0 oy
572 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar pazar günü sabah 5 de uçak yolculuğu yaptık oğlumla hataydan ankaraya geldik eşim bordobereli görevden döndü o yüzden evimize geldik ankaraya yani mecburen yaptık yolculuğu uçakta benim önümdeki koltuk da oturan adam öksürüyordu Virüş çıkmış bu gün sağlık bakanlığından görevli geldi herhangi bir belirti varmı diye sordu benim de başımla boğazımda ağrı vardı söyledim test yaptılar yarın çıkacak  sonuç bu ilacı verdiler 

imagesizden ricam dua edermisiniz bize oğlum 1 yaşında maske yatırmadığı için maskesiz geldi  eşimle de afedersiniz birliktelik yaşadık bende varsa onlara da bulaşma ihtimali yüksekmiş allah korusun bizden de duanızı eksik etmeyin

9 Cevaplar

0 oy
(814 puan) tarafından
Rabbim korusun canm habersiz birakma
tarafından
Multaka haber veririm kuzum rabbim hepimizi korusun amin
(814 puan) tarafından
Amin canim
-Reklam-
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Rabbim acil şifalar versin canım 
tarafından
Amin kuzum allah razı olsun
0 oy
tarafından
İnşallah yoktur canm geçmiş olsun
tarafından
Amin kuzum allah razı olsun inşallah
0 oy
tarafından
Derya cim ilacı kulĺanma kuzum doğal yollardan atlatmaya çalış bol c vitamini al bol sıvı tüket kaynar suya kekik yağı sanal 4 5 damla ve onun buharını solunu bunlar o ilaçtan daha iyi ve yan etkiside yok rabbim şifa versin tez vakitte inşallah 
tarafından
Amin kuzum allah razı olsun deneyecem tavsiyelerini
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(53 puan) tarafından
Canim benim arkadaşımın yengesi gectirdi kadin 15 gun kkcasiyla ayni yatakda yatmis cocugunu emzirmis bulasmamis rabbim korusun icin ferah tutmaya calis
tarafından
Ya inşallah kuzum kendimi düşünmüyorum eşimle oğlumu düşünuyorum
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Pskolojik değilse büyük ihtimalle kapmışsın. Ucak koltuk araları da uzak olmuyor sonuçta. Sen de varsa ailene bulaşma ihtimali de var. 
tarafından
Piskolojik değil virüs haberini duymadan önce de başımla boğazım ağrıyordu kuzum ama gelirken banyo yaptım üşüdüm belki ondandır
(7,118 puan) tarafından
Usutmuste olabilirsin canım. Malum mevsim de müsait. InsaAllah negatif çıkar.
tarafından
Amin kuzum inşallah
0 oy
(11 puan) tarafından
Ben covid olmuştum hamileyim de yeni geçti grip zannederken temasta da olduk ama eşime ve çocuğa geçmedi onların ki temizdi. İnşallah sizin de temiz çıkar. Pozitif olursa bile dikkat etmeye başlarsınız hemen. 
(1,145 puan) tarafından
Kız bir sene önceki post
0 oy
(2,831 puan) tarafından
İnşallah sizde birşey çıkmaz canım 
(3,850 puan) tarafından
Eski post kız ☺️
(2,831 puan) tarafından
Kız dikkat etmedim karşıma çıktı yazdım bende :D bide kendi diyorum halla halla uçakta test ve aşı şartı var nasıl virüs çıkmış :D
tarafından
☺ankaraya gittim geldim bir bebek yaptim dogurdum  40 günlük oldu kiz☺
(2,831 puan) tarafından
Maşallah canım Allah bağışlasın ☺️

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 510 göst.
0 oy
5 cevap 230 göst.
12 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Mira.1 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 353 göst.
27 Kasım 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde BetusMoms (4,406 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.

Kategoriler

1,474,115 soru

24,134,647 cevap

334,229 kullanıcı

...