Selamun aleyküm gençler kendini genç hissedenler ve selam ayağında çocuk sallarken bide buraya gelen hanımlar
Geçenlerde kayınvalidemin evine girdim kapının üstünde anahtar var aile apartmanı olduğu için içeri girdim bisiler yaptım cayın yanina yeriz diye onlarda mutfakta anammm o kadar gürültüyle geldim ceyran yaptı kapı kapandı bide ne duyuyim benim hakkımda dedikodu yapıyolar hiç huyum değil-dir kapı dinlemek falan banane kim nerde napiyosu yapsın bana dokunmayan yılan hesabı valide görümce dedikodumu yaparken yakaladım önce biraz dinledim işin sonunda kirilicagimi ve onlara karşı tavrının degisicegini anlayınca daldım içeri
Wayyyyy dedim şeytanınız bol olsun olurda helallik falan isterseniz bütün pintiligimi kullanicam dedim tabi onlarda şok yuz ifadelerini gördükçe gülesim geldi ya söyle böyle dediler bendeki tıp yaw he he tamam dedim ama o suratlari gözümün önüne geldikçe gülüyorum :) 5 günlük dünyada 3 kuruşluk insanlar için ne keyfimi bozarım ne morelimi
Size de hiç denk geldimi ?
Ay hiç unutmam tee lisede bi erkek arkadaşım vardı onun yakin arkadaşı benim yakın arkadaşim oturuyorduk. Bi kızdan konu açıldı Merve diye ay hiç sevmiyorum o kızı ya sarı çıyan hiç iyi şeyler duymadım onun hakkında dedim. Bi sessizlik oldu noldu ve dedim benim kardeşim dedi oturan arkadaş hdhdhdh ayy ne desem de bilemedim Haa dedim kaldım
Dedikodumu yapsınlarda namım yürüsün ayool
Hiç denk gelmedim gelmeyelim de mümkünse
Çok pis hemde yıllar önce iki akrabam vardı ablam yasindaydilar ama yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi nerdeyse hergün beraberdik çok muhabbet tez ayrılık getirir hesabı bir gün evde birşeyler hazırlayıp parka gidelim yer içer hava alırız dedik aradan bir süre geçti birgun öylesine aradım ki bana haber vermeden ikisi gitmişler meğer bende ağzıma geleni söyledim ertesi günü nasıl oldu bilmem Allahın işi faceden birbirlerine gonderecekleri mesajdan birisi bana geldi hakkımda ne düşündüklerini öğrenmiş oldum kaç yıl geçti aradan hala yüzlerine bakmam
Kaynanam kaynım ve eltime eşimle benim dedikodumu yapıyordu arkası bana dönük odaya girdim hala devam ediyor kaynım anne tamam diyo bu konuşuyor
Sonra ben arkadan seslendim bari evden gitmemiz bekle bu kadar mı dilin şişti dedim
Herkes şok bana bakıyor
Eşim hakkımda dedikodu yapıyordu. burnundan getirdim 1 hafta ayrı yattık sonra kedi gibi yanıma geldi kurban olurum sana diyor simdi göz dağı böyle bisey
1,488,917 soru
24,337,047 cevap
345,897 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın