
6 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 2,247 göst.
7 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Süheyla (44 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,388 soru

24,098,255 cevap

332,226 kullanıcı

...