0 oy
519 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,452 puan) tarafından
Kızlar bnim annemler köyde oturuyor iki tane erkek kardeşim var sürekli bize gelirler burda işleri olur kalmaya ve çocukları sevmeye gelirler gelince çarşıya gezmeye giderler geçen günde şehir dışına geziye gidiceklermiş yine bize geldiler malum virüs var her tarafta bnim bi tane 3 buçuk aylık bi tane 1 bucuk yaşında çocuklarım var eşimin gönlü olmuyor ya çocuklara bulaçırsa diye ama açık açık gelmesinlerde demiyor açıkcası bnde istemiyorum ama annemlere söylesem kırılırlar köyden gidiyoruz kızımıza gitmicez kime gidicez derler napim nasıl söylüm kırmadan

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Off kuzum buda zor bi durum yaa bilemedim şimdi 
(1,452 puan) tarafından
Aynn vala napıcamı şaşırdım bnde kardeslerim çocuklarımı çom severler bişey desem kalpleri kırılacak
-Reklam-
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Lafı çarpıtarak söyle biz çok dikkat ediyoruz işte eşim kimse gelmesin diyo arkadaşlari gelicekti istemedim ben tarzı cümleler söyle düşünürler herhalde 
(1,452 puan) tarafından
Bilmiyorum ki öyle yapsam anlarlar mı
(1,841 puan) tarafından
Anlarlar bence ben olsam öyle derdim o şekilde de işe yarar Allah korusun hastalık gelse eşinle sorun yaşamandan kat kat iyi ve kolay böyle bi tepki koymak
(1,452 puan) tarafından
Aynn öyle çocuklarımın saglıgı daha önemli
0 oy
(340 puan) tarafından
Ayy nasıl yaa linclemek istemiyorum ama bı insan nasıl kardeşlerine öyle diyebilir ki evet korona var ama kardeşlerin sonuçta bide köyde yaşıyorlar ablaları var geliyo nereye gidecekler ki bence aranıza soğukluk girer hiç söylemeyin 
(1,452 puan) tarafından
Bnde öyle düşünüyorum ama çocuklarımın saglıgıda önemli gezme amaçlı çok geliyorlar çarşıda orda burda çok geziyorlar eşiminde gönlü olmuyor ama ses etmiyor oda
tarafından
Ablasını düşünse gezip gezip gelmezler zaten bebeğini mi düşünsün yoksa kardeşlerinin alınmasını mı korona küçümsenecek birşey değil
(340 puan) tarafından
Bence söyleme derim yine de siz bilirsiniz annen üzülür yani
(3,556 puan) tarafından
Annesi üzülecek diye evlatları korona olsun güzel mantık.
(1,452 puan) tarafından
Ya bnde bi yandan diyorum annem üzülür kırılır bna bi yandanda korona bu alınmaya kırılmaya gelmez allah korusun ya bişey olsa kim verick hesabını
0 oy
tarafından
Anne vakalar çok arttı kimseye gitmiyoruz kimseyide kabul etmiyoruz bir süre böyle idare edelim de alınmayın gücenmeyin ben sizin içinde korkuyorum bir zarar gelir diye de
(1,452 puan) tarafından
Kırılır bana diye korkuyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 129 göst.
+2 oy
10 cevap 327 göst.
+1 oy
9 cevap 629 göst.
+1 oy
16 cevap 922 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,773 puan) tarafından soruldu