0 oy
2,020 göst.
Diğer kategorisinde (4,687 puan) tarafından

Kızlar artık komşunuz kombisini yakmayıp sizin evinize ısı kaybına uğrattığı için mahkemeye verebileceksiniz

Bence hiç adil değil kimse bir başkasına göre yaşayamaz.

Herkes istediği şekil geyinebilir o o şekil geyinir bu bu şekil geyinir şo şo şekil geyinir herkes özgürdür :D:D

29 Cevaplar

0 oy
(3,151 puan) tarafından
İlk başta kaynanamları verirler 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dünde aynı haberi burda gördüm oraya yazdım benim şuan maaş alamıyor ben ayinde fatura geldiğinde nasıl ödeyecem faturayı egee açarsam evde çocuk yok ben tekim kalın giyiniyorum battaniye örtüyorum ve ısınıyorum doğalgazı yakamiyorum maalesef 
0 oy
tarafından

O zaman ben kaynanamı mahkemeye vere bilirim Aralık ayına kadar doğal gaz yakmıyo :D

0 oy
tarafından
Ozaman ben alt kartalını şikayet ediyim öyle şey mi olur adam sadece yazın gelio kış burda yok boş evimi yaksın:)
0 oy
tarafından
Herkesin hayatıma kimse garışamaz "))) 155 ü ararun bence çok mantıksız ya 
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Keşke bunlardan önce asıl meseleler ile GERÇEKTEN UĞRAŞILSA.. 
0 oy
tarafından
Çekmeyen bilmez alt komşu gerçekten hakka giriyor 5 sene oldu evi alalı alt komşu da evini  dayadı döşedi evlenecem diye ne evlendi ne yerleşti ev boş bizim ev ısınmıyor yazın parke üstne strafor ve parke döşettik ufak bi fark oluyor sadece şimdi dava açsan olmaz söylesen olmaz her kış bu şeklde geçiyor ısınamıyoruz anlayacağınız boşa doğalgaz ödemiş gibi oluyoruz
0 oy
(2 puan) tarafından
ELE GÜNE SATAŞACAĞINA EVİNDE ISISINI BAĞLASIN. KİMSENİN EVİNDE ONUN ISISININ İŞİ YOK.BENİM EVİME SENİN ISIN NEDEN GİRİYOR. ben evime ısısı girdi diye kira bedeli istedim mi.

KOMBİNİ AÇMAK ZORUNDASIN  DİYENİN AKLINDAN ZORU OLMALI. ASIL EVİNE VE CEBİNE MÜDAHALE EDİLEN VATANDAŞ NE YAPSIN. O KALIN DUVARLARDAN ISI GEÇİP DİĞER KOMŞUSUSUNU ISITTIĞINI SANAN İNSANDA YA BEYİN YOKTUR VEYA BAŞKALARININ EVİNE VE CEBİNE MÜDAHALE EDBİLMEYİ KANUN SANMAKTADIR. İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYİ VE BÖYLECE DAVA PARASI ALMAYI KANUN SANAN VE KANUNLARI ÇARPITAN AVUKATLARIN SON OYUNU. YA KENDİNİ AVUKAT SANA KİMSE. PEKİ EVİNE MÜDAHALE EDİLEN,CEBİNE GÖRE ISINAN CEBİNDEKİ PARA KOMŞUNUN İSTEĞİNE GÖRE HARCANAN NE YAPSIN. O KALIN DUVARDAN ISI GEÇİP ISINILIYORSA KENDİ EVİNDE KOMBİ YAKMASIN. BİR GÜN KENDİSİ DİĞER GÜN ALT KOMŞU DİĞER GÜN ÜST KOMŞU DİĞER GÜN YAN KOMŞU YAKSINDA ISINSIN BAKALIM.İŞİ SIRAYA KOYSUNLAR. NASIL OLSA BİR EV KOMBİSİ YANINCA DİĞER EVLER ISINIYORMUŞ. AYRICA KENDİSİ OKAT MÜLKİYETİ KANUNUNA GÖRE DİĞER KOMŞUNUN EVİNE KARIŞIP KENDİ FAYDALANMASINA GÖRE NASIL KOMŞUSUNUN HARCAMASINA KARIŞIR. SADECE DAVALAŞIN DA AVUKATLAR MAHKEMELER PARA ALSIN DİYE YAPILAN BİR KANUNSUZLUKTUR.EVİNİZLE ISINIZLA BAŞKALARINI RAHATSIZ ETMEYİN. BAŞKALARININ HAYATINA VE CEBİNE KARIŞMAK ÇOK ÇİRKİN.SİZİN İÇİN YAŞAMIYORLAR. EVİN VE ISINLA İLGİLİ SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ BAŞKALRINDA DEĞİL KENDİNDE ARA. PSİKOLOJİK HASTAYSAN DOKTORA GİR. VEYA EVİNE YALITIM YAPTIR..eğer evinle veya ısınma ile sorunun varsa kendin hallet. herkes seninle aynı şartlarda yaşamak zorunda değil. bazıları soğuğu sever. bazıları sıcağı. kimse sana klima aç. benim klimamdan faydalandın diyormu. evini ısısı gitmesin istiyorsan başkasının hayatına karışacağına kendi evine ısı yalıtımı yap evlerine ısı gitmesin. HEM SENİN EVİNİN ISISININ KENDİ EVİNE GELMESİNDEN HOŞLANMAYAN VARDIR. KOMŞULUK HATIRI GÖZ YUMDUKÇA ÜSTE ÇIK.EVİNİ YALITIM ETTİR DE KOMBİNLE EVİNİN ISISI İLE KİMSEYİ RAHATSIZ ETME. AYNEN GÜRÜLTÜ GİBİ KİMSE KİMSENİN ISISINI ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİL.SOĞUKTAN HOŞLANAN VAR.ONADA SENIN EVİN YETİP ARTSIN.ASIL TAZMİNATI ISISI İLE ETRAFI RAHATSIZ EDİP BAŞKASININ EVİNE CEBİNE KARIŞAN ÖDEMELİ
(4,687 puan) tarafından
Canım eski post kopyala yapıştır yapıp oraya buraya yazma ne bu öfke ne bu celal Bi sakin ol
0 oy
tarafından
Cocuğum sokakta gönül rahatlığıyla oynayabilsin konu komşu tavicine uğrar mı diye düşünmeyim varsın komşum benden ısınsın edebiyle evinde otursun 

İlgili sorular

+1 oy
57 cevap 2,075 göst.
14 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Efsun88 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
11 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde 2516 (2,215 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 170 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gizem_clk21eker (1,526 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,879 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,754 soru

24,076,900 cevap

330,971 kullanıcı

...