0 oy
627 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Yoksa normal misiniz etrafimda çok var utanan Askim canim falan diyemeyenler sizler nasılsınız 

Ben herzaman söylerim güzel sozler nisanliyken utanirdim baya evlenince iyi oldu

29 Cevaplar

0 oy
(303 puan) tarafından
tek başımızayken ikimizde bitanen aşkım deriz mutfakdan faln sesleneceksm dugmaz diye ismi ile seslenşrim birilerinin yanında nadir o bana hep ismm ile ama ben arada sölerim görümcemin birinin yanında inadına sölerim kısknsın diye yada başkasının yanında kızdıysam bitenm söle ama fln derim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her saniye her dakika bazen erkek gibi laf atarım kasina gözüne gurban olduğum derim çok hosuna gider :)
0 oy
tarafından

Genellikle söylüyorum birde uzakta çalıştığı için daha çok artıyor ozlemimiz <3

0 oy
tarafından
Bende nişanlıyken hep derdim bitanem diye ama evlendikten sonra hiiiç demedim galiba diyemiyorum hep ismi ile hitap ederim. Eşimde bazen bebeğim yavrum kuzum falan der 
0 oy
(704 puan) tarafından

Daima öyle konusuruz şükür ailemizin yanında dahii <3

0 oy
(3,676 puan) tarafından
Malesef söylemiyorum yaa soylemek istiyorum insanın bazen duymaya ihtiyacı var ama yok işte olmuyor utanıyorum gibi bisey 
0 oy
tarafından
O bana söylesin ben söylem3m.
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Ismiyle hitap ettiğim zaman bise mı yaptım neden ismimle hitap ettin diyo ☺️☺️ yani genellikle hayatım derim bazen mutfaktan aşkım diye bi iki seslenirim duymadığın da sinirlenip ismiyle çağırırım uçarak geliyo ve direk dediği şey duymadım der cunku öncesinde başka bi şekilde cagirdigimi biliyo ☺️
0 oy
tarafından
İsmimizle hitap etmeyiz ettimiz zaman ya tartıştık yada birimizden biri hata yaptı hemen sorarız Allah razı olsun hep güzel şeyler söyler bende öyle 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 812 göst.
16 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 455 göst.
31 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatnur (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 663 göst.
4 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sadece sen ❤ (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 239 göst.

Kategoriler

1,470,515 soru

24,086,813 cevap

331,549 kullanıcı

...